LG Optimus L3 - remove cyanogen na android

poruka: 7
|
čitano: 3.785
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Na LG Optimus L3 E400 sam instalirao Cyanogenmod9. No nestao je radio, kamera ima neke linije odozgo i odozdo, nemam nijednu aplikaciju. Teško se spaja na wifi.

Uglavnom, ne želim ga više.

trebam pomoć pri njegovu uklanjanju i instaliranju ili povratku na tvornički android. Skinuo sam i neki android za lg -v10j_00.kdz za svaki slučaj. No trebam stručno uputstvo da ga ne zablokiram ili kaj se već može dogoditi.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xda forum i traži kako raditi sa KDZ i orginalni firmware za tvoj mobitel. Malo youtuba i pogledaj postupke.
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma tražim čitav dan, nikak nać. Ne snalazim se. Većinom su savjeti za install, za uninstall nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I čini se da sam s*ebao nekaj.

vrti se u loop - onaj ekran LG i svaki put zasvira onaj bolestan zvuk.

Stvarno trebam pomoć nekoga tko zna, a ne savjet pogledaj si na googlu, jer google me i doveo do ovoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: LG Optimus L3 - remove cyanogen na android
skines si kdz updater tool,,,iz moba izvadis bateriju vratis je i stisnes volume up-volume down-i power tipku i drzis sve zajedno to dok ti se ne upali emergency mod..spojis mob na komp i sacekas da ti se instaliraju driveri, nakon toga pokrenes program koji si skinio i izaberes kdz file koji zelis flashati stisnes da ti updatea i to je to
13 godina
neaktivan

Robilad, ti si car!

Sve profunkcioniralo po tvom naputku, skinuo sam neku firmware verziju koju Vip koristi. Sve funkcionira normalno. Neću više niš čačkat osim nekog link to sd programa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prije neki dan mi je ženi zablokirao rootani l3 mob. na ažurirnju softvera i morao sam ubaciti novi stock (original VIP) rum. Pa da ti pojasnim kako to ide:

Prvo što trebaš je instalirati drajvere mobitela na komp.

Skineš original stock Firmware sa ovih stranica. Tu imaš od Hrvatskih 5 Vip i 5 T-com (ja sam skinuo onaj koji je najviše puta skinut).

Zatim sa ove stranice skini KDZ aplikaciju preko koje ćeš ubaciti software.

Uđi u emergency mode na telefon: izvadi bateriju i ponovo je stavi. Nemoj paliti telefon. Pretisni tipke Volume UP + Volume DOWN + Power button zajedno sve dok ne dobiješ žuti ekran na kojemu crnim slovima piše Emergency Mode.

Spoji mobitel na usb kompjuter original kabelom.

Otvori KDZ updater aplikaciju. Moraš biti prijavljen na kompu kao administrator.

Izaberi na KDZ-u, 3GQCT   Type (tip), DIAG as Phone Mode (mod mobitela), i izaberi u KDZ fileu opciju preko koje ubacuješ odgovarajući Firmware (software kojeg si skinuo).

Zatim klikni na Launch Software Update .

Nakon što završi instalacija trebalo bi pisati Finished.

Mobitel će se zagasiti. Moraš ga restartati.

Za prvo paljenje nakon istalacije sigurno će trebati malo duže vremena.

Sve ovo radiš na svoju odgovornost. Ja sam odradio kako treba..

Ostalo vezano uz mob. Lg L3 imaš na ovim stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 21:56 (bodija).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice