Brightness monitora

poruka: 8
|
čitano: 2.832
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Brightness monitora

Znaci, kupio sam novi monitor Samsung syncmaster s22b150 i problem je sto kada naprimjer gledam u monitor stojeci na nogama, svjetlina je jako jaka :D, a kada sjedim i gledam direktno u njega sve je ok... trebam malo spustit glavu na stolici da bi dobio originalne boje i tamninu.

Jel mi mozete rec do cega je ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brightness monitora

To je normalno kod LCD-a. Ovisi sa kojeg kuta gledaš. Evo tu piše nešto više: http://www.zdnet.com/blog/ou/how-lcd-makers-lie-to-you-about-viewing-angles/930

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Brightness monitora

I sad sam vjecno osudjen na to ili ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Brightness monitora
Lukanator22 kaže...

Da.

Nikad nisi vidio sliku na laptopu? Same thing. Sjedi na stolac i nađi kut pod kojim ti je dobro i podesi monitor.

13 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...
Lukanator22 kaže...

Da.

Nikad nisi vidio sliku na laptopu? Same thing. Sjedi na stolac i nađi kut pod kojim ti je dobro i podesi monitor.

Ne može jednostavnije od ovog odgovora a do tog zaključka si mogao doći i sam. Samo nagni monitor kak ti paše i gotovo.

Toni
13 godina
neaktivan
Brightness monitora

hvala moze lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brightness monitora

Ubuduće se bolje informiraš prije kupovine jer si mogao vjerovatno za slične novce uzeti IPS-a koji nema takvih problema :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Ubuduće se bolje informiraš prije kupovine jer si mogao vjerovatno za slične novce uzeti IPS-a koji nema takvih problema :)

Slažem se s kolegom. Ja recimo imam DELL-ov LED monitor i odličan je pod svim kutovima. Naravno ne gledam monitor po 0 stupnjeva sa strane, ali i na 2-3 stupnja su boje dobre. Tako da se svakako treba informirati prije kupnje o kutu gledanja.

0100001001101111011010100110000101101110
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice