Slika s monitora na plazmu?!

poruka: 9
|
čitano: 3.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,molio bih ako netko zna,da li je moguće prebaciti sliku s monitora na plazmu,i što je potrebno za to?? neki kabel ili?

hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Slika s monitora na plazmu?!

Unatoč vrlo opširnom i preciznom pitanju, nitko ne odgovara? Kako, zašto!? :p

Imaš li HDMI izlaz na grafičkoj? I isti takav ulaz na TVu? Ako da, odgovor se sam nameće, nametljivac jedan.

Ako ne, onda reci što od priključaka imaš na raspolaganju.

s.f. - s.n.
16 godina
smotader kaže...

Pozdrav,molio bih ako netko zna,da li je moguće prebaciti sliku s monitora na plazmu,i što je potrebno za to?? neki kabel ili?

hvala!

misliš spojit komp sa televizijom?

ovisno o tome koje izlaze ti ima graficka kartica i koje ulaze ima plazma?
danas se najcesce spaja preko HDMI-a...ako imas HDMI ulaz na TVu i izlaz iz graficke onda mozes HDMI-jem..

ako ti TV podrzava DVI ili VGA mozes pojit sa nekim od ta dva kabela, te s pomocu adaptera ako je slucaj da na kompu imas DVI a na telki imas VGA

TiONiO
13 godina
neaktivan
Tionio kaže...
smotader kaže...

hvala!

misliš spojit komp sa televizijom?

ovisno o tome koje izlaze ti ima graficka kartica i koje ulaze ima plazma?
danas se najcesce spaja preko HDMI-a...ako imas HDMI ulaz na TVu i izlaz iz graficke onda mozes HDMI-jem..

ako ti TV podrzava DVI ili VGA mozes pojit sa nekim od ta dva kabela, te s pomocu adaptera ako je slucaj da na kompu imas DVI a na telki imas VGA

Kako sam totalni amater,ja uopce ne znan di da vidim to -D.jel se može s ovim kabelom iz monitora spojit na plazmu,sorry totalni sam amater!

16 godina

nauci se pisat na forumu!!

pa jel si pogledao dal mozes taj kabel od monitora negdje uštekat u tv? ako nemožeš onda je odgovor NE, logično ako možeš onda je odgovor DA

dole imaš te vrste kablova, pa pogledaj malo!

DVI-kabel DVI-kabel
HDMI-kabel (da izgleda kao USB al nije!!!!) HDMI-kabel (da izgleda kao USB al nije!!!!)
VGA-kabel VGA-kabel
TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 14:26 (Tionio).

0 0 hvala 0
15 godina

Jebo ga konj, pogledaj da li ima ikakav konektor koji je isti na poleđini kompjutera i poleđini TV-a. Ako da, super, možeš spojiti, možda ćeš trebat kupit kabel.

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledaj,nisam debil znam to,plus nisam nepismen,trece ne moras biti neurozan kad te s enešto pita -D

Vidjeh,sad,može se! 

15 godina

Eto vidiš :)

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nisam rekao da si nepismen, nego da neznas pisat po forumu...pisao si svoj post u tuđem citatu, pogledaj malo bolje!

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 14:30 (Tionio).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice