može li ova grafa GTS 450 podržati 2 ili 3 monitora za prikazivanje slike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo dva mnitora istovremeno.
a bili bila dobra slika
Što podrazumijevaš pod "dobra slika"?
Kakve monitore misliš spojiti na nju?
a bili bila dobra slika
Znaš onu staru izreku "nema glupih pitanja" ... e pa ima, i tvoje je jedno od takvih!!!
Nemoj se naljutiti, ali tvoje pitanje je neodređeno i odgovor na njega mogao bi se dati kroz nekoliko izdanja od desetak knjiga od kojih bi svaka imala po nekoliko stotina stranica.
Zašto? Zato jer bi za početak bilo dobro da imaš ispunjenu kategoriju Moj PC ili da si u postu napisao koje komponente imaš!
Kako da mi znamo koje ti komponente imaš ili koje monitore želiš koristiti? Da li će kompjuter biti korišten za igranje (i na kojoj rezoluciji!) ili možda za profesionalni rad?
Možda bi mogli ići linijom manjeg otpora i onako od oka procijeniti da si tek neki tamo jedva prosječni gejmer koji se želi igrati na dva monitora, i reći ti da će ti 'slika biti dobra', pa što god to značilo!
Dakle, kao što te nitko ne želi podcijeniti na način da ti da takav odgovor (koji bi po mojoj procjeni mogao proći - sa preko 85%-tnom točnošću), nemoj ni ti sam sebe podcjenjivati sa ovakvim postavljanjem pitanja!
I za kraj, lijepo napiši koje komponente imaš, za što kompjuter koristiš i o kakvim monitorima se radi (model, a može i samo ono najbitnije - dijagonala i rezolucija)!!
neman se zašto ljutiti i poštujem to što si mi odgovoria ;)