Windows 7 75 hz problem
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.028
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LCD? u čemu je zapravo problem tj, zašto ne 60Hz? 75 je nekad davno uveden isključivo kao marketinška potreba... Sedmica pravilno detektira.
samsung 932bf na 75 herci kao sta i vidis...win 7 64 bit
Nema ti to nikakve veze, obicni LCD monitor ce ti uvijek raditi na 60Hz, pa da ti njemu saljes sa 1000Hz,
jednostavno odbaci visak frejmova te interno radi i dalje na 60Hz.
Imam ati 5670 mislim... Nisam siguran u čemu je problem, možda ne podržava monitor ili je grafička u pitanju.
A zašto 75? Dosta igara mi je lockano na 60, i i volim vsync... Tako da bi mi bilo draže da je na 75...
Imam ati 5670 mislim... Nisam siguran u čemu je problem, možda ne podržava monitor ili je grafička u pitanju.
A zašto 75? Dosta igara mi je lockano na 60, i i volim vsync... Tako da bi mi bilo draže da je na 75...
Neznam da li to razumijes ali ako ti monitor interno i dalje radi na 60Hz a ti njemu saljes 75 slika u sekundi onda
ti to vise nije sinkronizirano jer monitor mora odbaciti tih 15 frame-a viska, zbog cega ti moze doci do artefakata tj.
tearinga kojeg upravo zelis sprijeciti vsync-om
Zoharbizo ako ti je orginal OS makni tu sliku netko može zloupotrijebit tvoj product key.
Ne vidi se serial.....
Zoharbizo ako ti je orginal OS makni tu sliku netko može zloupotrijebit tvoj product key.
original je..ali se ne vidi serial tako da mi ga niko nemoze uzet :)
Ne znam kako je u Microsoft Croatia ali ovde u Makedoniji kada nesto "nejde" ili ako zelis (re)aktivirati Windows traze ti Product ID ...bas onaj koji se vidi na tvojim slikama.
Zasto ne traze Key ne znam ali traze ID...
[edit]
Makni ili maskiraj. Neces imati stete
Ne znam kako je u Microsoft Croatia ali ovde u Makedoniji kada nesto "nejde" ili ako zelis (re)aktivirati Windows traze ti Product ID ...bas onaj koji se vidi na tvojim slikama.
Zasto ne traze Key ne znam ali traze ID...
[edit]
Makni ili maskiraj. Neces imati stete
hvala...uradeno...