Prvo se nemoj derat i pročitaj kako se ponša na netu.
Znači ovako, spojiš monitor na komp upališ komp, odeš u podešavanje rezolucije i tamo si narihtaš rezoluciju koju hočeš, naravno ako je monitor podržava.
Znači ovako, spojiš monitor na komp upališ komp, odeš u podešavanje rezolucije i tamo si narihtaš rezoluciju koju hočeš, naravno ako je monitor podržava.
Za prvo se slažem!
A što se tiče pitanja, monitor spojen analognom konekcijom (vga) će naravno prikazivati sliku, ali sliku manje kvalitete zbog konverzije digital-analog-digital.
Za boldano, lcd monitor mora raditi na nativnoj rezoluciji, tj. ne mora (jer je naravno sve relativno) ako se ne želi maksimalnu kvalitetu prikaza slike!
Odnosno, narihtavanja slike nema, jer monitor radi na svojoj nativnoj rezoluciji, što je i jedan od bitnih čimbenika pri odabiru monitora, usklađivanje rezolucije i dijagonale.
Šta onda pitaš kad sve znaš
hahaha koji genijalac , mislim da si ti taj koji se pravi pametan , kao 2. stvar , dereš se i loše si u tekstu pojasnio sto uopce zelis , svaki monitor koji ima dvi konektor i podrzava hd rezoluciju je hd ekran ,samo odvrnes rezoluciju na max i eto ti ga , a sad idi lijepo pročitaj pravila foruma jer če te netko prijavit , ja prvi.
EDIT: procitao sam ti malo bolje post , koji to ekran nema dvi konektor na sebi , molim te navedi primjer pa cemo malo pogledat po googleu.
Znači kad dam dobar odgovor to odmah znači da sam pametan, može!!!!!
A gle, ako ti toliko smeta što smo dali odgovore iz kojih zaključuješ da smo pametni, onda znači da se u odnosu na nas osjećaš inferiorno!
To je zato što ti monitori još nisu prodani i čekaju u skladištima da ih se proda, a prodati će se onima kojima se mogu "podvaliti", tj. onima koji će samo doći i reći da im treba monitor, bez da znaju što kupuju!
Evo opet se pravim pametan!
EDIT: I još malo moje pameti, nije DV-I kako si ti napisao, nego DVI!
Ako piše FullHD onda se podrazumjeva na rezoluciju monitora, a ne pim*ek i žnjora kojom je spojen