Monitor ACER crvene tackice na monitoru

poruka: 10
|
čitano: 3.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Zdravo . MOLIM vas za savjet . 

Imam monitor ACER 20" X202W

I na DVI kablu mi pokazuje crvene tackice puno njih , a kada stavim crnu podlogu onda budu linije crvene.

A kada monitor prebacim na VGS kablo nema problema samo sto pri paljenju kada se ucitava Win 7 ima puno nijasni zelene boje a sve ostalo je oke, i da jos nesto kada upalim skroz nece da ga stavi na cijelu rezoluciju.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Monitor ACER crvene tackice na monitoru

BILO KO 

17 godina

Probaj monitor na drugom računalu - ako problem ostane, onda je otišao monitor.

Ako problema ne bude na drugom računalu, onda provjeri grafičku karticu jer je možda ona kriva.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Probao sam , i isto je i na drugom. Alli ako je monitor otisao , zasto mi onda radi na VGA kablu :S (stim da kao sto sam rekao kada palim pokazuje zelenu malo boju kroz crnu pozadinu pri paljenju Win7) 

17 godina

Nije da dobro radi na VGA kabelu već se problem drugačije manifestira.

Dok monitor još radi popravak ti je moguć i nije preskup, no ako nastaviš monitor koristiti (dok ne krepa potpuno) riskiraš da se neće moći popraviti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FukiBosnia kaže...

Probao sam , i isto je i na drugom. Alli ako je monitor otisao , zasto mi onda radi na VGA kablu :S (stim da kao sto sam rekao kada palim pokazuje zelenu malo boju kroz crnu pozadinu pri paljenju Win7) 

Problem može bit u kabelu  od one DVI kabel kojim spaja na grafu. Treba probat drugi kabel pa vidi jel to toga. Nekad se zna kabel deformira kad se stalno odkopća i ukoća pa se unutrašnja žica puca pa vod nerade pa se na slici mješa boja.

Nenad
11 godina
neaktivan

Pa koji problem imam , do cega je ? 

11 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nije da dobro radi na VGA kabelu već se problem drugačije manifestira.

Dok monitor još radi popravak ti je moguć i nije preskup, no ako nastaviš monitor koristiti (dok ne krepa potpuno) riskiraš da se neće moći popraviti.

Pa koji problem imam , do cega je !!!!

11 godina
neaktivan
Nello kaže...
FukiBosnia kaže...

Problem može bit u kabelu  od one DVI kabel kojim spaja na grafu. Treba probat drugi kabel pa vidi jel to toga. Nekad se zna kabel deformira kad se stalno odkopća i ukoća pa se unutrašnja žica puca pa vod nerade pa se na slici mješa boja.

Probao sam kabl u drugi monitor i drugi komp i radi sve oke. 

17 godina

Do elektronike unutar monitora je. Jesi naporan. Napisano ti je da je kvar monitora.

Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice