Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.269.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Vaš Desk
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...

evo i mog.. ;) ..ispricavam se na kvaliteti, slikano je mobitelom..

fora je ja imam samo u kućištu "plave neonke" ...........a jedno pitanje: ove zelene neonke su u monitoru ugrađene ili gdje...........i jel to crt ili lcd monitor..........

..ne, to sam stavio neonke ispod monitora, odnosno, iza ..sada su plave umjesto zelenih, puno bolje izgleda..monitor je lcd

e sori što te gnjevi zaboravio sam te pitat kako si spojio neonke, u monitor ili u komp...........

u kop {#}

15 godina
protjeran
Fabo1111 kaže...
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...

fora je ja imam samo u kućištu "plave neonke" ...........a jedno pitanje: ove zelene neonke su u monitoru ugrađene ili gdje...........i jel to crt ili lcd monitor..........

..ne, to sam stavio neonke ispod monitora, odnosno, iza ..sada su plave umjesto zelenih, puno bolje izgleda..monitor je lcd

e sori što te gnjevi zaboravio sam te pitat kako si spojio neonke, u monitor ili u komp...........

u kop {#}

ok.....ja isto imam lcd i jel se može u monitoru spojit neonka da sad neizimam žice 2m. jel neželim imat 100 žica iza kompa.......{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 21:56 (renoboXX).
14 godina
neaktivan
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...
renoboXX kaže...
Fabo1111 kaže...

u kop {#}

ok.....ja isto imam lcd i jel se može u monitoru spojit neonka da sad neizimam žice 2m. jel neželim imat 100 žica iza kompa.......{#}

pa neonka se spaja na napajanje..ja nezz drugi način

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Malo pospremio stvari sa polica i preuredio rasvjetu {#}

Picture with "Flash" Picture with "Flash"
Picture without "Flash".........get it, iPhone :P Picture without "Flash".........get it, iPhone :P
Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina

Krešo, još 2 mjeseca do Božića..{#}

NHF

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
Vaš Desk

Napokon završio i stol... (izbrusio i polakiro gornju plohu), sredio kablove i sada sam zadovoljan napravljenim... (polica za kućište i liniju je home made...). Još me mora puknut inspiracija za eventualno lakiranje police na kojoj stoji kućište, ali to će sačekat neka druga vremena.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 14:22 (doktor1).
Moj PC  
25 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

Super si ovo napravio.{#}

Evo i moga nereda:

Potpis na potpis!
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dropper kaže...

Super si ovo napravio.{#}

Evo i moga nereda:

pa mogao si barem malo to da pospremiš.....prije što si slikao.........{#}

14 godina
neaktivan
Vaš Desk

Htio sam da dobijete sliku u kakvom đumbusu živim.Orginalnost.

I kada pospremim opet za par dana ista stvar.Tako da sam odustao od toga.

Potpis na potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo moje znam da nis nevalja al eto.Kupio sam kampfy chair jucer pa da je malo pokazem,digitalac je sav sj{#} moras udarit maljem po okidacu da uslika.

tako da su slike jako loše al eto{#}

Notice DJ Pikachu in the back

također nemorate komentirat ovaj đumbus od kablova u kompu{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 18:22 (Jebasu123).
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Napokon završio i stol... (izbrusio i polakiro gornju plohu), sredio kablove i sada sam zadovoljan napravljenim... (polica za kućište i liniju je home made...). Još me mora puknut inspiracija za eventualno lakiranje police na kojoj stoji kućište, ali to će sačekat neka druga vremena.....

Pazi samo da ti ono gore ne padne na glavu

Fuck you
14 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

Evo moje znam da nis nevalja al eto.Kupio sam kampfy chair jucer pa da je malo pokazem,digitalac je sav sj{#} moras udarit maljem po okidacu da uslika.

Di su slike?

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Tu su mato tu su prvi put mi nije htjelo prebaciti.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

evo mog stola i mojeg moda koji sam zavrsio prije 5minuta hahaha... dosada sta rec....

tipkovnica bila prije siva di je crvena a mis full crn... sada su prevuceni crvenim skayem...

da znam nije cisto xD da znam nije cisto xD
sada kako izgleda sada kako izgleda
Moj PC  
10 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
kod mene uskoro update, dolazi još jedan monitor :D
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
the economist kaže...

evo moj stol, malo sam premještao pa da pokažem

Fino sređeno... :)

14 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Komp se venta, a?

{#}

Potpis na potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 20:13 (Dropper).
14 godina
protjeran
Vaš Desk

Slikano mobom S5230 3.2mpx kamera,slike nisu bajne.Meni je ovako super,baš me briga ako se nekom nesviđa.

Ovdje se uvalim i uživam. Ovdje se uvalim i uživam.
Ovo me grije,platio ga 200kn,novi je 2700kn :D Ovo me grije,platio ga 200kn,novi je 2700kn :D
Ovaj mačak me ometa u intezivnom radu,leži na sanduku za drva. Ovaj mačak me ometa u intezivnom radu,leži na sanduku za drva.
Moj PC  
8 11 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Ovo super izgleda...{#}

Zamisli da ti ovo sve padne na glavu...{#}

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 21:06 (Intel&ATI).
14 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...

Slikano mobom S5230 3.2mpx kamera,slike nisu bajne.Meni je ovako super,baš me briga ako se nekom nesviđa.

Prava gajba.Slikaj to s upaljenim svijetlom, ovako ti se malo toga vidi.

Što bi ja dao za peć na drva....

Potpis na potpis!
15 godina
neaktivan
renoboXX kaže...

evo i moje.....žao mi je zbog slika, jer slikam s moba.......

Isti stol imam i ja, u Metroa c&c za 325kn na akciji. Bas si sad planiram kako cu sredit ako dodje novi komp.

Ne mislim ga razvuc pod pravi kut kao ti nego mislim monitor stavit skroz lijevo i malo izvuc ovaj donji dio i na njemu miš i tipkara.

Nešto kao na slici dole, na ovaj desno prazan prostor bi islo kuciste.

15 godina
protjeran
Vapor kaže...
renoboXX kaže...

evo i moje.....žao mi je zbog slika, jer slikam s moba.......

Isti stol imam i ja, u Metroa c&c za 325kn na akciji. Bas si sad planiram kako cu sredit ako dodje novi komp.

Ne mislim ga razvuc pod pravi kut kao ti nego mislim monitor stavit skroz lijevo i malo izvuc ovaj donji dio i na njemu miš i tipkara.

Nešto kao na slici dole, na ovaj desno prazan prostor bi islo kuciste.

prijatelju požalit ćeš ako uzmeš taj stol bezveze ćeš dat toleke pare ako nevrijedi toliko............kao prvo taj stol je presvućen s foliom da izgleda kao drvo..........ja već imam na ovom gornjem dijelu di ide monitor imam veliku rupu mislim ne rupu kao rupu nego nemam foliju.....budem ti slikao i budeš vidio pažalit ćeš sad si i ja razmišljam uzet neki drugi stol koji nije na njemu folija.........saslušaj me.......mislim kako hoćeš ali ja na tvom mjestu nebi uzeo malo pogledaj kakav je taj sto malo detaljnije ...................meni treba neki koji ide u kut jer mi je bolje da mi komp bude u kutu nego negdje drugje i sad ću si kupit stol koji je baš napravljen da bude u kutu..........

evo uspio sam i sliku stavit pa pogledaj..........jest smiješno a to se napravilo tako da se tu napuhnulo kao "žulj" {#} i onda nisam pazio i povukao neš i podrapalo se i kaj živo sra....nje

jest smiješno i glupo jest smiješno i glupo
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 0:52 (renoboXX).
14 godina
protjeran
Dropper kaže...
luđak na motoru kaže...

Prava gajba.Slikaj to s upaljenim svijetlom, ovako ti se malo toga vidi.

Što bi ja dao za peć na drva....

Budem sliko,samo još neke stvari moram napravit pa zato...jbg peč uzeli jer radimo u šumi pa bar 150metara drva će biti i to besplatno,imamo centralno na drva+ova moja peč,nesmijem ju pošteno naložit a ona več zagrije sve živo.

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Znam za to imam i ja male rupice, dole sam kučište isao maknit od starog PCa i zarezalo je. Već imam taj stol.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 10:01 (Vapor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vapor kaže...

Znam za to imam i ja male rupice, dole sam kučište isao maknit od starog PCa i zarezalo je. Već imam taj stol.

hahaha........koje sra...e.........meni kad se to dogodilo došlo mi je da rukom sve potrgam.......

15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo slike stola di se potrga i da ne radim puno OT evo i mog radnog mjesta. Laptop je na izdahu snaga. HP compaq 6720s.

Radno+mjesto Radno+mjesto
Mala+rupica Mala+rupica
Dole+kod+kucista Dole+kod+kucista
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2022 2:37 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vapor kaže...

Evo slike stola di se potrga i da ne radim puno OT evo i mog radnog mjesta. Laptop je na izdahu snaga. HP compaq 6720s.

Ima mi otac nekog prijatelja koji je imao veliku firmu za kuhinje i drvni namještaj. Sada prestaje s tim poslom i otvara teretanu. I u halama ima puno ABS-anih daski koje on namjerava bacit. Reći ću ocu da ga pita par komada i da to odnesem nekom stolaru da mi napravi stol.

hahaha kako si to uspijo.......isuse............................

a reci mi koliko bi te koštalo da odneseš stolaru da ti napravi stol........zanima me jel bi si i ja možda napravio.........

15 godina
protjeran
renoboXX kaže...
Vapor kaže...

Ima mi otac nekog prijatelja koji je imao veliku firmu za kuhinje i drvni namještaj. Sada prestaje s tim poslom i otvara teretanu. I u halama ima puno ABS-anih daski koje on namjerava bacit. Reći ću ocu da ga pita par komada i da to odnesem nekom stolaru da mi napravi stol.

hahaha kako si to uspijo.......isuse............................

a reci mi koliko bi te koštalo da odneseš stolaru da ti napravi stol........zanima me jel bi si i ja možda napravio.........

i zanima me koliko koštaju daske ali da su od punog drva ali ne debele dovoljno mi je da budu od 15 mm. ali da nebudu jako skupi..........

15 godina
neaktivan

Veliki laptop - Acer Aspire 8930g, 18.4'

Mali laptop - Acer Aspire One 531h, 10.1'

Gore lijevo - dva WD hard diska - WD MyBook Mirror Edition 2 TB i WD MyBook Elite 2TB

EDIT: Dodao sam opis pod "Moj PC"

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 14:12 (DoWhyMeKeyToo).
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Eh neznam ni ja, htio sam pitat ovdje ali je OT pa nisam. Ako saznam na PP cu ti poslat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice