Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.268.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Desk

ma eto, nisam planirao odgovarati obojici, pa se dogodilo tako da sam napisao jednom i vidio da bi komentirao drugom, pa mi se nije dalo editirati

jaguar zastavu stari dobio kad im je cijela momcad tamo pocetkom 2000tih otkupila brod za taj tjedan dok su bili u monacu :) nije bila od ferrarija, ali svejedno posto je lijepe boje i pase uz sobu, nasla je mjesto na zidu...

a ovaj nosac je predobar, pa ce posluziti kad budem (nadam se) iduce godine isao u monzu, pa nataknem mercedesovu zastavu :) ili schumijevu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Evo mog deska nije bog zna šta no nema veze,rgb diode 150cm s rgb kontrolerom namjenjene za kejs,no kad budem ovih dana napravio pleksi kejs onda ću ih strpati.Uglavom odlično rade.1 metar je 50kn i rgb kontroler 80kn,spojio na 12v napajanje od pc-a i rade već 4 dana bez gašenja,niti se išta grije niti ništa drugo.Ako ima koja boja daje ponovljena molim da mi nezamjerite CJELU noć sam igrao Unreal Tournament 2004. 

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
kruskar kaže...

Evo mog deska nije bog zna šta no nema veze,rgb diode 150cm s rgb kontrolerom namjenjene za kejs,no kad budem ovih dana napravio pleksi kejs onda ću ih strpati.Uglavom odlično rade.1 metar je 50kn i rgb kontroler 80kn,spojio na 12v napajanje od pc-a i rade već 4 dana bez gašenja,niti se išta grije niti ništa drugo.Ako ima koja boja daje ponovljena molim da mi nezamjerite CJELU noć sam igrao Unreal Tournament 2004. 

e moš reći di si nabavio taj RGB kontroler i kako si sve to spojio? imam par metara tih RGB dioda (dobio od šefa koji ih je htio baciti iako su bile funkcionalne, barem koliko ja znam), pa sam ih mislio iskoristiti, ali nisam baš neki elektroničar pa neznam što, kako i gdje ih spojiti. također imam doma jedno staro, funkcionalno napajanje pa sam mislio njega iskoristiti za to. jel mora ići preko matične (jer nemam funkcionalnu xD) ili mogu spojiti kotroler direkt na napajanje?

14 godina
pitagorin poucak kaže...
kruskar kaže...

e moš reći di si nabavio taj RGB kontroler i kako si sve to spojio? imam par metara tih RGB dioda (dobio od šefa koji ih je htio baciti iako su bile funkcionalne, barem koliko ja znam), pa sam ih mislio iskoristiti, ali nisam baš neki elektroničar pa neznam što, kako i gdje ih spojiti. također imam doma jedno staro, funkcionalno napajanje pa sam mislio njega iskoristiti za to. jel mora ići preko matične (jer nemam funkcionalnu xD) ili mogu spojiti kotroler direkt na napajanje?

RGB Kontroler sam kupio preko Led Rasvjeta na facebooku.

Spojio sam ih na kabl izvučen več na RGB kontroleru,uzeo sam staro napajanje 230W rgb troši 2A,uzmeš crnu i žutu žicu i spojiš na konektor sličan onome kao što imaju nokia punjači i upališ.I radi ti sve perfektno.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

napokon gotov sa sređivanjem stola xD

ideja je gotovo uspješno realizirana, iako je bilo par izmjena, ali ja sam zadovoljan krajnjim rezultatom.

PLan je bio sa strane staviti logo Aperture Science-a, ali sam prekasno shvatio da sam krivo izrezao predložak (moj ima 6 kružnih isječaka, Apertureov ima 8), pa sam odlučio zadržati ovo jer mi se nije dalo opet tražiti dobar komad papira/kartona za novi predložak. na površnu je trebao doći stilizirani kolač, ali nisam imao volje to rezati i podešavati pa sam jednostavno napisao "The cake is a lie", što je meni osobno ispalo super, i puno bolje mi je ovako sa "namjernim" pogreškama, nego da sam printao tekst pa ta slova izrezao i nasprejao.

i za kraj dvije, tri slike moje kolekcije knjiga i ploča xD i dakako, Metalfest ticket xD

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

veliki fan portala xd :D ,bravo,jako kreativno

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Vaš Desk

Slobodno nešto predložite ili pitajte. Inače slika loša -> Iphone! {#}

Moj PC  
21 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo moj novi postav stola haha.

Napravia san si home made cooler za laptop :D
Temp u idlu su oko 40° (prije je bilo 55° do 60°) a u full loadu max 70 (prije bi dolazilo i do 90°)

2x80mm i 1x120mm ventovi spojeni na matičnu staru, a ta matična normalno na napajanje :D

Čim nabavim konverter iz 3pina u molex mičen matičnu, ovo mi je samo za prvu ruku.

desna strana desna strana
pogled pogled
lijeva strana lijeva strana
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Diplomat kaže...

Slobodno nešto predložite ili pitajte. Inače slika loša -> Iphone! {#}

Ovo je najbolji primjer kako casopis BUG nije samo odlican za citalje nego je to visenamjenski proizvod...{#}

:D
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

primam prijedloge kako konvertirati komodu na gornjim slikama u crno/plavu boju a da je ne moram micati odavde (jer je teška ko sam vrag), i da se ne moram gušiti u isparavanjima boje ili miomirisima spreja? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pitagorin poucak kaže...

primam prijedloge kako konvertirati komodu na gornjim slikama u crno/plavu boju a da je ne moram micati odavde (jer je teška ko sam vrag), i da se ne moram gušiti u isparavanjima boje ili miomirisima spreja? 

Nikako, najbolje ti je da ju jednostavno obojas tu di je.(samo okolo stavis neki najlon)

Ako je to soba u kojoj spavas onda se premjesti na dan-2 u dnevni boravak.

Mislim da ne postoje boje koje nemaju neugodne mirise.

13 godina
neaktivan
Vaš Desk

da, u pitanju je moja spavaća soba. hmm .. premještanje u dnevni boravak baš i ne dolazi u obzir jer je kauč premalen i neudoban, premještanje u neku drugu sobu je nemogućer jer braća nebi dopustila, ko što ja njih ne puštam u svoju sobu. kod cure ne mogu jer joj je trenutno gazda u stanu pa ne smije dovoditi skoro nikoga xD

što ne postoje neke samoljepljive folije ili tako nešto da zalijepim samo preko površina pa sam miran? i di ih ima za nabaviti u zadru? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pitagorin poucak kaže...

da, u pitanju je moja spavaća soba. hmm .. premještanje u dnevni boravak baš i ne dolazi u obzir jer je kauč premalen i neudoban, premještanje u neku drugu sobu je nemogućer jer braća nebi dopustila, ko što ja njih ne puštam u svoju sobu. kod cure ne mogu jer joj je trenutno gazda u stanu pa ne smije dovoditi skoro nikoga xD

što ne postoje neke samoljepljive folije ili tako nešto da zalijepim samo preko površina pa sam miran? i di ih ima za nabaviti u zadru? xD

Sinula mi je jedna vrhunska ideja.

Obojas unutar sobe, i pregradis najlonom oko 10cm sve od ormara.

Tako da ormar ostane izoliran.

Prespavas, ujutro otvoris najlon, prozracis sobu, ako do kojih 6 sati ne bude mirisa ok, a ako bude opet zatvoris.

za 2 dana ce biti ok 100%.

Znam da nije bas najnormalnija ideja ali eto...{#}

EDIT: A mozes i uklonit gazdu od cure :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 20:10 (CroNk3r).
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

nebi baš išlo jer nemam kako držati najloj odvojen od ormara, da se ne zalijepi xD jedino da ga ja cilo vrime držim, ali to baš i nije najiedalnija opcija xD za sad ću ostaviti  ovako pa ćemo vidjeti dalje xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pitagorin poucak kaže...

nebi baš išlo jer nemam kako držati najloj odvojen od ormara, da se ne zalijepi xD jedino da ga ja cilo vrime držim, ali to baš i nije najiedalnija opcija xD za sad ću ostaviti  ovako pa ćemo vidjeti dalje xD

Mislio sam da zaljepis za strop i pod.

Ali ti treba puno najlona.

14 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo zanima me koja slika vam se čini bolja?? 

6 LG kućno kino 5.1.
30 Sony Stereo linije 2,1
kućno kino 5.1. sada kućno kino 5.1. sada
sony stereo 2.1 prije sony stereo 2.1 prije
call of duty mw2
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
cod__kiLL3r kaže...

Vrati si liniju ili si poslozi te zvucnike od kucnog kina kako treba.

Ovako je to besmisleno.

Sad ce ti vecina poceti pisati o vuferu na stolu i tim stvarima...

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 20:35 (CroNk3r).
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

s obzirom da je kućno kino 5.1, a linija 2.1, glavno je pitanje kako ti spajaš komp sa ozvučenjem, odnosno iskorištava li se svih 5 zvučnika na kućnom kinu? također ako ćeš kućno kino, predložio bih malo bolji razmještaj zvučnikada osjetiš pravi surround :D ja imam doma 5.1 set i sad tražim di mogu nabaviti kabela za spojiti rear right i rear left jer da bi ih smjestio na dobra mjesta, treba mi duži kabel od ponuđenog. i u pitanju je onaj chinch ili kako god se zove kabel, znači treba mi produžni x2 sa muškim i ženskim konektorom, dužine oko 5 ili više metara :D

i ispričavam se za ovoliko oftopičarenja. trebala bi se otvoriti tema "Vaš Desk - P & O"

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

ni jedno ni drugo.. neiskoristivo..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
pitagorin poucak kaže...

s obzirom da je kućno kino 5.1, a linija 2.1, glavno je pitanje kako ti spajaš komp sa ozvučenjem, odnosno iskorištava li se svih 5 zvučnika na kućnom kinu? također ako ćeš kućno kino, predložio bih malo bolji razmještaj zvučnikada osjetiš pravi surround :D ja imam doma 5.1 set i sad tražim di mogu nabaviti kabela za spojiti rear right i rear left jer da bi ih smjestio na dobra mjesta, treba mi duži kabel od ponuđenog. i u pitanju je onaj chinch ili kako god se zove kabel, znači treba mi produžni x2 sa muškim i ženskim konektorom, dužine oko 5 ili više metara :D

i ispričavam se za ovoliko oftopičarenja. trebala bi se otvoriti tema "Vaš Desk - P & O"

ma iskorištava svih pet zvučnika već sam testira...  ali zeza me što nemogu pogodit pravi razmještaj zvučnika kad ih razmjestim kako spada onda mi se čini kako su neujednačeni zvukovi a ovako kako je sad bolje je nego prije... neznam zašto možda zato što je zvuk glasniji ali eto čini mi se bolje još sam stavio led lampe iza i extra mi je ;)))

call of duty mw2
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...
pitagorin poucak kaže...

ma iskorištava svih pet zvučnika već sam testira...  ali zeza me što nemogu pogodit pravi razmještaj zvučnika kad ih razmjestim kako spada onda mi se čini kako su neujednačeni zvukovi a ovako kako je sad bolje je nego prije... neznam zašto možda zato što je zvuk glasniji ali eto čini mi se bolje još sam stavio led lampe iza i extra mi je ;)))

ne iskoristava... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cod__kiLL3r kaže...
pitagorin poucak kaže...

ne iskoristava... 

a kako ti znaš da neiskorištava?

call of duty mw2
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

ne iskoristava... 

tako sto ces ti iskoristavat 5.1 sustav samo ako su 2 zvucnika prednja (lijevi i desni), 2 straznja (lijevi i desni), te 1 centralni + subwoofer koji bi usputno receno trebao bit na podu.

Ovako ti imas 2.1 sustav koji je ionako lose rasporeden, i 3 zvucnika previse na stolu. Ukratko nepotrebno i neiskoristeno... 

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cod__kiLL3r kaže...

ne iskoristava... 

tako sto ces ti iskoristavat 5.1 sustav samo ako su 2 zvucnika prednja (lijevi i desni), 2 straznja (lijevi i desni), te 1 centralni + subwoofer koji bi usputno receno trebao bit na podu.

Ovako ti imas 2.1 sustav koji je ionako lose rasporeden, i 3 zvucnika previse na stolu. Ukratko nepotrebno i neiskoristeno... 

znam i sam da mi nevalja raspored zvučnika... ali oću ti reć da svih 5 zvučnika radi... 

call of duty mw2
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

pozdrav. evo malo brutalnog nereda. inace nije tako zna bit i gore :D prelazim na i5 pa sam sve moguce rastavio, malo sam kuciste sredio kao bit ce neki mod. ako ga ne bacim u smece i kupim novo. eto toliko nadam se da cu ovaj nered uskoro sredit makar do 2014. :D

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
njofra86 kaže...

pozdrav. evo malo brutalnog nereda. inace nije tako zna bit i gore :D prelazim na i5 pa sam sve moguce rastavio, malo sam kuciste sredio kao bit ce neki mod. ako ga ne bacim u smece i kupim novo. eto toliko nadam se da cu ovaj nered uskoro sredit makar do 2014. :D

Kao prvo, jako si pametan što onako razbacano držiš komponente - no tvoje su, tvolja volja što ćeš s njima

Kao drugo, ne koristi onako laptop! Stavi ga na ravnu podlogu, skini neku pollcu ako već imaš potrebu biti na krevetu.

Krepat će ti, uskoro, garantiram {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...
znam i sam da mi nevalja raspored zvučnika... ali oću ti reć da svih 5 zvučnika radi... 

pa neka oni rade.. ti nemas 5.1 nego 2.1 ovako... neovisno o rasporedu

15 godina
neaktivan
njofra86 kaže...

Zanimljiva mi je ova antenica na zadnjoj slici ;) khm (i ja ju imam) :D

13 godina
neaktivan
Vaš Desk

odviknite se više od {#}

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

Evo da malo vidite gdje ja trunem kada nisam vanka.

Ovdje je relativno uredno Ovdje je relativno uredno
Kreativan nered Kreativan nered
U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice