Cintiq 27QHD display problem

poruka: 1
|
čitano: 436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Cintiq 27QHD display problem

Poštovani,

imam problem sa Wacom displayem. Naime sinoć tokom rada mi se pojavila jedna tamnije siva točkica u gornjem lijevom dijelu monitora (cirka 2 piksela dužine). Iz prve sam mislio da je riječ o mrtvom pikselu. Iskoristio sam 2 programa kako bih pokušao popraviti te piksele (Undead pixel i Jscreenfix). Nisam uspio ali sam otkrio nešto interesantno pa nisam više siguran da li je riječ o mrtvim pikselima ili je nešto drugo u pitanju. 

Naime kada pokrenem Undead pixel program stvorim pravokutnik veličine 5x5 piksela koji onda postavim iznad mrtvog piksela. Ono što sam primjetio je da kada pogledam sa strane pod nekim kutem mogu vidjeti vidljivu udaljenost između piksela koji blicaju i te sive točkice ispod. Isto tako ako postavim 1x1 piksel iznad te sive točkice mogu vidjeti da taj piksel blica ali tamnije zbog te sive točkice koja se nalazi ispod.

Moje pitanje je o čemu bi tu mogla biti riječ i da li postoji neka mogućnost popravka osim same zamjene uređaja na garanciju (ako uopće budu htjeli zbog toga mjenjati uređaj)?

Nadam se da sam bio razumljiv i unaprijed hvala na odgovorima i pomoći. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice