Jeli ovaj dobar monitor?
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.219
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve ti je to isti srot. Uzmi sto jeftiniji, sa sto vecom garancijom.
Ja imam t220 - samsung.
Zadovoljan sam, sto se mene tico sasvim OK menotor, prije 2 godine sam ga platio oko 1700 kn u BiH, e sada, koliko dode u hrv sada nemam pojma, ali ti mogu njega preporuciti
Ako ne,prepročite mi neki dobar,jeftin a da ima na links.hr.
Preferirao bi 1680x1050 ali i više rezolucije mogu.
Hvala unaprijed.
Samo DSUB priključak? Ako imaš imalo noviju grafičku karticu sa DVI priključkom, obavezno kupi monitor sa DVI priključkom.
Skaci od srece ako nadjes neki sa pva matricom ispod 2k.
Ja imam samsung 205b, odlican monitor s dvi ulazom koji se nazalost vise ne prodaje.
Btw. On je bio monitor godine u bugu 2005. Mislim, ali widescreem varijanta.

Ako ne,prepročite mi neki dobar,jeftin a da ima na links.hr.
Preferirao bi 1680x1050 ali i više rezolucije mogu.
Hvala unaprijed.
Samo DSUB priključak? Ako imaš imalo noviju grafičku karticu sa DVI priključkom, obavezno kupi monitor sa DVI priključkom.
Oho.To nisam ni primjetio.
Super.
Samo tražim još mišljenja na ovom subjektu.
Nigdje nemogu nać neke dobre 1680x1050 ili 1680x1200 monitore.Na ADMu su oni po dva puta skuplji nego 1920x1080 što nema smisla.
Super.
Nigdje nemogu nać neke dobre 1680x1050 ili 1680x1200 monitore.Na ADMu su oni po dva puta skuplji nego 1920x1080 što nema smisla.
16:10 i 4:3 monitori su postali velika rijetkost, ne proizvode se više kao što su se proizvodili prije nekoliko godina. Trenutno možeš kupiti 16:9 monitore i to je to.
Super.
16:10 i 4:3 monitori su postali velika rijetkost, ne proizvode se više kao što su se proizvodili prije nekoliko godina. Trenutno možeš kupiti 16:9 monitore i to je to.
A dobro.
Onda da uzmem ovaj zadnji što sam predložio?
da ne otvaram novu temu: jel se isplati uzimat polovni lcd samsung monitor koji je u upotrebi 2 god.? mislim kolko mu jos ostaje ?