jedno nob pitanje?
Koristim kabelski internet preko motorolinog modema i nabavio sam air live router za wireless po stanu ,sve sam spojio e sad kako to sve poštimati da radi?Hvala unaprijed. LP.
jedno nob pitanje?
Koristim kabelski internet preko motorolinog modema i nabavio sam air live router za wireless po stanu ,sve sam spojio e sad kako to sve poštimati da radi?Hvala unaprijed. LP.
jedno nob pitanje?
stavi wl-5460ap u Access point mod (podesi zastitu, ssid, itd), njegov WAN ulaz spoji na LAN port modema i gotov si... nadam se da ti ne treba previse detaljno opisivat...
hvala na odgovoru ,bojim se da će mi trebat detaljnije evo sad ću probat ali nisam se nikada susrećao s ovime tj wireless i to .....
uf, uf, uf... zgodno je ako imas uputstva... uglavnom, s jednog pc-a ces rucno podesit adresu 192.168.100.x (x npr. 100), 255.255.255.0, 192.168.100.252 ako se dobro sicam (spoji na LAN!!!! port 5460, ne WAN)... onda u IE ukucaj 192.168.100.252 (ovo provjeri u uputstvima), pa ukucaj admin pass (opet iz uputstava), pa onda u AP mod rada, tamo podesavas wpa2 i neku sifru, i ssid koji zelis, pa pospremis...
na pc-u ponovo vrati automatic ip, spoji kako sam prije objasnia, i triba bi imat normalan net...
prouci dobro upute, pa vidi ako di zapne... uvik se mozes vratit na pocetne postavke tako da 10sekundi drzis reset na airlive-u... motorolu nemas sta dirat