Kupnja monitora s što kvalitetnijom slikom 23,24'

poruka: 3
|
čitano: 1.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kupnja monitora s što kvalitetnijom slikom 23,24'

Pozdrav,rapolažem sa budžetom od 1300 kn za monitor od 23 ,24 inča,idealno bi mi bilo kad bi to sve koštalo do 1200 kn,iskreno kvaliteta slike mi je samo bitna radi gledanja filma,pa bi htio da iman savrsenu sliku pa cu uzeti monitor 1920x1980,,cilj mi je imati monitor i preko njega gledati televiziju i filmove i surfati jer igrice ne igram, pa sad par pitanja da postavim

1.samsung,lg,philips ,koje su najkvalitetnije marke i koje bi mi modele preporučili

2..volio bi da ima ugrađeni tv tuner ali sam svjestan da za ovu cijenu cu to tesko naci,koliko bi koštao tv tuner najeftiniji sa strane kad bi ga kupio ili usb prijesnosna kartica a da su kvalitetni te da li ima problema sa instalacijom

3..koliko sam skužio d sub,vga je analogni,a hdmi i vgi digitalni signal da li to znači da ce biti slika bolja u 2 slučaju

4.pošto čitam brojne specifikacije o kontrastu,kutu gledanja,i svjetlosti.odazivu u milisekundama kolike bi bile idealne brojke od tih specifikacija za odlicnu sliku

5.koliko sam skužio kod led monitora je bolja slika,da li on ima ikave mane u odnosu na običan lcd tj koje su mu prednosti,

6.svi spominju ips matricu,šta to znači kako utječe na sliku koje su najbolje,te da li imaju još kakvi faktori za kvalitetu slike a koje sam ja izostavio ako da koji su

7.neki monitori imaju ugrađene zvučnike pošto iman odličan set zvučnika da li se oni mogu isključiti sa ekrana,

8.što znači hz na monitoru te imaju li kakvu ulogu

i još da spomenem vecinu filmova gledam ležeći na krevetu sa glavom u ravnini monitora na udaljenosti od 150 do 170 cm,to sam spomenuo ako to ima ikakav utjecaj na kut gledanja

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 20:33 (anze03021988).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kupnja monitora s što kvalitetnijom slikom 23

Ja prodajem ovaj monitor, novi, bio kod mene 20 dana samo, netreba mi jer imam jos jedan, savrsenu sliku i kontrast 10 000 000 : 1 i jos sto stvari ima D.SUB I DVI prikljucke
58,4cm tj 23 inča za 1100 kn ga prodajem , u trgovini kosta malo vise od 1200 ima pozadinsko w-led osvjetljenje pa ako si zainteresiran evo i link

http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/philips-led-monitor-236v3lab-23-malo-koristen-oglas-7602381 na njem jos vise detalja i moj broj ako si zainteresiran :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice