Lg lcd W2261V

poruka: 11
|
čitano: 7.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Lg lcd W2261V

Evo kupio bih novi monitor, zamjenio bi svog 19" za ovog 22.

Čekam već neko vrijeme baš ovog i vidim da je došao u Vemil.

LG LCD W2261V, 22.5'' wide, 30000:1, 2ms, DVI, HDMI, full HD, crni    1579,00.

Full HD, HDMI, ludo izgleda, koristio bih ga prije svega za filmove. Evo link

http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2261v.jhtml

Molim mišljenja,ja ne vidim nikakvu manu i uzeo bih ga. Ali više ljudi je pametnije pa molim komentare!

I samo nemojte počet govorit da uzmem samsunga jer Lg monitore imam već dobrih 10ak godina, od CRT-a do LCD-a

i uvijek zadovoljan i bez problema.

Pozdrav!

http://www.nfl.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lg lcd W2261V

Ja sam bas kupio dva komada, slika je perfektna, jedino jutros onako u polu snu cujem hitnu pomoc vani i nikako da prestane, gledam kroz prozor van i opet se vartim unutra kad ono moitor ima neki senzor koji treperi crveno i stvara nekakvo zujanje, full glasno, valjda ga treba iskljucit, ja sam zaboravio pa je to treperilo cijelu noc, pretrasno kako zuje, kad su u stand byu, ne zanm jel to isto kod ostalih, ali ovima izgleda unutra zuji napajanje... cini mi se da je to neka ili tvornicka greska ili tako zuje ti veliki, mislio bih da je greska, ali oba zuje pa pretpostavljam da je normalno, medjutim da ukljucim komp on zuji jos glasnije tako da se monitor ni  ne cuje. Ali kad idem spavat obavezno ga moram iscupat iz struje, jer iamm filing da ce se nesto i zapalit unatra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 13:34 (plavivatrogasac).
17 godina
Lg lcd W2261V

Mozes ga uzeti slobodno bolji monitor je tesko kupit za tu lovu nece biti problema, a sad ovo zujanje je druga stvar imas garanciju pa ak nekaj ne bu valjalo dobit ces novi monitor tu nema problema no mislim da to zujanje nije problem barem ne na svakom monitoru ovakvom!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako to mislis nije problem, pa da ti zuji cijelu noc,  za mene je to problem, naravno to se dogada i kod drugih novih monitora, iamo sam priliku koristit Acerov 26 ibcha, taj je pucketao i zuajo u isto vrijeme, vratio sam ga drugi dan, tako da mi ovo zujanje ne smeta kjad je na oba, ja ih imam dva dana, i jos ih mogu zamijenit, ali mislit da nema smisla kad me to ne tangira... Medjutim, kome smeta zujanje bolje da ga ne kupuje. Ako netko ima taj monitor, neka upise svoje impresije, naime, moze biti razlog i to sto sam na oba smanjio kotrast i brightness pa mozda i zato zuje, mozda drugima ne zuji, a mozda meni zuji u glavi :)

17 godina
Lg lcd W2261V

Ak jako zuji to se mijenja zato je garancija to nije problem, kod mojeg Samsunga 2232BW nema ni Z od zujanja a za druge ne znam, no ima jedan stvar monitor se ne bi smio ustekavat preko UPS-sa jer u tom slucaju moze zujit na takve sam slucajeve naletio na internetu tj cuo pa ko ga ima tako ustekanog nek ga ne ustekava preko UPS-sa vec direkt u struju tj samo preko Prenaponske letve!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg lcd W2261V

Malo sam ceprkao po forumima i pronasao moguce, nadasve zanimljivo objasnjenej vezano uz zujanje:

" Napisao sam vec par puta.

Ne zuji monitor zapravo nego rezonira plastika. Nebi vjerovao. ja sam vec mislio svog sa cekicem probiti nakon tjedan dana.

I onda slucajno sam skuzio da ne zuji kad ga stisnem sa lijeve strane. Super.

Odsarafim ga sa stalka i zategnem ko manijak. Dobro ne zuji i pocne nakon par dana.

Reko ma nabijem te. Odsarafio sve sarafe otraga za par krugova i onaj ispod poklopca i nema vise rezoniranja (koje se manifestira ko buzz).

Poslije sam na jos par monitora to tako rijesio. Od LGa, samsunga pa nadalje.

Probaj ga stiskat po okviru da ga primis i napred i otraga i vidjet ces di rezonira, tamo odpusti/zategni.

Ja sam isto prvo vec mislio lampa zuji, trafo, ovo ono...."

0 0 hvala 0
17 godina
plavivatrogasac kaže...

Malo sam ceprkao po forumima i pronasao moguce, nadasve zanimljivo objasnjenej vezano uz zujanje:

" Napisao sam vec par puta.

Ne zuji monitor zapravo nego rezonira plastika. Nebi vjerovao. ja sam vec mislio svog sa cekicem probiti nakon tjedan dana.

I onda slucajno sam skuzio da ne zuji kad ga stisnem sa lijeve strane. Super.

Odsarafim ga sa stalka i zategnem ko manijak. Dobro ne zuji i pocne nakon par dana.

Reko ma nabijem te. Odsarafio sve sarafe otraga za par krugova i onaj ispod poklopca i nema vise rezoniranja (koje se manifestira ko buzz).

Poslije sam na jos par monitora to tako rijesio. Od LGa, samsunga pa nadalje.

Probaj ga stiskat po okviru da ga primis i napred i otraga i vidjet ces di rezonira, tamo odpusti/zategni.

Ja sam isto prvo vec mislio lampa zuji, trafo, ovo ono...."

To je sa PCekspert foruma, procitao sam danas bas.

Ako zuji hebes to onda, mozda ipak najbolje samsung T220.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x64
16 godina
Lg W2042T

eo naletio sam na tu temu pa da i ja nest napisem.

kao sto pise u naslovu, prije par dana sam kupio istoimeni monitor. sve 5 i super, monitor odlican dok jucer nisam cuo to zujanje. nakon par testova se uspostavilo da je to zujanje nekog trafoa na bilo kojoj postavci brightnessa manjoj od 100 (99 se malo cuje, 98 malo jace a od 97 pa na dolje je najjace i stalno na svim vrijednostima ispod). nije mi bed s tim zujanjem bilo u pocetku ali kasnije samo samo to cuo i nista drugo, koncentrirao se samo to i malo me pocelio izludivat.

Rjesenje: Brightness na 100, contrast na 15 i imam istu sliko ko i prije (B:50/C:50) + nema zujanja.

. : S I G : .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lg W2042T

Bok, mislim da ne govorimo u istom problemu... Naime, model W2261V je savrsen sto se tice slike, a od zujanja nema ni zzz...,  ja sam full smanjio brightnes i contrast jer buljim u monitor skoro cijeli dan, i nema nikakvih zvukova, a to je glavni razlog sto sam prezadovoljan njime. Zujanje koje sam ja opisao je u stanju stand by, odnosno, nakon sto se ugasi monitor, cak i na prekidacu (koji je doduse senzor, nije mehanicki prekidac). Znaci, kad je W2261V skroz ugasen, on stvara zujanje. Prema onome sto sam procitao na forumu, moze bit da trafo vibrira, pa bi ga trebalo zalit plastikom, no mislim da je jednostavnije iskopcat ga iz struje, na produznom kablu. Cak i da ga 'popravim ' na taj nacin i dalje bi ga iskljucivao, sad kad sam se navikao. pozdrav

16 godina
Lg lcd W2261V

E a koliko bi mogao dobiti za svoj stari monitor, LG1900r,

http://www.lge.com/products/model/detail/l1900r.jhtml

prodajem ga već 2 tjedna i nitko ništa! 2god jamstvo, 4:3, dvi,vga...

Hvala!

http://www.nfl.com/

0 0 hvala 0
17 godina

Jel moze neko ko ima ovaj model napisati postavke monitora jer mi se cini da moje ne valjaju.

Oci me konstanto peku, i iako izgleda ko da su boje dobre, cini mi se da nisu.

Koje postavka boje, koji brightness, contrast, sharpness i gammu imate?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice