Pozdrav,molio bih ako netko zna,da li je moguće prebaciti sliku s monitora na plazmu,i što je potrebno za to?? neki kabel ili?
hvala!
Pozdrav,molio bih ako netko zna,da li je moguće prebaciti sliku s monitora na plazmu,i što je potrebno za to?? neki kabel ili?
hvala!
Unatoč vrlo opširnom i preciznom pitanju, nitko ne odgovara? Kako, zašto!? :p
Imaš li HDMI izlaz na grafičkoj? I isti takav ulaz na TVu? Ako da, odgovor se sam nameće, nametljivac jedan.
Ako ne, onda reci što od priključaka imaš na raspolaganju.
hvala!
misliš spojit komp sa televizijom?
ovisno o tome koje izlaze ti ima graficka kartica i koje ulaze ima plazma?
danas se najcesce spaja preko HDMI-a...ako imas HDMI ulaz na TVu i izlaz iz graficke onda mozes HDMI-jem..
ako ti TV podrzava DVI ili VGA mozes pojit sa nekim od ta dva kabela, te s pomocu adaptera ako je slucaj da na kompu imas DVI a na telki imas VGA
hvala!
misliš spojit komp sa televizijom?
ovisno o tome koje izlaze ti ima graficka kartica i koje ulaze ima plazma?
danas se najcesce spaja preko HDMI-a...ako imas HDMI ulaz na TVu i izlaz iz graficke onda mozes HDMI-jem..
ako ti TV podrzava DVI ili VGA mozes pojit sa nekim od ta dva kabela, te s pomocu adaptera ako je slucaj da na kompu imas DVI a na telki imas VGA
Kako sam totalni amater,ja uopce ne znan di da vidim to -D.jel se može s ovim kabelom iz monitora spojit na plazmu,sorry totalni sam amater!
nauci se pisat na forumu!!
pa jel si pogledao dal mozes taj kabel od monitora negdje uštekat u tv? ako nemožeš onda je odgovor NE, logično ako možeš onda je odgovor DA
dole imaš te vrste kablova, pa pogledaj malo!
Jebo ga konj, pogledaj da li ima ikakav konektor koji je isti na poleđini kompjutera i poleđini TV-a. Ako da, super, možeš spojiti, možda ćeš trebat kupit kabel.
Gledaj,nisam debil znam to,plus nisam nepismen,trece ne moras biti neurozan kad te s enešto pita -D
Vidjeh,sad,može se!
Eto vidiš :)
nisam rekao da si nepismen, nego da neznas pisat po forumu...pisao si svoj post u tuđem citatu, pogledaj malo bolje!