LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.119
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje

Ako te zanima nadogradnja na V20d, samo malo progooglaj po netu, evo sto sam ja nasao http://androidforums.com/lg-optimus-gt540/251613-nz-2-1-update-rom-v20d-download.html

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

ma dobro je max, bude valda 2.3 tu, aj mi reci kaj ocekivat od 2.3? ne kuzim kaj on moze donest a 2.2 nema, zakaj ne naprave 2.2 do kraja

optimiziranije sučelje, dodaci za developere (da se olakša programiranje i poveča mogćnost programiranje) i jš par sitnica, ugl nama beskorisnih :/

što se tiče ove alphe, ona donosi super-brzi boot, brže sučelje i još par sitnica, ali daleko je to od verzije na koju bi se isplatilo priječi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Pri3s7 kaže...

ma dobro je max, bude valda 2.3 tu, aj mi reci kaj ocekivat od 2.3? ne kuzim kaj on moze donest a 2.2 nema, zakaj ne naprave 2.2 do kraja

optimiziranije sučelje, dodaci za developere (da se olakša programiranje i poveča mogćnost programiranje) i jš par sitnica, ugl nama beskorisnih :/

što se tiče ove alphe, ona donosi super-brzi boot, brže sučelje i još par sitnica, ali daleko je to od verzije na koju bi se isplatilo priječi

to sma i mislio da nebu nis pametnog , koga briga za brzi but, meni bi bilo vazno da stave flash recimo...i to e to i da je funkcionalan i da sve radi...

14 godina
neaktivan
Gigimon kaže...

imao sam euro i imao je hr. napravi hard reset

Nije uspjelo. Hrvatski se nije pojavio, samo sam postigao da se dialer nije mogao učitati pa sam ga ponovo flashao i sad sve nanovo. Kad bi bar na 2.2 sve radilo kako treba, stavio bi opet njega. Dok ga Max ne sredi, ništa dalje {#}.

14 godina
neaktivan
radi normalno samo nema radio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vac, a sto si ti radio po pitanju hr jezika?
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Vac, a sto si ti radio po pitanju hr jezika?
Settings, language, select locale i tamo ga nije bilo. Ali, maloprije sam ga opet išao staviti (euroopen), pojavio se odmah hrvatski jezik, ali sistem se nije htio dići do kraja. Dialer se nije mogao učitati, i tako u nedogled. Sada sam postavio opet v20d, a sutra ću izgleda tražiti rješenje. Ako si i ti koji puta imao takav problem, znat ćeš šta je.
@Pri3s7, stvar je u tome da ja hoću i radio, a i da radi kamera kao i prije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:29 (Vac).
16 godina
neaktivan
Ma meni je svejedno na cemu sam, samo bi volio prevesti 2.2 na hr, a prelijen sam da sve prevodim, pa cekam neku dobru dusu da mi da settings.apk sa hr jezikom...
14 godina
neaktivan

Da te pitam još nešto. Dali ima kakve dodatne aplikacije za 2.2 za radio i kameru, tako da bi to proradilo kako treba?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:54 (Vac).
16 godina
max1919 kaže...
Ma meni je svejedno na cemu sam, samo bi volio prevesti 2.2 na hr, a prelijen sam da sve prevodim, pa cekam neku dobru dusu da mi da settings.apk sa hr jezikom...

ako hočeš pošaljem ti ja sutra, sestra ima optimus, update-an preko službenog updatera na hrvatskom jeziku 

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
bnaci kaže...

Mala anketica.

Vi, koji imate nekih neobjasnjivih i ocitih problema sa 2.2, glasajte da otkrijemo da li su ti problemi nastali zbog vracanja "settings" iz backupa sa proslog 2.1 roma jer se meni cini da je upravo zato.

Dakle. Da li ste vratili settings iz backupa poslije instaliranja 2.2 i jeste li naisli na probleme kod koristenja sustava?

? kaj je netko vračao stari settings.apk? zkj bi to radio?

Ja sam stavljao svom frendu update na 2.2 na identican nacin kao i sam sebi. On ima problema, ja ne. Jedina razlika je sto je on vratio "settings" sa myBackup programom. Tocno mu se to desava sto su neki ovdje napisali. Tipkovnica sama nestaje, nestaje ikona od wirelesssa, jos kojekakve budalastine... Ja od toga nista nisam iskusio. Kao da hard reset nije napravljen, a je.

Samo pokusavam shvatiti zasto neki imaju problema a neki ne. Ako sam u krivu, nista, idemo dalje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 22:16 (bnaci).
16 godina
neaktivan
bnaci kaže...

Ja sam stavljao svom frendu update na 2.2 na identican nacin kao i sam sebi. On ima problema, ja ne. Jedina razlika je sto je on vratio "settings" sa myBackup programom. Tocno mu se to desava sto su neki ovdje napisali. Tipkovnica sama nestaje, nestaje ikona od wirelesssa, jos kojekakve budalastine... Ja od toga nista nisam iskusio. Kao da hard reset nije napravljen, a je.

Samo pokusavam shvatiti zasto neki imaju problema a neki ne. Ako sam u krivu, nista, idemo dalje...

nisi u krivu... pa settings.apk je sistemska app, nju nemožeš samo tako uzeti sa starijeg sustava! to je kao da imas novi laptop i na njega pokušavaš staviti tipkovnicu sa starijeg modela jer ima bolje tipke... to nije kompatibilno :P

isto tako settings.apk bi trebao raditi gluposti i uopće ne raditi, ako je sa starijeg sustava (da je orginalni 2.1 možda bi i radilo, ali ovo je cyanogen mod :/ ).

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...

To si preko APKTool-a nasao kako prevesti ? Jer ima cijelo uputstvo ovdje: http://www.miui-au.com/add-ons/apktool/  

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 2:06 (chris2212).
16 godina
neaktivan
chris2212 kaže...
max1919 kaže...

To si preko APKTool-a nasao kako prevesti ? Jer ima cijelo uputstvo ovdje: http://www.miui-au.com/add-ons/apktool/  

aa, nisam vidio tu uputstvo... da mislio sam nešto slično napraviti...

14 godina
neaktivan

i dalje ne uspijevam nadograditi na 2.1. prek službene lg stranice. mislim da imam problem sa spajanjem usb-om jer mi čak ni LG PC suite neće prepoznati da je mobitel spojen na komp.

( prijenos podataka radi normalno )

da li on ima neku opciju da se spajanje usb-om ne prepozna kao prijenos podatak nego kao nešto drugo ( više se ne sječam koje su opcije moguće kod drugih mobitela ali npr kada ga spojiš da ponudi :  Pc suit, prijenos glazbe, prijenos podataka ).

0 0 hvala 0
15 godina

mislim da negdje u postavkama trebas iskljucit opciju da ti mobitel prepoznaje ko usb stick , sad neznam di tocno posto sam ja na cyanogenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja nisam nikada uspio s lg suitom snimit, uvijek je nekaj falilo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napokon sam sve riješio...hvala na helpu ... u postavkama/sd kartica  treba odznačiti samo prenosivu memoriju i to je to - update obavljen u 11min

16 godina

Onaj backup mi više ne treba? mogu formatirati karticu? i zašto mi neke app-ove stavlja na karticu a neke na mob?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 19:14 (Diablo86).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozes fprmat sd card, ovo odo pod cayanogen setings i prvo klikni k na mjesti da to dolazi na external jel je namjesteno random

mislim ak pricas o 2.2

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 22:13 (Pri3s7).
16 godina
protjeran
max1919 kaže...
bnaci kaže...

nisi u krivu... pa settings.apk je sistemska app, nju nemožeš samo tako uzeti sa starijeg sustava! to je kao da imas novi laptop i na njega pokušavaš staviti tipkovnicu sa starijeg modela jer ima bolje tipke... to nije kompatibilno :P

isto tako settings.apk bi trebao raditi gluposti i uopće ne raditi, ako je sa starijeg sustava (da je orginalni 2.1 možda bi i radilo, ali ovo je cyanogen mod :/ ).

Sad je definitivno. Ako se nadogradi na 2.2 cyanogen mod i napravi se restore settings sa 2.1 sa mybackup, dogadjaju se sr*nja.

16 godina
Pri3s7 kaže...

Mozes fprmat sd card, ovo odo pod cayanogen setings i prvo klikni k na mjesti da to dolazi na external jel je namjesteno random

mislim ak pricas o 2.2

Ma jesam, al kao da je neke stavio na mob

A kako da prebacim igre u apk formatu na mob? jel mora biti rootan?

I kako vi prebacujete muziku? preko suita?

Oprostite što sam tako dosadan

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Ma jesam, al kao da je neke stavio na mob

A kako da prebacim igre u apk formatu na mob? jel mora biti rootan?

I kako vi prebacujete muziku? preko suita?

Oprostite što sam tako dosadan

samo prebaci sa usb-kablom na sd karticu i onda instaliraj sa nekim file managerom (na mobu).

inace.. jel vama par stvari na 2.3 na poljskom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 11:29 (max1919).
14 godina
neaktivan

da sam snimi obicno s usb kablom a instaliras s astrom menagerom :D

2.3 necu ni stavljat, ali briem da bu gotov do kraja mj ili pocetkom 3 :D

ako ga naprave skroz fankšnl, onda necu se ni micat s toga , jedino da ubacimo hr jezik :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 12:00 (Pri3s7).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

koje sam ja sreće... jučer sam uništio komp, jedino rješenje format c :(

danas sam eksperimentirao sa mobom (neuspješno), jedino rješenje ponovno flashiranje... :(

dalje se niti ne usudim eksperimentirati :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Backup je čudo! :)

Ja sam 2.3 flashao bez problema (i alphu i novu 1.2 verziju).

1.2 je već sada funkionalna koliko i Openswift... U toku dana

stiže fix za camera tipku (i vjerovatno štošta drugo), a developer

je obećao popraviti sve što nije radilo na 2.2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znaci brzo bu to :D

max jbga :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa on nije normalan ;)
Samo, jel mi moze tko reci neki dobar launcher ( home screen) za 2.3.

Evo uspio sam staviti 2.3, sve ok radi, a brzina kojom izbacuju update je nevjerovatna...
15 godina

kako sam s nestrpljenjem ocekivo 2.2 cyanogen , tak s nestrpljenjem ocekujem 2.3... 2.2 mi vec sad radi super , vise nema onog force close , tj ima al samo ponekad...puno stabilnije mi radi neg prvi put ... imam sve rjeci pohvale :D moze tko dat kakvu recenziju za 2.3 ?? kakvi su njegovi utisci , jel ima hrv il eng jezik a da je sve prevedeno , kakva je tipkovnica i slicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max pokusaj launcher pro..meni zaista je prepun mogucnosti i odlican izgledom :)
Btw.finalni 2.3 ce radit stabilno na 900 mhz?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice