Samsung Galaxy Ace 2 Jelly Bean i Odin - problem

poruka: 6
|
čitano: 3.025
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav! Naime, imam problema sa flashanjem Jelly Beana na svoj Ace 2. Kada u odinu odaberem PIT, CSC i PDA te kliknem start, nakon nekoliko sekundi mi odgovori da repartition nije uspio. U download modu se također pojavi linija koja kaže "Custom PIT Binary!!". Imam zadnji KIES instaliram, a s tim vjerovatno i zadnje drivere. Uključio sam USB Debbuging, ista stvar. Molio bih vas za pomoć, hvala {#}

EDIT:

Sredio sam problem, PIT je bio oštećen {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 22:24 (david7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Ace 2 Jelly Bean i Odin - probl

Pozdrav! Evo vidim da si uspio nadograditi svoj ace2 na Jelly Bean, čitao sam mnoge tutorijale i skinuo sa dva firmware-a I8160XXMB4_I8160OXAMB4_EUR i I8160XXMC8_I8160TMNMC3_TMN i vidio sam kako se koristi Odin, zanima me koji si ti firmware koristio i da li ima hrvatski menu poslije, jer vidim da službena verzija nije izašla ni za Hrvatsku ni za BiH, i još me zanima kako to funkcionira,   također sam vidio da spominješ PIT ja u drugim tutorijalima nisam nigdje vidio taj PIT (nemoj zamjeriti nisam to nikad radio, a volim raditi oko ovih stvari i računara).

Hvala unaprijed za svaku pomoć i informaciju!

13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Ace 2 Jelly Bean i Odin - probl
U samom androidu imas hr tako da pri paljenju moz birat. Nebitno za koju je regiju. Ja na s2 imam irski pa imam hrv.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina

Pit fajl je bio na MB2 verziji... Ove dvije što si našao su ti dvije različite verzije. MB4 je leak dok je MC8 službena verzija za Portugal. Ja sam sad na MB4, ali planiram ići na MC8...

Mes que un club
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oprosti ako može još jedno pitanje, nisi mi odgovorio kako si zadovoljam sa jelly bean-om na ace2, nalazio sam na raznim forumima da su ljudi imali problema, da im je ovaj jelly usporavao te da su se vraćali na staru verziju androida (2.3.6), usput jesi li se prebacio na portugalsku ili na britansku verziju , odnosno službenu nadogradnju, hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 13:42 (petrobus).

0 0 hvala 0
14 godina

Vrtim CyanogenMod 10 sad, prezadovoljan... Bio sam na MB4 verziji pa sam prebacio na portugalski MC8... U međuvremenu je stigao CM...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice