Kako vratiti izgubljene slike sa starijeg mobitela

poruka: 5
|
čitano: 1.006
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Dakle radi se o SAMSUNG SGH-U600, zanima me da li je moguce sa takvog mobitela pokusati vratiti izgubljene slike? Imam i jedan android mobitel i pokusao sam sa Recuvom kao i sa slicnim programima ali uopce nece da prepozna mobitel preko tih programa, nadje samo Lokalni disk c i d ali ne i mobitel, sa fotoaparatom recimo nisam imao problema.

Ako postoje nacini za ovaj stariji mobitel (sto mi vise treba) kao i za nove, i ako netko ima strpljenja i volje da mi objasni neka to bude sto bi se reklo na zdravoseljacki nacin jer nisam bas sa tehnologijom na ti a ovo mi jako, bas jako treba

0 0 hvala 0
14 godina

Probaj u servisu nekom.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sto je najgore, nece ni USB kabel laptop da prepozna za SGH U600, sta da radim?

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Kako vratiti izgubljene slike sa starijeg mobi
Danube wind kaže...

Dakle radi se o SAMSUNG SGH-U600, zanima me da li je moguce sa takvog mobitela pokusati vratiti izgubljene slike? Imam i jedan android mobitel i pokusao sam sa Recuvom kao i sa slicnim programima ali uopce nece da prepozna mobitel preko tih programa, nadje samo Lokalni disk c i d ali ne i mobitel, sa fotoaparatom recimo nisam imao problema.

Ako postoje nacini za ovaj stariji mobitel (sto mi vise treba) kao i za nove, i ako netko ima strpljenja i volje da mi objasni neka to bude sto bi se reklo na zdravoseljacki nacin jer nisam bas sa tehnologijom na ti a ovo mi jako, bas jako treba

OK. Dali ti kompjuter prepozna mobitel kada spojiš usb kablomDali se mobitel može upaliti?. Pod izgubljene slike misliš obrisano ili tehnički kvar na mobitelu? Slike su se nalazile na SD kartici ili memoriji telefona?

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 14:08 (skorvy).
16 godina
neaktivan

samsung pc studio bi trebao instalirati odgovarajuce drivere za prepoznavanje telefona kad se spoji sa računalom , osim ako sam kabl nevalja  ..  a ako se dobro sječam moraš i na samom telefonu potvrditi spajanje sa racunalom da bi se pokazai kao vanjski disk za prebacivanje slika i  ostalog  tako da u slucaju da je telefon ostecen ili nesto  mislim da ces imati problema sa spajanjem , a ako nije onda bi gore navedeni pc studio trebao raditi bez problema 

http://www.samsung.com/uk/support/model/SGH-U600HBAAUT

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice