Air live wl5460ap na kabelski modem

poruka: 4
|
čitano: 2.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

jedno nob pitanje?

Koristim kabelski internet preko motorolinog modema i nabavio sam air live router za wireless po stanu ,sve sam spojio e sad kako to sve poštimati da radi?Hvala unaprijed. LP.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Air live wl5460ap na kabelski modem
laffo kaže...

jedno nob pitanje?

Koristim kabelski internet preko motorolinog modema i nabavio sam air live router za wireless po stanu ,sve sam spojio e sad kako to sve poštimati da radi?Hvala unaprijed. LP.

stavi wl-5460ap u Access point mod (podesi zastitu, ssid, itd), njegov WAN ulaz spoji na LAN port modema i gotov si... nadam se da ti ne treba previse detaljno opisivat...

14 godina
neaktivan

hvala na odgovoru ,bojim se da će mi trebat detaljnije evo sad ću probat ali nisam se nikada susrećao s ovime tj wireless i to .....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Air live wl5460ap na kabelski modem

uf, uf, uf... zgodno je ako imas uputstva... uglavnom, s jednog pc-a ces rucno podesit adresu 192.168.100.x (x npr. 100), 255.255.255.0, 192.168.100.252 ako se dobro sicam (spoji na LAN!!!! port 5460, ne WAN)... onda u IE ukucaj 192.168.100.252 (ovo provjeri u uputstvima), pa ukucaj admin pass (opet iz uputstava), pa onda u AP mod rada, tamo podesavas wpa2 i neku sifru, i ssid koji zelis, pa pospremis...

na pc-u ponovo vrati automatic ip, spoji kako sam prije objasnia, i triba bi imat normalan net...

prouci dobro upute, pa vidi ako di zapne... uvik se mozes vratit na pocetne postavke tako da 10sekundi drzis reset na airlive-u... motorolu nemas sta dirat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice