kupio ja novi ekran, samsung sync master t200 i na sta god da ga spojim kaze mi out of range...
a kod susjeda i u trgovini savrseno radi.. i nije moja grafa jer ona na drugim ekranima radi..
(grafa je ati hd 4670)
kupio ja novi ekran, samsung sync master t200 i na sta god da ga spojim kaze mi out of range...
a kod susjeda i u trgovini savrseno radi.. i nije moja grafa jer ona na drugim ekranima radi..
(grafa je ati hd 4670)
A da ti nije jednostavno postavljena prevelika rezolucija pa je monitor ne moze prikazati?
postavio si ili preveliku rezoluciju koju monitor ne podrzava ili refresh rate.ja bih ti preporučio za taj monitor da staviš 80Hz.
ej ljudi vec dugo imam problema sa slicnom stvari....
naime max rezolucija 22" monitora je 1680 x 1050 i na toj rezi ga mogu drzat i windows mi ga prepozna i sve ako imam orginal kabel koji sam dobio sa monitorom.
ali posto imam drugacije sada uredenu sobu treba mi kabel od 3 m pa na vise.. ono sta sam ja napravio kupio sam sve vrste kabela vga to vga i kada udem u windowse max reza koju mi on ponudi je 1600 x 1200 neznam zašto i naravno kada nju odaberem pise mi out of range itd... no da dobim svojim rezoluciju moram izvadit kabel iz grafe van pa opet upiknut da on meni da mogucnost odabira prave rezolucije..
stvarno vise neznam sta da radim potrosio sam na kablovinje vise od 700kn.. bandbridge koji je najkvalitetniji njih par komada razlicitih pa obicnih i niti jedan ne radi osim ovoga org sta sam dobio sa monitorom.. a on mi je prekratak i nikako mi ne odgovara.
molio bih nekog za pomoc.. nemoze biti da kabel moze utjecat na rezoluciju monitra..
os je windows vista 64bit.
grafa je gtx 295...
drivere sam stavio najnovije i ne pomaze.. eto ko mi rjesi problem dobi 100kn na racun..
pozz
ajde ljudi help pls
Kad kažeš "original kabel", da ne misliš na DVI?
Možda preko VGA ne može dati punu rezoluciju... ne bi trebalo biti, ali...
mislim na vga kabel....
mislim da sam si sam rijesio stvar kabeli duzi od 2 metra nemogu dati dovoljnu rezoluciju... preveliki je otpor... itd.. jer sam stvarno probavo sve kabele duze od 2 m i nejde....
mislim na vga kabel....
mislim da sam si sam rijesio stvar kabeli duzi od 2 metra nemogu dati dovoljnu rezoluciju... preveliki je otpor... itd.. jer sam stvarno probavo sve kabele duze od 2 m i nejde....
mislim na vga kabel....