Graficka nema VGA ulaz od monitora

poruka: 8
|
čitano: 4.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav...

Kupio sam novi komp koji ima graficku GTX 950... graficka ima ulaz za HDMI ali ne za VGA... ali zato ima ulaz za VGA koji se spaja na maticnu i sada me zanima dali mogu to nekako prebacit da mogu spojit u ulaz na maticnoj jer kad to napravim ne pokazuje mi sliku... a monitor mi nema ulaz za hdmi... pomoc??

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Graficka nema VGA ulaz od monitora
Ive123 kaže...

Pozdrav...

Kupio sam novi komp koji ima graficku GTX 950... graficka ima ulaz za HDMI ali ne za VGA... ali zato ima ulaz za VGA koji se spaja na maticnu i sada me zanima dali mogu to nekako prebacit da mogu spojit u ulaz na maticnoj jer kad to napravim ne pokazuje mi sliku... a monitor mi nema ulaz za hdmi... pomoc??

koja točno GTX 950? sigurno ima osim HDMI i DVI priključak, ako ti monitor nema DVI priključak (obično je bijele boje {VGA je obično plave}) ima za nabaviti adapter sa DVI na VGA

12 godina
neaktivan

Graficka ima i DVI prikljucak ali monitor naravno nema... ima samo VGA

16 godina
neaktivan

grafička uopće nema ulaz. ni jedan. ne ova. samo izlaze. a tebi je vrijeme za ž) računalnu pouku i nj) kupnju novog monitora, ovaj put sa što više različitih priključnica 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 19:06 (Ajar).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Ajar kaže...

grafička uopće nema ulaz. ni jedan. ne ova. samo izlaze. a tebi je vrijeme za ž) računalnu poduku i nj) kupnju novog monitora, ovaj put sa što više različitih priključnica 

Valjda pouku, osim ako zaista ne želiš da ga tkogod lošije nauči, tj. poduči.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
17 godina
dvi to vga adapter kupis i stvar rijesena.
m.ebay.com/itm/EVGA-Video-Monitor-Adapter-29-pin-DVI-I-Dual-Link-Male-to-15-pin-VGA-Female-/261810923783?nav=SEARCH

Odi u bilo koji informaticki shop, trebali bi ga imati, mozda ima netko od forumasa kome netreba pa se dogovoris.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
odjavljen

DVI je širok pojam.

Imaš DVI-D, DVI-A, DVI-I. Ovaj DVI-A je skoro pa nemoguće naći ali ova druga dva (D i I) su puno zanimljiviji. Vjerojatno imaš dva na grafičkoj i ako ih malo bolje pogledaš, vidjet ćeš da su različiti. Jedan ima "križić" a drugi ima samo minus uz pinove. Ovaj sa križićem ti je analogni i digitalni pa na njega možeš spojiti svoj VGA monitor sa adapterom VGA-DVI kojih u svakom računalnom servisu imaju na bacanje i dat će ti ga za kavu.

To ti je to.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
neaktivan

Riješeno je kupio sam VGA u DVI priključak.

Hvala svima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice