Treskanje slike

poruka: 9
|
čitano: 3.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Treskanje slike

Eo ovako imam samsung 2043nw i slika mi se pocne treskat nakon nekog vremena...po rubovima ekrana i ikona..dobio sam savjet da ako su mi zvucnici preblizu da ih odmaknem da to moze smetat..to sam napravio no isto je ostalo...promjenio produzni kabel...mozda je do toga,ali ista stvar ?

Do cega moze bit?fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Treskanje slike

Koja ti je frekvencija namjestena?

Imas li TV karticu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 18:09 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Treskanje slike

Ja imam identičan problem samo na ASUS monitoru.

Rješenje ne znam,ali to nestane nakon nekog vremena(barem meni je)

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treskanje slike

60Hz 1680x1050...hmm neznam kako ovo rijesit

Neam tv karticu

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 18:19 (joblack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Treskanje slike
joblack kaže...

60Hz 1680x1050...hmm neznam kako ovo rijesit

Neam tv karticu

Probaj podignuti frekvenciju na koliko ti ekran dopusta, trebalo bi pomoci (osim ako je 60 max za taj ekran)...
17 godina
neaktivan
Treskanje slike

Nisam gledal koji je to monitor da li CRT ili LCD, ali ako je LCD onda monitor ili grafička nisu ispravni jer da bi došlo do talasanja fotona moraš imati užasno jako magnetno polja jačine crne rupe,a ako je CRT onda probaj isključiti zvučnike i sve ostale uređaje u okolici računala koji imaju elektromagnete(osim kučištaSmijeh) i odmakni  kučište čim dalje od monitora.Ako to nepomogne,probaj,ako nisi,na CRT monitoru stisnuti gumb za deelektriziranje ekrana monitora,onda opet može biti do grafičke pa probaj spojiti monitor na drugi komp.Ako je i tam isti slučaj onda je problem u monitoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treskanje slike

Imaš li možda UPS?

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treskanje slike

heh jeli možda misliš na ovo Belji se

imam taj problem na SAMSUNG SyncMaster 793DF CRT 17 inča monitoru

taj monitor imam na jednom dosta starom kompu koji ima intergiranu intel extrem grafičku s 64 MB, jeli do grafičke odnosno matične ili do monitora

međutim znam kako to maknuti, samo mijenjam boje na monitoru (ono crvena, zelena i žuta), sve povećam do kraja i onda se te crvene crte prošire i povećaju i budu skoro preko cijelog ekrana i samo nestanu i onda je sve u redu

INFO: crte dolaze s istočne strane monitora prema zapadnoj, nije onako da stoje nego titraju, trzaju ali tamo di nema tih crta je normalna slika, slika nije mutna, sve je oke s monitorom osim tih crta glupih i kad se maknu crte onda je sve normalno kako bi i trebalo biti)

demagnetiziranje ne pomaže i provjeravao sam nije do zvučnika niti mobitela ili bilo šta slilčno, stavio sam 3 dana da mi monitor ne bude blizu nekih magnetrskih djelovanja i opet isto

sry zbog loše slike koju sam priložio, jeli zna netko do čega je to?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 1:07 (Thanatos).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treskanje slike

jeli zna netko d očega je ovo...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice