Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.267.384
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Vaš Desk

Pa ako stalno rastavljaš sastavljaš komp onda ti ga se ne da vadit van iz stola..=)

A i ako imaš vent sastrane, nema baš neku ulogu kad je u stolu..

To su bar moji razlozi, zašto on ne drži, ne znam..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
Vaš Desk

Ne stane unutra... Ni po širini ni po visini...

Moram neki drugi stol nabavit, a i stolac je u lošem stanju...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
16 godina

nije pogledaj u prilozenoj slici .. kad udem u sobu desno su vrata znaci tamo ->> dodem odande upalim ruter , pa kuciste a ekran je skoro uvjek upaljen osim kad skidam nesto pa ga iskljucim da mi ne bljesti :S

jebote kolko nas ima :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 23:12 (marinn95).
15 godina

Zašto uopće gasiš router?

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
Vaš Desk

Gasim i ja svoj jer svaki put kad bih ga ostavio preko noci da gori, taman bi sijevalo i meni sprzilo router (nekad i modem i komad kompa :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vaš Desk

Moj ruter je ugašen samo kada nema struje i kada grmi,sjeva,kiša lije i sve to što ide!

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pa nemre ti samo tako  spržit  router..osim ako ti grom ne pogodi kuću (ako si u zgradi, imaš gromobran, tako da nema straha), a ako ti pogodi kuću onda si u puno većem q od toga da će ti krepat router..

16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Pa nemre ti samo tako spržit router..osim ako ti grom ne pogodi kuću (ako si u zgradi, imaš gromobran, tako da nema straha), a ako ti pogodi kuću onda si u puno većem q od toga da će ti krepat router..

pa mom frendu isto tak znaju pregorit ti ruteri zbog grmljavine al nepogodi kucu neg obliznju sumu

neznam al tak strucnjaci iz tcoma vele pa valjda je od grmljavine

Death Cube K
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

zna li itko kako sa zove završni sloj na stolovima, koji je naljepljan poput naljepnice, tj. ono što sakrija ivericu i daje joj boju trešnje ili bukve

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
P4k1 kaže...

zna li itko kako sa zove završni sloj na stolovima, koji je naljepljan poput naljepnice, tj. ono što sakrija ivericu i daje joj boju trešnje ili bukve

Nema neki poseban naziv. To je folija za stol. Imaš je u svim većim centrima tipa Bauhaus, Pevec i sl. Imaš i u trgovinama koje se bave prodajom namještaja i tepiha. Samo objasni prodavaču što ti treba, znat će. Prije lijepljenja, dobro očisti stol inače će se folija dizati, a ako imaš već sloj folije, prijeđi ju brusnim papirom i očisti alkoholom prije lijepljenja nove. Kod lijepljenja, posluži se ravnalom ili komadom lamperije da "istisneš" mjehuriće zraka.

Koliko sam ja toga prelijepio tom folijom... Na početku popi*diš jer je ukoso, ostaju mjehuri i slične gluposti ali kad je skužiš, stari izgrebani stol u roku od 20min dovedeš u stanje "nov" bez komplikacija sa brušenjem, kitanjem, lakiranjem, bojanjem, curenjem boje...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

hvala

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Moj ruter je ugašen samo kada nema struje i kada grmi,sjeva,kiša lije i sve to što ide!

ugasim preko noci sve jer sam navikao :S tako sam i prije .. navika sto da kazem :S

jebote kolko nas ima :D
17 godina
neaktivan
Vaš Desk

Napokon i moja radna povrsina...

Radna atmosfera Radna atmosfera
Mrcina cupa Mrcina cupa
to je zvuk to je zvuk
Zovi me kvalitetnim zvukom XD Zovi me kvalitetnim zvukom XD
potpis :D
Moj PC  
30 0 hvala 0
16 godina
Hacker-ri kaže...

Mrcina prasnjava

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

HD 650 imas? Slikaj to.Bogataš

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
17 godina
DamageHigh kaže...

Pa nemre ti samo tako spržit router..osim ako ti grom ne pogodi kuću (ako si u zgradi, imaš gromobran, tako da nema straha), a ako ti pogodi kuću onda si u puno većem q od toga da će ti krepat router..

Problem je u mjestima gdje su telefonske linije po stupovima, a ne pod asfaltom. Tako da ako grom zvizne negdje blizu onda moze bit belaja...

I'm going woo woo
16 godina

evo i mog stola...

1 1
2 2
http://www.youtube.com/user/zgd2006
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Hacker-ri kaže...

Mrcina prasnjava

Ah...

u 7 dana se zaprlja, ako mislis na filtere naprijed... uzasno se brzo prljaju a nemam bas volje vadit svako toliko jer je otvorena bocna stranica a temp je na nekoj normali...

ako mislis na prednji dio, to nije prasnjavo to je tako na slici.... blic... prosao sam kasnije krpicom i nema prasine- casna pionirska

VirtUoso kaže...
Hacker-ri kaže...

555 i 650 crkle zbog izigravanja budale XD guro di netreba... ali je prihvacena garancija... pa kad stigne bacim pic

16 godina
neaktivan

Evo  da i ja stavim svoj kutak gdje provodim dane kada sam slobodan,inace danas sam slozio novi stol i sa desne strane svoju "samogradnju" policu .Staviti cu slike kakav sam prije imao stol i kakav sada imam ,postavio sam na zid zvucnike,iza mene su dva zvucnika  ali se ne vide na slici .

Novo Novo
Staro,bez dijelova na njemu Staro,bez dijelova na njemu
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
VirtUoso kaže...
Hacker-ri kaže...

555 i 650 crkle zbog izigravanja budale XD guro di netreba... ali je prihvacena garancija... pa kad stigne bacim pic

O_o'  Nemoj se zaje8avat' sa slusalicama od 2500kn O_o.

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Hacker-ri kaže...
VirtUoso kaže...
Hacker-ri kaže...

O_o'  Nemoj se zaje8avat' sa slusalicama od 2500kn O_o.

ma nis strasno, pijana pogreska tj gurnuo sam je u fantoma i jednostavno pocelo krcit...

iako ni serviseru nije jasno- direktno sennheiser, jer inace slusalice za to i jesu...

15 godina
protjeran
Vaš Desk

evo i mog

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kanta kaže...

evo i mog

cool ali zar ti ne smeta nekad sunce od prozora?

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
15 godina
Pa vidiš da ima roletu...
15 godina
protjeran
zoka kaže...

Evo još slika moga deska, kako vam se sviđa cable managment?

Kupi bolju karticu i dati cu ti *specijalne* usluge, samo preseli to u moju kucu.

(Naravno, posto je osjetljive prirode moram objasniti. Ovo je zapravo komentar na danasnje pedere (koji se danas prihvacaju kao da su normalni) i dolaze na razne zavidne polozaje, zato sto su i sefovi pederi.).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...

cool ali zar ti ne smeta nekad sunce od prozora?

roleta je puštena a i prozor je okrenut prema istoku tako da je samo ujutro sunce.......a i onda ju pustim skroz i nema problema Cool

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
17 godina
Mentalist kaže...
zoka kaže...

Evo još slika moga deska, kako vam se sviđa cable managment?

Kupi bolju karticu i dati cu ti *specijalne* usluge, samo preseli to u moju kucu.

(Naravno, posto je osjetljive prirode moram objasniti. Ovo je zapravo komentar na danasnje pedere (koji se danas prihvacaju kao da su normalni) i dolaze na razne zavidne polozaje, zato sto su i sefovi pederi.).

Hvala na ponudi ali ne pristajem  Smijeh.

Što se tiče grafičke, razmišljao sam da kupim bar ATI 5870, ali jednostavno nema potrebe, sve igre koje za sada igram rade mi na full detaljima na rezoluciji od 1920x1200 (tipa Bad Company 2, CS Source, Bioshock itd.)

Sledeća investicija što se tiče kompa mi je neki dobar SSD, upravo gledam   na ebayu da nešto naručim...

16 godina
Vaš Desk

evo sto sto je produkt nedeljne kise u zagrebu :D

na laptopu - Bug, Facebook, Weebly, You Tube

Komp      -  Cod 4   Smijeh

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Vaš Desk

Evo moj novi kutak...novi stol i novo mjesto di stoji komp.Slike su mutne jer neznam zašto nemože fotoaparat bez blica sliku stabilizirat.

17" dodatni monitor 17" dodatni monitor
Otraga stol s kompom Otraga stol s kompom
max tv max tv
Otraga stol s blicem upaljenim Otraga stol s blicem upaljenim
(2) 17" Dodatni monitor (2) 17" Dodatni monitor
Ono glavno Ono glavno
(2) Ono Glavno (2) Ono Glavno
Moj zlatni ZyXEL nešto sam se spojio na Gigaset da vidim nešta pa isključio ovog ZyXEL-a Moj zlatni ZyXEL nešto sam se spojio na Gigaset da vidim nešta pa isključio ovog ZyXEL-a
TV Nije bog zna šta al bolje išta nego ništa TV Nije bog zna šta al bolje išta nego ništa
Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
Moj PC  
8 15 hvala 0
16 godina
odjavljen

Opet "padele" na stolu (i čaše). Dajte barem za ovu priliku uredite stolove a ne da ljudi imaju dojam da živite u svinjcu Neodlučan

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice