Pozdrav!!!
ovih dana kupujem novi monitor i sad sam naišo na jedan u Protisu ali mi je nekako preniska cijena za monitor pa me zanima vaše mišljenje
Monitor LCD 26" Samsung T260, 300cd/m2, 20 000:1, 5ms
cijena: 2.265,09 kn
Pozdrav!!!
ovih dana kupujem novi monitor i sad sam naišo na jedan u Protisu ali mi je nekako preniska cijena za monitor pa me zanima vaše mišljenje
Monitor LCD 26" Samsung T260, 300cd/m2, 20 000:1, 5ms
cijena: 2.265,09 kn
Ja ga imam vec godinu dana i meni je super, nemam nikakvih zalbi na njega....
uzmii,sta drugo da ti kazem..
pitanje za vlasnike samsunga t**. kako vidim po slikama monitor je svima nagnut blago nazad ali meni je obratno. nagnut je blago prema naprijed,prema meni. Jel to tako treba biti ili je neki zaj.eb posrijedi
pitanje za vlasnike samsunga t**. kako vidim po slikama monitor je svima nagnut blago nazad ali meni je obratno. nagnut je blago prema naprijed,prema meni. Jel to tako treba biti ili je neki zaj.eb posrijedi
imam 220 i 240... ali ja imam nagib gore dole ...
ako si na to mislio...
ali ja ga nemogu nagnut tako kako si ti opisao, tj meni stane ravno, ne naginje se prema naprijed...
mislim na nagib prema meni i od mene.meni je blaaago nagnut prema meni a na nekim slikama vidim da monitor je nagnut od persone :D
mislim na nagib prema meni i od mene.meni je blaaago nagnut prema meni a na nekim slikama vidim da monitor je nagnut od persone :D
ako je to blago blago blago onda je to ok...
nagib ionako mozes podesit
kod mene ne