2 različita monitora

poruka: 11
|
čitano: 993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2 različita monitora

Prvo,Sretan i Blagoslovljen Božić svim kolegama forumašima koji ga slave.

Ovako,imam 2 monitora.Jedan je Full HD 24",drugi je 22" ali nije full HD,zanima me je li ih moguće spojiti oba na grafu na jednakoj rezoluciji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2 različita monitora

Pa naravno da je moguće. Samo ti trebaju kabeli. 2 za napajanje monitora, 2 za signal slike. 

Pospajaj ih, i mislim da bi mogao u opcijama gdje i inače odabireš odabrati rezoluciju za pojedini monitor. 

Mislim da je frend inače imao tako kompinacije različitih rezolocuija, i sve je radilo normalno.

E sada, hoćeš li morati kakve drivere instalirati, ili nešto u grafi podešavati, ne bih znao. To će morati netko iskusniji javiti. 

Sretan Božić i tebi. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: 2 različita monitora

Pa možeš ih spojiti oba na istu grafu i postaviti za svakog posebno njegovu nativnu rezoluciju. Nemoraš imati oba na istoj rezoluciji ako su na istoj grafi.

16 godina
neaktivan
2 različita monitora

Hvala Vam kolege,moram na istu rezoluciju ako bih igrao nesto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
2 različita monitora

ja imam 2 monitora potpuno razlicite rezolicije i omjera stranica i potpuno normalno rade te nema nikakvih problema, samo postavi nativnu rezoluciju i namijesti da lijevi monitor stvarno i bude lijevi i to je to

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
2 različita monitora

dakle moguće je proširiti sliku na drugi monitor,duplicate sliku...imam nvidia grafiku,i pretpostavljam da se ne može igrati igre preko oba monitora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
minotauro kaže...

dakle moguće je proširiti sliku na drugi monitor,duplicate sliku...imam nvidia grafiku,i pretpostavljam da se ne može igrati igre preko oba monitora?

Moze se igrat na oba ekrana,no to je vece opferecenje za grafu...

16 godina
neaktivan
2 različita monitora

nema veze,isprobao bih

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
2 različita monitora

ne dupliciras nego odaberes opciju extend. to odabires sa win tipkom + p

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
minotauro kaže...

Prvo,Sretan i Blagoslovljen Božić svim kolegama forumašima koji ga slave.

Ovako,imam 2 monitora.Jedan je Full HD 24",drugi je 22" ali nije full HD,zanima me je li ih moguće spojiti oba na grafu na jednakoj rezoluciji ?

Da ako oba podržavaju tu rezoluciju koju želiš koristiti, a podržavaju li ju - ako nisi siguran da je ono što Windowsi pokazuju točno - možeš provjeriti nekim alatom za očitavanje tzv. EDID-a iz monitora.

16 godina
neaktivan
2 različita monitora

izgleda da se ne može namjestiti,tj da NVIDIA ne podržava to,mogu koristiti oba monitora,ali ne mogu igrati igre preko oba monitora..samo na jednom mi igra bude.Ako netko zna nešto više molio bih pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice