LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 862.564
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje

meni na murikovom 2.3.4 niije nikad ekran zasvijetlio dok poruka dođe i pomiril sam se s tim jer ga imam jako dugo već :P

14 godina

svi koji imaju problem s tim smsovima nasao sam rjesenje..skinite aplikaciju handcent sms, otvorite ju pa tipka za MENU-SETTINGS-NOTIFICATION SETTINGS-opet NOTIFICATION SETTINGS-SCREEN ON,tu stavite kvacicu i to je to :)..sad ako ne zelite koristiti handcent sms nego stock sms maknite samo kvacicu sa enable popup i sa notifications..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daci kaže...
bataya kaže...

hvala puno ..to se cijeni ;)

Nema na cemu, tu smo da se pomazemo. :)

Jel probao neko ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1294516&page=21 ja ga od jutros koristim i jako lepo radi, jedino kompas malo trza al to mi ni nije toliko bitno. Jos samo da vidim kako baterija drzi i dal se javlja sdcard unmount glupost.

Ne znam koliko pratite xda forum, al mur4ik nas je napustio... a ostali developeri poceli da se ponasaju kao mala deca. Prepucavaju se ciji rom je bolji umesto da rade zajedno, napadaju jedni druge, brisu linkove i sl. Bas bzv!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 18:27 (bataya).
14 godina
neaktivan

instalirala sam RSS i odma su mi dosle e-mail poruke, a za obavjesnu traku sto nemogu otvoriti na dodir  niti mi ne fali

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam sta je cudnije, to sto mailovi nisu stizali bez rss-a, ili sto ne mozes da otvoris status traku swajpovanjem na dole... bas cudno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozda proradi, jednom je isto tako zablesirao sa statusnom trakom pa je nakon nekog vremena opet proradio,  ima svoje musice

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozda da probas factory reset, naravno pre toga uradis backup svega (poruke, aplikacije i sl.).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

E je mi može tko pomoć, stavljam prvi put drugi android na LG GT540 na kojem je trenurno 2.3.7 cyanogen 7 ali nešta nije u redu s njim jer mi pokazuje da je andriod os korsiti 100% baterije a trebo bi 7-8% i baterija ode u roku sat-dva a nova je.....ako tko zna soluciju toga ako ne onda može pitanje što točno prebacit na sd karticu telefona: skinio sam ovo SwiftDroid_v2.0_ASIS_recovery.zip i kanim ga flešat preko recovery menija. Mene sad zbunjuje kad piše da prvo trebam ekstrahirat taj skinuti zip s neta i onda ono šta je odzipano stavit na sd ,al problem je što kad odzipam vidim dvije datoteke a to su: 

-  update-cm-7.1.0-signed.zip 

-  recovery.img

Da li ja sad trebam obe te datoteke stavit na sd il kako?

EDIT: ako može step by step šta trebam prije instaliranja u system recoveryu obrisat (wipe data,cache...itd) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 12:10 (markanzyxel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

stavi ovaj rar unutar toga, ovaj cm7 bla bla bla  sitna je slika pa se ne vidi sve, ovaj recovery ne trebas stavljat, nije tolko bitnoo a i on se flesa prek fastboot-a

pobrini se da prije wipeas data i cache i dalvik cache

15 godina
neaktivan

E sd imam jedan manji poblemčić, LG PC suite neće da prepozna LG GT540, u samom mogu vidim gore ikonicu usb-a al opet komp neće da prepozna (win7 btw)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

to vrjedi samo za lg gt540 sa androidom 2.1,

2.2 i 2.3 nemaju tu mogucnost da se spoje s pc suite-om

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 12:21 (Nocio).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dugo sam bio odsutan, pa sam zaboravio i ono sto sam vise put radio. Zanima me sad kad zelim staviti novi 2.3, samo otvorim recovery i od tamo otvorim file koji sam stavio na sd card, recimo novi 2.3.7. http://depositfiles.com/files/omt7w62lc&id_user=8118

Kako cu sacuvati sve aplikacije i ponovo ih vratiti a da ih ne moram instalirati opet sve pojedinacno?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cikano kaže...

dugo sam bio odsutan, pa sam zaboravio i ono sto sam vise put radio. Zanima me sad kad zelim staviti novi 2.3, samo otvorim recovery i od tamo otvorim file koji sam stavio na sd card, recimo novi 2.3.7. http://depositfiles.com/files/omt7w62lc&id_user=8118

Kako cu sacuvati sve aplikacije i ponovo ih vratiti a da ih ne moram instalirati opet sve pojedinacno?

Dal bi mi znao reći zašto mi na LG-u stalno pokazuje da android troši 99% baterije samo on ? to me sada najviše muči baterija ode sad pa sad ( max 2 sata traje a nova je ) imaš tu temu moju http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/problem-lg-gt540-baterija/123498.aspx 

14 godina
neaktivan

kopiraj na karticu mobitela folder sa brojevima u svojem nazivu.

Sto znaci folder sa brojevima u svojem nazivu?

Ima li utopia  za recovery? link?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 1:21 (cikano).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ovaj gore post bio namjenjen meni zapmoć ili? jer mi zbilja treba neka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napokon sam se odvazila i instalirala Murikov 2.3.7 i sve mi radi odlicno jedino sto ne mogu instalirat google mape, jel ima netko link odakle ih mogu rucno skinut i instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dana69 kaže...

napokon sam se odvazila i instalirala Murikov 2.3.7 i sve mi radi odlicno jedino sto ne mogu instalirat google mape, jel ima netko link odakle ih mogu rucno skinut i instalirat

Uz pomoć aplikacije Market enabler lažiraš providera i skineš si Google mape ti je možda najlakše.

Kad skineš enabler sa marketa, sejvaj si prvo svoje postavke providera i onda fakeaj jedan od USA providera. Skineš mape i stisneš restore svojeg providera ako želiš (ili ostaviš drugi).

16 godina
neaktivan

Jel ima koja dobra duša koja bi za 50kn stavila neki brži os na moj gt540?

0 0 hvala 0
15 godina

ja se javljam :P od kud si i ak nisi iz zg-a kak da stavim?

13 godina
neaktivan

Imam sljedeči problem s navedenim mobitelom, recimo radi neko vrijeme i onda se nejednom samo ugasi i onda moram izvadit bateriju vratit ju natrag i onda se upali i onda recimo radi dva dana i onda se isto desi, to zna biti negdje češče a nekad ne, Zašt?Help?

0 0 hvala 0
14 godina

radi sve dobro na tom murikovom 2.3.7? al baš sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vratax90 kaže...

Imam sljedeči problem s navedenim mobitelom, recimo radi neko vrijeme i onda se nejednom samo ugasi i onda moram izvadit bateriju vratit ju natrag i onda se upali i onda recimo radi dva dana i onda se isto desi, to zna biti negdje češče a nekad ne, Zašt?Help?

To ti je do ROM-a. Meni se to na nekima događalo, na nekima ne. Nisi napisao koji koristiš, ali to se na modanima samo javljalo.

Poanta je da si nađeš ROM (pa čak i određenu verziju tog ROM-a) na kojoj ti sve radi kako spada. Kod mene je to Utopia RC3. Na RC4 uz sve wipe-ove svijeta i čiste instalacije mi se unmountala SD kartica, na drugom mi se gasio ekran kao i tebi (brijem Muraikov ROM koji nije M4 verzija), na trećemu force close-ovi i to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:05 (Vuco).
15 godina
Vratax90 kaže...

rjesenje toga je da si stavis minimalnu frekvenciju na 320 i nece ti se vise dogadat

14 godina
neaktivan

ja sam stavila RC3 verziju jer su ljudi pricali da imaju nekih problema na RC4 i RC5 i za sad sto sam isprobala sve mi radi, ne gasi se, ne radi probleme sa sd karticom, zvuk, pozivi, vibra, poruke, wifi,gps, internet, kamera,mail, gtalk,rotacija ekrana, sve aplikacije koje sam dodatno stavila(fejs,twiter,forsquare, apn on/off,alarm)  radi normalno, market mi se napokon novi updejtao...brzi je sto sam primjetila

Nisam isprobala radio ni bt slusalice ali to ne koristim pa mi nije ni bitno

Htjela sam stavit Utopiu ali sam radila tu prema uputstvima sa prve strane i kad sam stavila Clockwork recovery za 2.1/2.2 (skinula sa linka na prvoj strani) sam skuzila da je to recovery za 2.3 (linkovi su izgleda zamjenjeni) pa se nisam htjela zezat vec sam stavila 2.3 verziju

13 godina
neaktivan
Vuco kaže...
Vratax90 kaže...

To ti je do ROM-a. Meni se to na nekima događalo, na nekima ne. Nisi napisao koji koristiš, ali to se na modanima samo javljalo.

Poanta je da si nađeš ROM (pa čak i određenu verziju tog ROM-a) na kojoj ti sve radi kako spada. Kod mene je to Utopia RC3. Na RC4 uz sve wipe-ove svijeta i čiste instalacije mi se unmountala SD kartica, na drugom mi se gasio ekran kao i tebi (brijem Muraikov ROM koji nije M4 verzija), na trećemu force close-ovi i to.

Verzija androida 

2.3.4

Verzija moda

SwiftDroid-v2.0 M6(based on CjanogenMod-7.1.0-RC0)

Jel to uredu? I jel ima nešto novije da bolje radi? Nisam baš zadovoljan s time. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:55 (Vratax90).
15 godina

kod utopie je svako malo imo nekih problema, stalno neki pojedinci, doduse znalo je bit i da svima ne radi bt il wifi al to je proslost sve je sredeno sad

ja dok sam imo taj mob je sve najurednije radilo bez ikakvih problema, dok su drugi se stalno zalili na neke probleme

medutim posto vise nemam GT540 nemogu isprobavat al sam osto tu da probam pomoc drugima

15 godina
Vratax90 kaže...

Verzija androida 

2.3.4

Verzija moda

SwiftDroid-v2.0 M6(based on CjanogenMod-7.1.0-RC0)

Jel to uredu? I jel ima nešto novije da bolje radi? Nisam baš zadovoljan s time. 

ima sad vise romova, i taj koji ti imas je stara verzija, sad ima 2.3.7 s poboljsanjima nekim

medutim mur4ik vise nece radit na tom romu posto je odlucio kupit novi mobitel, pa su razvoj tog roma preuzeli pebe94 i jos neki kojem ime neznam izgovorit

13 godina
neaktivan

Dali ima neko onda iskustva s 2.3.7 i ako ima dali ima možda link za download?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vratax90 kaže...

moj post iznad 

a tu ti je link  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379 

13 godina
neaktivan
dana69 kaže...
Vratax90 kaže...

moj post iznad 

a tu ti je link  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379 

Hvala ti a instalacija ? Dali je na HR?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 17:33 (Vratax90).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice