Gaming monitor do 3200 KN? Preporuke!!!

poruka: 44
|
čitano: 7.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Sta mislis da su u T-comu velike place?lool Poceo je tek nedavno raditi..Ima tuznu zivotnu pricu koja sad nije bitna.. Uglavnom cekam da mi javi pa cemo ici izgleda na prodaju graficke njegove,sto ce opet ici preko mene..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gaming monitor do 3200 KN? Preporuke!!!
Zura kaže...
Amazon637 kaže...

Radi u T-Comu i štedio je godinu dana da kupi novi monitor. Nemoj...{#}

Možda ne živi na grbači kod staraca i sam kupuje i kuha svoju hranu, plaća kredit i režije.

Onda ne bi tražio gaming monitor :)

17 godina

Sta se meni riga cim u naslovu teme vidim "gaming".

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

6 0 hvala 0
17 godina

Boli Vas tuki sto on zeli monitor od 3200kn i da li si sam placa ili je digo kredit ili mu starci placaju zasto se uopce Vi takvi javljate nije mi jasno (ljubomorni) iako tvrde da nisu jesu...

Ja cu isto prvom prilikom nabaviti bolji monitor... 120hz mali odaziv sve za oci a kada su oci u pitanju 3200kn stvarno nije velika cifra..

Sa obzirom da pregled kod doktora i lece okvir naocala ili nedaj boze lasersko otklanjanje dioptrije skupo ko suvo zlato.. EOD

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Boli Vas tuki sto on zeli monitor od 3200kn i da li si sam placa ili je digo kredit ili mu starci placaju zasto se uopce Vi takvi javljate nije mi jasno (ljubomorni) iako tvrde da nisu jesu...

Ja cu isto prvom prilikom nabaviti bolji monitor... 120hz mali odaziv sve za oci a kada su oci u pitanju 3200kn stvarno nije velika cifra..

Sa obzirom da pregled kod doktora i lece okvir naocala ili nedaj boze lasersko otklanjanje dioptrije skupo ko suvo zlato.. EOD

Oces i ti uzet BAS gamerski?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
17 godina
tnakir kaže...
toxic kaže...

Oces i ti uzet BAS gamerski?

kaj to znaci gamerski? ne uzet cu monitor koji se meni najvise svida pa zvao se on multimedijalni gamerski ili studijski :(

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. LoL nick: mNik (EU) HON nick : mNik
13 godina
protjeran
Ej a meni se riga od ljudi koji su glupi,zavidni drugima,daju glupe komentare-spamaju... Nitko nikoga ne tjera da mora postati u ovoj temi ako on to sam ne zeli.. Pa ako vec i oces kaj komentirati onda daj neki pametni savjet u vezi teme.. Pa dajte vise....loool Mjslim stvarno ima stoke,svuda.. ;)
17 godina
Cyber_Freak kaže...
Ej a meni se riga od ljudi koji su glupi,zavidni drugima,daju glupe komentare-spamaju... Nitko nikoga ne tjera da mora postati u ovoj temi ako on to sam ne zeli.. Pa ako vec i oces kaj komentirati onda daj neki pametni savjet u vezi teme.. Pa dajte vise....loool Mjslim stvarno ima stoke,svuda.. ;)

I ja kazem. Stoku elektrosokerima.

14 godina
protjeran

Reci frendu da si kupi neki 24" monitor od nekih 1500 kn (zlatna sredina).Ak ide na jeftiniji kupit će šrot a ak ide na skuplji bacit će pare bezveze.

Al moram priznat da mi ovakvi postovi smrde

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
roseman kaže...

Reci frendu da si kupi neki 24" monitor od nekih 1500 kn (zlatna sredina).Ak ide na jeftiniji kupit će šrot a ak ide na skuplji bacit će pare bezveze.

Al moram priznat da mi ovakvi postovi smrde

bogme i meni!

kud baš 3200kn?

17 godina

Baš je sumnjivo... kud baš 3200, zašto nije 2756kn? {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina

okej da ja probam rezimirat.

-stara grafa je preslaba, stari monitor više ne treba. to je minimum 1500kn.

Ako se igra, ja bih onda išao na što veću dijagonalu, ne nužno i rezoluciju.

dakle 27" monitor (evo gledao sam i da ima malu latenciju barem na papiru 2ms)za 2400kn

i preostaje 2300 kn za grafičku. To onda može bit već gtx570 ili hd6970.

S time bi morao ok igrati. Pod uvjetom da ima dosta rama i dobar procesor.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

da, racun stima ako mu ti poklonis 1000kn.

27" monitor 1080p nije bas najsretnije rjesenje za igranje s uobicajene udaljenosti. te njihove cifre o 2ms odzivu su bezvezne. TN monitori ocito imaju drugaciji nacin racunanja odziva. I sam imam jednog Samsunga P2470H koji je deklariran na 2ms i Della koji je deklariran na 6ms i razlike u odzivu nema. Mozda u nekim sintetickim testovima ali ljudsko oko tu razliku ne vidi tako da je taj podatak nebitan. na 6 ms nema uocljivog ghostinga. Dell je puno bolji monitor, kako za igru tako i za sve ostalo. Sad ima skoro jednako dobrog nasljednika koji kosta 1450 kn. Samsung me kad sam ga kupio izasao 2100 i tada je bio neki best buy (prije manje od 2 godine) a danas imam i jeftiniji a klasu bolji monitor.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
overhaul kaže...

okej da ja probam rezimirat.

-stara grafa je preslaba, stari monitor više ne treba. to je minimum 1500kn.

Ako se igra, ja bih onda išao na što veću dijagonalu, ne nužno i rezoluciju.

dakle 27" monitor (evo gledao sam i da ima malu latenciju barem na papiru 2ms)za 2400kn

i preostaje 2300 kn za grafičku. To onda može bit već gtx570 ili hd6970.

S time bi morao ok igrati. Pod uvjetom da ima dosta rama i dobar procesor.

Svaka cast na savjetu,hvala puno.. Morao sam cekati 2 stranice i 30 bespotrebnih komentara da dobijem zeleljenu informaciju... Ide LOCK!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice