Pozdrav zanima me koji je najbolji monitor do max 1700 kn.Vidim da se hvali DELL U2312HM pa neznam dali da uzmem njega ili neki drugi.
Pozdrav zanima me koji je najbolji monitor do max 1700 kn.Vidim da se hvali DELL U2312HM pa neznam dali da uzmem njega ili neki drugi.
Taj Dell je u svim reviewovima dobio vrhunske ocjene, tako da mislim da je on ipak najbolji.
Uzmi taj
Tog Della imaš za 1500 i nešto u ADM-u.Best buy.
Da ali ja ga kupujem u Rijeci tako da tamo necu jedino Links,Ventex, NetCom ili jos negdje u ri.
Moš pogledat i ovaj dole AOC 27 model i kaj on nudi za određenu lovu.
http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/aoc-e2795vh/117739.aspx
Mutiš ti nešto Dino sa tim monitorima, prvo ovaj 17" crt, pa hp lcd, pa dell pa sad ovo ccc
Šalu na stranu, uzmi DELL U2312HM ako si na knap sa parama a ako imaš para onda DELL U3011
ovisi za šta ti treba naravno,ali dell su svakako jako hvaljeni.imam 2312hm i odličan je.
Daj posudi ga na koji dan ja ću tebi neki shrotex 22" ali nikad ti neću vratit dell, neću se moć odvojit od nejga :))))))
Da ali ja ga kupujem u Rijeci tako da tamo necu jedino Links,Ventex, NetCom ili jos negdje u ri.
U 21. stoljecu smo. Postoje web shopovi i dostava. Zasto bi morao setati do Linksa kad ti ista stvar jeftinije dodje na kucni prag?
Evo zašto jer mi skoro dode na isto jer ja za taj monitor moram platit dostavu 80 kn i još ako ga treba slučajno reklamirat ja moram plaćat poštarinu do njih tako da mi se radi tih 50 kn uštede ne isplati. Evo pred malo sam kupio novi komp i grafa mi nakon 2 tjedna bacala artefakte pa sam ju dao na reklamaciju i tek drugi put kad sam im opet dao na reklamaciju su mi prihvatili jer sam im sliko s fotićem kad mi izbaci artefakte , a da sam tu uzeo u zg više bi me došla poštarina nego što bih uštedio na kompu.