Samsung T220

poruka: 180
|
čitano: 57.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Samsung t220
hackboy kaže...

Dobar je ja imam 2232bw a razlika je samo u dizajnu.Mislim to je tvoja odluka pa sad.Moga mos nac za 1500kn.Evo jedan dobar pogledaj za iste pare bolje malo prouci trziste nago da posije ispastas

http://www.nabava.net/samsung-sm2253bw-lcd-22__29416_p.php

Ako mogu reć.
Stvarno si dosadan po cijelom forumu >ja imam 2232bw< pa čuli smo to bar milijun puta.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 12:10 (PC Street Hacker).
16 godina
neaktivan

Kakav je Samsung t220 u gamingu.Je li ima kojih mana.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Samsung t220

Nisam nikakvih mana primjetio.

Odličan odaziv i igre super izgledaju.

Možda ima malog probijanja svijetla s donje strane monitora, al je stvarno neprimjetno u igrama. Barem to nisam skužio u UT3 ili Crysisu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung t220

Treba vremena da se navikneš na novi monitor Cool

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Samsung t220

toplo ti preporučam da uzmeš 2253bw imam ga i sve najbolje o njemu. nemam riječi

t220 ima isti panel samo mu je okvir drugačijeg izgleda

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljudi jedno - dva pitanjca u vezi T220...

jedno me zanima ,dal monitor moze da se kaci na zid? tj da li ima rupe nazad za kacenje?

iiii posto planiram na 9600xt koristit ,radice dobro? ne bi trebao problema imat?

K'eni pa te vat' ;)
16 godina
odjavljen
Samsung t220

Meni 9600XT bez problema goni 2232BW, s tim da neke igre ne podržavaju nativnu rezoluciju, pa igram na malo manjoj, ali i dalje predobro izgleda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ne igram ja igre vec nekoliko godina...ja uredski rad ,surf,multimedia.... ;)

K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
Samsung t220

Ja sam kupio t220 i nisam previše zadovoljan njime. Posebno sam ga kupio za gledanje filmova i Pro evolution Soccera. U PES-u imam problem sa nekakvim zamagljenjem slike prilikom nekih bržih pomicanja. Neznam što je to. Kao da imam motion blur. Nevjerojatno je ubitačno za oči. Sad ne znam jel to normalno i da li je to itko primijetio kod sebe. grafička mi je 8800 gts 320 i proc e4400. možda je grafa preslaba?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pre bi mozda bili drajveri za graficku jer ti se to u igri javlja...

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran
BugSU kaže...

ljudi jedno - dva pitanjca u vezi T220...

jedno me zanima ,dal monitor moze da se kaci na zid? tj da li ima rupe nazad za kacenje?

iiii posto planiram na 9600xt koristit ,radice dobro? ne bi trebao problema imat?

Na ovom svom nisam vidio kvačice za stavljati na zid, a ja imam HD4870 1Gb i radi dobro, zasada 15 dana...
Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
odjavljen
Samsung t220

Meni je na 2232BW jedina zamjerka sjajna plastika koja je magnet za prešinu. Samsungova je matrica, slika je super, jedino što ne valja je spajati ga VGA kabelom, jer je tad slika vidljivo lošija.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma super, ja imam T220, ali spojen jedino sa DVI kabelom. Vjerovatno jer je to sa novim monitorima slučaj... Imam isto original Samsung panel, provjerio sam, imaš na forumu tutorial od prije nekih 7 dana, sada barem znam da je na DVI kabelu slika kvalitetnija...Namigiva Da, i meni skuplja prašinu ko' lud. Brišem svakih par sati! Lol Ima u Vemilu za kupiti antistatičke maramice po maloj cijeni pa ću probati skočit do Rijeke ovih dana po njih!

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
17 godina
neaktivan

wohooo stigao mi T220 ,prilicno sam zadovoljan (osim sto se postolje malo trese al nema veze) hteo sam nesto da vas priupitam

prikacio sam ga preko DVI kabla,instalirao drajvere i refresh rate mi je 60hz...ne moz to vise?

ja sam na starom Flat terao 75hz bez problema....nekako mi se cini da nisam nesto dobro namestio a sve sam zivo ispreturio po opcijama....any help? :)

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Samsung T220

Bez panike 60hz je normalno za svaki lcd visi refresh rate mu ne treba kad je ionako slika stalno prikazana, nemas kaj dizati osvjezavanje to je to!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 23:55 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung T220

Hoću kupit T220, pa me zanima jel se može isključiti potpuno ona crvena lampa na donjem dijelu monitora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung T220
tunder kaže...

Hoću kupit T220, pa me zanima jel se može isključiti potpuno ona crvena lampa na donjem dijelu monitora?

Može.
It 5ux 2 b sukka ...
17 godina
neaktivan

nesto mi sad palo na pamet pa da pitam mozda je neko probao ,cesto mi donesu komp na popravku a 1monitor...pa jel bi mogao na jedan pc DVI a na drugi analogni pa da ga menjam preko sourca? :) ,nece pokvariti monitor? :)

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Meni je na 2232BW jedina zamjerka sjajna plastika koja je magnet za prešinu. Samsungova je matrica, slika je super, jedino što ne valja je spajati ga VGA kabelom, jer je tad slika vidljivo lošija.

Ipak ga neću kupit (T220), išao sam ga pogledat u dućan i neću zbog
te sjajne lakirane plastike u koja je kao špigl (zrcalo), pa ne kupujem monitor za Kupaonu. 
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 22:08 (tunder).
17 godina
neaktivan
Samsung T220

Pozdrav svima!

Evo da sad ne otvaram novu temu imam pitanje kaj se tiče monitora!

Trenutno imam 19" LG Flatron F900B, sad je višak :D ! Nego imam 1400kn, i mogu uzet Samsung T220 novi zapakiran al bez gar, pa dajte mi sad recite dal se jako kvare ti LCD-i, da znam kolko mi je garancija bitna, jer kod hardwarea mi nije baš bitna a dosta ga mijenjam, pa eto za monitore neznam!

E sad , još neke, dal mi možete preporučit neki 22" da je dobar ko taj T220(normalno uzel ga bum samo ak je S-panel), zbilja se ne kužim u LCD i neznam kaj je tu bitno a kaj ne,

5god sam imal 17" CRT i kad sam kupil 19" vauuuu preporod, pa eto sad bi na LCD.....

Evo kaj sam našel ko alternativu u cijeni al zbilja neznam kolko su dobri...

LCD 1.

LCD 2.

LCD 3.

Ili ima neki drugi koji je dobar.....

Pa dajte pomozite, ne kupujem monitor svake god :) , hitno mi je do ponedjeljka trebam znati!

Hvala!

AMD Athlon(tm) 64 X2 4000+ @ 2.83GHz 2x1GB DDR2 800 (353x2MHz) ATi sapphire 3870 FORTRON 400W PNF
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2008 17:44 (aquaevivae).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
tunder kaže...
MrBlc kaže...

Ipak ga neću kupit (T220), išao sam ga pogledat u dućan i neću zbog
te sjajne lakirane plastike u koja je kao špigl (zrcalo), pa ne kupujem monitor za Kupaonu. 
 Ja sam uočio da nakon dužeg korištenja te nakon par brisanja antistatičkom krpom prašina više ne saliježe na monitor, a tako niti ekran! Kod mene sve pet! Imam T220... Samsung SM
Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina
neaktivan
Samsung T220

Evo uzeo sam i ja T220, i zbilja sam zadovoljan, slika je PERFEKTNA, a izgled, hmmm meni je ok, al sad da samo zbog toga dođe 2000kn, neznam, al znam da je po performansama ODLIĆAN, preporučam ga svakome !Smijeh

Panel

A valjda je to samsung panel, nego, pa normalno se ulazi u njega, neznam tko je govoril da na T220 nemožeš vidjet koji je panel!

E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 16:22 (aquaevivae).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung T220

Što se tiće Samsunga T220 prilično sam zadovoljan njime iako mi je to prvi LCD monitor nakon 5 godina robije na 17" CRT-u. Ipak je bilo vrijeme da se riješim te krntije koja je trrošila 100 Watt-a tak je na njemu pisalo, a ovaj novi Samsung troši samo 40 Watt-a. Igre na njemu izgledaju i više nego dobro i nema nikakvog blur efekta ipak ima response time od 2ms i kontrast od 20000:1.

Cijena mi je jedino bila malo paprena al dobro kad u vemilu nisu imali ovaj monitor: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1113113 samo što je ovaj LG-ov imao HDMI prikuljučak!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WSeven kaže...

Što se tiće Samsunga T220 prilično sam zadovoljan njime iako mi je to prvi LCD monitor nakon 5 godina robije na 17" CRT-u. Ipak je bilo vrijeme da se riješim te krntije koja je trrošila 100 Watt-a tak je na njemu pisalo, a ovaj novi Samsung troši samo 40 Watt-a. Igre na njemu izgledaju i više nego dobro i nema nikakvog blur efekta ipak ima response time od 2ms i kontrast od 20000:1.

Cijena mi je jedino bila malo paprena al dobro kad u vemilu nisu imali ovaj monitor: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1113113 samo što je ovaj LG-ov imao HDMI prikuljučak!

Rečeno je da u T220 idu svi "A" paneli, pa daj ak ti nije problem provjeri, dal su i u Vemilu takvi?
Hehe, da to je taj šok sa 17" na 22", al za 2 tjedna ti bude i taj 22" normalan, tj htel buš VEĆEG ! Smijeh
E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
17 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...
WSeven kaže...

Rečeno je da u T220 idu svi "A" paneli, pa daj ak ti nije problem provjeri, dal su i u Vemilu takvi?
Hehe, da to je taj šok sa 17" na 22", al za 2 tjedna ti bude i taj 22" normalan, tj htel buš VEĆEG ! Smijeh

Pogledaj si ovaj link možda ti pomogne: http://forum.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-t220-original-panel/10172.aspx?page=0&jumpto=128861&sort=asc&view=flat ili ovaj

http://forum.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-syncmaster-2253bw/9298.aspx?sort=asc&view=flat malo pogledaj forum i naći ćeš kako da provjeriš da li imaš orginalni A panel od Samsunga, ali vjerovatno ga imaš jer T220 ga ima, evo ja sam provjeri svog Samsunga T220 i on ima orginalni panel (Version: M-TW22H0CAA-1001.4) u ova tri posljednja slova ako u sredini budeš imao slovo A onda je tvoj panel orginalni Samsungov.

Da si vidiš verziju panela samo smanji Brightness na 0 i Contrast te zatim pritisni tipku Source i drži dok ti se ne prikaže crveni menu. Eto sad si sam možeš provjeriti panel!!Cool

http://www.imagesforme.com/view.php/6622_05112008117.jpg

P.S: već mi je mali taj 22" monitorNeodlučan
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 14:09 (WSeven).
17 godina
neaktivan
WSeven kaže...
aquaevivae kaže...
WSeven kaže...

Pogledaj si ovaj link možda ti pomogne: http://forum.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-t220-original-panel/10172.aspx?page=0&jumpto=128861&sort=asc&view=flat ili ovaj

http://forum.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-syncmaster-2253bw/9298.aspx?sort=asc&view=flat malo pogledaj forum i naći ćeš kako da provjeriš da li imaš orginalni A panel od Samsunga, ali vjerovatno ga imaš jer T220 ga ima, evo ja sam provjeri svog Samsunga T220 i on ima orginalni panel (Version: M-TW22H0CAA-1001.4) u ova tri posljednja slova ako u sredini budeš imao slovo A onda je tvoj panel orginalni Samsungov.

Da si vidiš verziju panela samo smanji Brightness na 0 i Contrast te zatim pritisni tipku Source i drži dok ti se ne prikaže crveni menu. Eto sad si sam možeš provjeriti panel!!Cool

S = Samsung
A = AU Optronics (Australian made)
C = Chi Mei Optronics (China made)

1.  pa kak je tebi origigi panel kad ti po ovom tumacu imas au optronicsIznenađen
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WSeven kaže...
aquaevivae kaže...
WSeven kaže...

S = Samsung

LOL, kaj je s tobom?Smijeh! Pa stavil si moj link od mog panela, i objašnjavaš mi kak se pogleda a več znam kak to ide i koji panel imam! A i ovo ti je krivo.....
S = Samsung

to nije točno, lol ! BTW ja sam tebe pital za tvoj! :)
E4500 8800GTS 512MB g92 2X1GB DDR2 P35-DS3 IP35 FORTRON 400W 320seagate+160samsung spin point Samsung t220
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 19:38 (aquaevivae).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung T220

Samsung T220 je po mom misljenju jako ruzan monitor i nije mi jasno o kakvom to svi najboljem dizajnu pricaju, monitor je jednostavno RUZAN! Ne ulazim sad u kvalitetu prikaza ali dizajn kao dizajn, ona crvena lampa na dnu, oko njega nekakvu staklo, ma katastrofa.

Uz to jos moras razmisljat hoces li dobit original panel ili ne, pa nije mi jasno zasto svi kupuju taj monitor, ima odlicnih LG i Philips monitora sa sigurnim panelima i koji su lijepo dizajnirani. A vi svi samo Samsung, Samsung, Samsung...

Valjda su vas to ovi bugovci u casopisu nabrijali na Samsung, vidim puno ga nesto guraju :P

Nego ajd sad vi meni recite jel samsung stvarno toliko odlican monitor da je stekao toliku popularnost tu kod nas ili sta je to.
Bio ja jucer u Vemilu i gledao Samsung T220 i Philips 220XW8FB i mogu vam reci da na Philips 220XW8FB slika izgleda dosta bolje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
munja.zg kaže...

Samsung T220 je po mom misljenju jako ruzan monitor i nije mi jasno o kakvom to svi najboljem dizajnu pricaju, monitor je jednostavno RUZAN! Ne ulazim sad u kvalitetu prikaza ali dizajn kao dizajn, ona crvena lampa na dnu, oko njega nekakvu staklo, ma katastrofa.

Uz to jos moras razmisljat hoces li dobit original panel ili ne, pa nije mi jasno zasto svi kupuju taj monitor, ima odlicnih LG i Philips monitora sa sigurnim panelima i koji su lijepo dizajnirani. A vi svi samo Samsung, Samsung, Samsung...

Valjda su vas to ovi bugovci u casopisu nabrijali na Samsung, vidim puno ga nesto guraju :P

Nego ajd sad vi meni recite jel samsung stvarno toliko odlican monitor da je stekao toliku popularnost tu kod nas ili sta je to.
Bio ja jucer u Vemilu i gledao Samsung T220 i Philips 220XW8FB i mogu vam reci da na Philips 220XW8FB slika izgleda dosta bolje!

Paneli u SM T220 su svi samsungovi tako da je slika odlična! A za ostale modele se slažem da je to debilno i glupo, kaj misliš da si kupil samsung a dobil si čungalunga monitor i kaj je još tužnije platiš istu cijenu!
Nono, o ukusu se ne raspravlja, mene osobno ne zamara njegov izgled....al dam se kladiti da je vama ljep al da namjerno govorite kontra!
Vidiš da neznaš, nije crvena LAMPA, neg lampica, ne svijetli po cijeloj dužini i da se isključit ako ti smeta! Smijeh
A testove imaš na netu i u svima  T220 pobere najveće bodove, jedino ga postolje mući, to su zbilja labavo napravili....
17 godina
protjeran
Samsung T220

Što se tiče Samsunga i T220 to ti je danas kao nekakav standard "u klasi" imati 22 inch monitor. A panel je vjerovatno original kod svih kupljenih u Vemilu. Ja imam original iz Vemila...

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice