iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 960.086
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Dali je izašao untethered za ios 6, iPhone 4? Ili ću biti prisiljen staviti semi? Neda mi se tražiti po netu na mobu.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak

Covjek ne trazi downgrade...I ne, ne vrijedi!! 5.0.1 -> 5.1, ima jos kombinacija, cak iskljucujuci bete

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Dali je izašao untethered za ios 6, iPhone 4? Ili ću biti prisiljen staviti semi? Neda mi se tražiti po netu na mobu.

Da je izasao, u roku od 2 minute bi bilo u ovoj temi, ne moras pitat bez brige ;)

cak bi i na bug vijestim bilo iako par sati (dana) poslije xD...Rade ostani na <=5.1.1

(ako vec nisi na 6, iako mozes i downgradeat vjerojatno imas blobove kad vec znas nesto o tome)

&amp;quot;Nikad necu protiv toga imat nesto protiv&amp;quot;
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Svida mi se ios 6, necu na 5.1.1, znam dosta o tome, ali nestignem trenutno pratit kakvo je stanje. Hvala na informaciji. :)
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Covjek ne trazi downgrade...I ne, ne vrijedi!! 5.0.1 -> 5.1, ima jos kombinacija, cak iskljucujuci bete

Znaci hoces restorat na istu verziju na kojoj ti je trenutno mob.

Sejvas/stichas SSH blobs.

Dignes TinyUmbrella ssh server.

Dfu

U itunesima shift klik restore i odaberes stichani 5.11 firmware.

Ja to tako radim

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
protjeran
bistri kaže...
Mojpismonosa kaže...

Dfu

Ja to tako radim

i ne treba tinyumbrella, nova verzija redsn0w-a može sve.

restore na istu, nižu, višu verziju, pa i tethere jailbreak za iOS6.

http://www.omizio.com/jailbreak/izbacen-veliki-update-za-redsn0w-0-9-15b1-sa-mogucnostima-re-restora-jailbreaka-i-mnogo-vise/

''how yes no''
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Ljudi jer itko radio jailbreak za iphone 4s ios 6.0 ? ?  ako itko zna molio bih vas da mi kazete koji mi jailbreak treba i di da ga skinem jer pokusavam vec 2 dana napraviti jailbreak i ne uspjeva mi.  Da li je uopce moguce jailbrekati ios6.0 ili moram nekeko vratiti na 5.1.1 da bi mogao napraviti jailbreak? Molim vas da mi odgovorite jer vec 2 dana imam prazan mob bez igra i iceg :P

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja imam ipod i jailbrejko sam ga, i sve ok al neke aplikacije nemogu instalirat...nisu kompatibiline il tak ness i sad sam nkj sjebo ne mogu uopce na installous skidat niti igre niti nista drugo...pls može mi ko pomoc? ty

17 godina
neaktivan
matej4792 kaže...

Ljudi jer itko radio jailbreak za iphone 4s ios 6.0 ? ?  ako itko zna molio bih vas da mi kazete koji mi jailbreak treba i di da ga skinem jer pokusavam vec 2 dana napraviti jailbreak i ne uspjeva mi.  Da li je uopce moguce jailbrekati ios6.0 ili moram nekeko vratiti na 5.1.1 da bi mogao napraviti jailbreak? Molim vas da mi odgovorite jer vec 2 dana imam prazan mob bez igra i iceg :P

nema jailbreaka za 6.0 /iP4s i software koji tvrdi da to moze je vjerojatno malware, a sto se tice downgradea, najbolja sansa ti je da procitas post iznad svojeg posto je relevantan.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 1:58 (bistri).
13 godina
neaktivan

jer to znaci da ja uopce nemogu jailbrekati iphone ili cu moci kada vratim ios 5.1.1 ili 5.0.1 ??

14 godina
neaktivan

Moći ćeš kad se vratiš na 5.1.1.

13 godina
neaktivan

ok ali imam sada veliki problem ! Ne mogu vratiti stari ios 5.1.1. preko itunesa javlja mi grešku. Probao sam i preko retsnowa ali treba neki shsh a ja mislim da nemam to. Molim vas ako netko zna da pomognete. Znaci kako da vratim prijasnju verziju ios-a ??

17 godina
protjeran
matej4792 kaže...

ok ali imam sada veliki problem ! Ne mogu vratiti stari ios 5.1.1. preko itunesa javlja mi grešku. Probao sam i preko retsnowa ali treba neki shsh a ja mislim da nemam to. Molim vas ako netko zna da pomognete. Znaci kako da vratim prijasnju verziju ios-a ??

ako nisi sačuvao shsh blobove onda nikako

http://www.omizio.com/apple/iphone/sto-je-shsh-blob-zasto-je-toliko-bitan-i-kako-ga-pohraniti-za-buduce-inacice-iosa/

''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 20:55 (mierda-del-torro).
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
Mojpismonosa kaže...

Dfu

Ja to tako radim

Zaboravio si na A5 uredaje!!! Vidim da je i kolega spomenuo korist redsnowa, nitko ne gleda sto pisem jao jao :(
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

evo ja sam po ovom videu downgradeao svoj iPod Touch 4g... i radi savrseno :DDD

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 9:35 (Pajdo56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako da znam imam li shsh blobove ?? dali sam trebao to bas ja spremiti ili je moguce da cu sami spremljeni negdje? Nisam ja nista spremao jer nisam znao tako da cu sada vjerojatno morati cekati da izađe jailbreak za ios6 :P jer zna netko kada ce od prilike doci ?

17 godina
protjeran
matej4792 kaže...

a kako da znam imam li shsh blobove ?? dali sam trebao to bas ja spremiti ili je moguce da cu sami spremljeni negdje? Nisam ja nista spremao jer nisam znao tako da cu sada vjerojatno morati cekati da izađe jailbreak za ios6 :P jer zna netko kada ce od prilike doci ?

ako nisi dosad sačuvao onda nemaš.

možeh ih sačuvati samo za onu verziju koja ti je instalirana, upgrade možeš na verziju koju apple potpisuje, odnosno onu koja je aktualna.

''how yes no''
13 godina
neaktivan

ok hvala na odgovoru.. a sad moram cekati jailbreak za ios 6 koji ce ko zna kad izac :P Jer zna netko oce izac uopce za mjesec do 2mj ,kolko je sigurno da izađe i može li se desiti da jailbreak za ios 6 ne izađe uopce??

17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

imaš tethered jailbreak sa ovim novim redsn0w. tethered znači da svaki put kad isključiš iphone moraš ga spojit u komp i u redsn0w odabrti boot opciju.

''how yes no''
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Mi mozes malo pojasnti sta to tocno znaci? Jer to onda kada mi se ugasi mob ja moram spojit na komp i ponovno raditi jailbreak i oce mi se onda ako ne napravim ponovno jailbreak obrisat igre koje sam skinuo besplatno ili ce ostati na mobu ,a ja vise necu imati jailbreak? ako je tako onda je to dobra stvar :) i da oce onda na mobu biti sve isto kao prije ako ga ne jailbrekam oped?

13 godina
neaktivan

Sad sam malo citao nesto o tom tethered jailbreaku i ne sviđa mi se bas jer se mob nemoze uopce koristiti kada se ugasi skroz dok se ne spoji na itunes. Tako da cekam punu verziju jailbreaka! Sta ti mislis kada bi mogao izaci normalni jailbreak? valjda necu dugo cekati :P

17 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
matej4792 kaže...

Sad sam malo citao nesto o tom tethered jailbreaku i ne sviđa mi se bas jer se mob nemoze uopce koristiti kada se ugasi skroz dok se ne spoji na itunes. Tako da cekam punu verziju jailbreaka! Sta ti mislis kada bi mogao izaci normalni jailbreak? valjda necu dugo cekati :P

Samo djelomicno istina, potrazi znacenje semi tethered
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jailbrejkal sam 3Gs s najnovijim iOS6 - redsnow jailbrejkom. I sad kad na kraju stavim just booth, iP mi je u boot loopu. Onda ga moram ugasiti, upaliti i dalje je normalno (naravno ne radi Cydia i Safari) i kad opet idem just boot isto...

Ma fixiji su za ekipu u uskim trapericama i naočalama bez dioptrije koji nose šalove u zatvorenim prostorima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gave233 kaže...

Jailbrejkal sam 3Gs s najnovijim iOS6 - redsnow jailbrejkom. I sad kad na kraju stavim just booth, iP mi je u boot loopu. Onda ga moram ugasiti, upaliti i dalje je normalno (naravno ne radi Cydia i Safari) i kad opet idem just boot isto...

Skini redsn0w 0.9.15b2 ekipa je imala baš sa tim problema, b2 revizija to popravlja, startaj ga kao administrator

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 17:58 (Flying Dutchman).
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 9:31 (matej4792).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Pozdrav!

Imam jedan stari 3GS na 4.0.1 iosu s basebandom 5.13.04

jailbrekan je ali pošto ga sestra koristi važno joj je da si može instalirat puno igrica a mnoge joj ne rade zbog iosa

htio bih ga updejtat ali tako da očuvan baseband

može mi neko objasnit dali je to izvedivo na ovom iphonu i kako?

i koji je najbolji ios za 3gs?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 16:39 (Zin8).

0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak

kako bi ja updetao iphone 3gs sa 4.nesto na 5.1.1 a ne na ios6?

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Pozdrav!

Imam jedan stari 3GS na 4.0.1 iosu s basebandom 5.13.04

jailbrekan je ali pošto ga sestra koristi važno joj je da si može instalirat puno igrica a mnoge joj ne rade zbog iosa

htio bih ga updejtat ali tako da očuvan baseband

može mi neko objasnit dali je to izvedivo na ovom iphonu i kako?

i koji je najbolji ios za 3gs?

Neki kazu iOS6, neki iOS5, to je prie subjektivno

Skini Snowbreeze, ima baseband preservation mode i jako

je jednostavan za pocetnika pa ti ni ne treba neki tutorial da bi ga koristio

samo s neta moras skinut .ipsw (ios5, ios6) koji zelist staviti, ako imas stari (old bootrom 3gs)

preporucam iOS6, pa na njega puknut untethered, ako pak nije stari, 5.1.1 preporucam

Genoxxx kaže...

Redsnow ili Snowbreeze, nista lakse, samo skini jedan od tih programa, skini 5.1.1 ipsw i pici

15 godina
Mojpismonosa kaže...
Genoxxx kaže...

Redsnow ili Snowbreeze, nista lakse, samo skini jedan od tih programa, skini 5.1.1 ipsw i pici

stavio sam 6.0 ali sad imam problem, uvijek pise nema usluge a bonbon kartica je unutra

EDIT: rjeseno nakon jb, par jb programa, boota, stavljanja ipad baseb i nakon sto sam potrosio sve zivce!

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 20:57 (Genoxxx).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice