LCD monitor - loš pixel i ogrebotina?

poruka: 4
|
čitano: 1.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

imam malu milimetarsku točkicu na lcd monitoru loš pixel i u kutu imam par sitnih ogrebotina , postoji li način da se nešto od toga popravi , ili taj loš pixel ili sitne ogrebotine

0 0 hvala 0
15 godina

dali je u HR igdje moguće naručiti novi ekran

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: LCD monitor - loš pixel i ogrebotina?

Preko servisa koji servisira tu marku monitora? BTW moglo bi se pretpostaviti da je matrica najskuplji dio monitora. Stoga je pitanje bi li bio isplativ neki "popravak" koji bi uključivao zamjenu matrice zbog lošeg piksela i ogrebotine.

15 godina

ovo je izuzetno rijedak model samsunga 741mp , mislim rijedak je sad jer je star ali ovaj model daje najbolju moguću sliku na retro računalima tipa amiga i zato mi je bitan na njemu imam spojena 3 računala preko scart-a , uglavnom u 2 godine našao sam u arhivama oglasa , ponuđena su 2 u srbiji kupindo i limundo, 2-3 na njuškalu i jedan na pik.pa u bosni i evo prije 3 dana opet jedan ponuđen u srbiji, odmah sam poslao prijatelja po njega ekran je u tip top stanju , tak oda ako ne bude očuvan kao moj prebaciti ću možda ekran na svoj monitor

sad me zanima dali je prebacivanje ekrana plug in ili ima lemljenja ? jer ako ima lempljenja neću prebacivati ekran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice