Jeli ovaj dobar monitor?

poruka: 15
|
čitano: 3.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Jeli ovaj dobar monitor?

Ako ne,prepročite mi neki dobar,jeftin a da ima na links.hr.

Preferirao bi 1680x1050 ali i više rezolucije mogu.

Hvala unaprijed.

http://adf.ly/DDi7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jeli ovaj dobar monitor?

Sve ti je to isti srot. Uzmi sto jeftiniji, sa sto vecom garancijom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jeli ovaj dobar monitor?
dobar je ja ga imam i zadovoljan sam s njim... minimalan dizajn, nećeš požaliti (sve je to zapravo slično u toj klasi do 4k kn kao što kaže momak iznad)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
Jeli ovaj dobar monitor?

Ja imam t220 - samsung.

Zadovoljan sam, sto se mene tico sasvim OK menotor, prije 2 godine sam ga platio oko 1700 kn u BiH, e sada, koliko dode u hrv sada nemam pojma, ali ti mogu njega preporuciti

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
da, samsung ima ok monitore...
17 godina
BR?BR?GIBMONIPLOSHUEHEUHEUHE kaže...

Hvala unaprijed.

Samo DSUB priključak? Ako imaš imalo noviju grafičku karticu sa DVI priključkom, obavezno kupi monitor sa DVI priključkom.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
sve ti je to isto, samo gledaj da ima sto manju cijenu, dvi ulaz i vecu garanciju.

Skaci od srece ako nadjes neki sa pva matricom ispod 2k.

Ja imam samsung 205b, odlican monitor s dvi ulazom koji se nazalost vise ne prodaje.

Btw. On je bio monitor godine u bugu 2005. Mislim, ali widescreem varijanta.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
14 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

Hvala unaprijed.

Samo DSUB priključak? Ako imaš imalo noviju grafičku karticu sa DVI priključkom, obavezno kupi monitor sa DVI priključkom.

Oho.To nisam ni primjetio.

16 godina
neaktivan
hmmm, moj ima dvi, onda je neki s drugom oznakom, N ili tako nešto jer ima i DVI i VGA...
14 godina
protjeran
Jeli ovaj dobar monitor?

A ovaj možda?
Usput,imam 6850.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 15:45 (BR?BR?GIBMONIPLOSHUEHEUHEUHE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AOC ima super monitore isto, milslim da je čak jedna njihova serija dobila nagradu za monitor godine u nekom prestižnom časopisu...
14 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
AOC ima super monitore isto, milslim da je čak jedna njihova serija dobila nagradu za monitor godine u nekom prestižnom časopisu...

Super.

Samo tražim još mišljenja na ovom subjektu.

Nigdje nemogu nać neke dobre 1680x1050 ili 1680x1200 monitore.Na ADMu su oni po dva puta skuplji nego 1920x1080 što nema smisla.

17 godina
eterna luchar kaže...

Super.

Nigdje nemogu nać neke dobre 1680x1050 ili 1680x1200 monitore.Na ADMu su oni po dva puta skuplji nego 1920x1080 što nema smisla.

16:10 i 4:3 monitori su postali velika rijetkost, ne proizvode se više kao što su se proizvodili prije nekoliko godina. Trenutno možeš kupiti 16:9 monitore i to je to.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
eterna luchar kaže...

Super.

16:10 i 4:3 monitori su postali velika rijetkost, ne proizvode se više kao što su se proizvodili prije nekoliko godina. Trenutno možeš kupiti 16:9 monitore i to je to.

A dobro.

Onda da uzmem ovaj zadnji što sam predložio?

16 godina
neaktivan
Jeli ovaj dobar monitor?

da ne otvaram novu temu: jel se isplati uzimat polovni lcd samsung monitor koji je u upotrebi 2 god.? mislim kolko mu jos ostaje ?

karamba!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice