iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.871
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
iPhone Jailbreak

Izašao je jailbreak! Ja moram sada na posao tako da ću tek večeras staviti iPhone na 5.1.1 i jailbreakati ga. 

BMW Power
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
Scorp21 kaže...

Izašao je jailbreak! Ja moram sada na posao tako da ću tek večeras staviti iPhone na 5.1.1 i jailbreakati ga. 

Također, samo što ja trebam u školu. {#}

Sutra ću ga jailbreakat, već sam ga jučer restorao na 5.1.1.

Ma čemu čekat, za 2 minute bio gotov. :) 

Absinthe 2.0 Absinthe 2.0
Done :) Done :)
ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 14:59 (DmL).
16 godina
iPhone Jailbreak

Upravo ga jailbreak-am :)

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Meni na novom ipadu stoji na waitinig process to complete i nakon toga, da je neki problem i recovery napravljen i opet moram.

Ne znam u cemu je problem. Updateao sam iOS na 5.1.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

a imam jedan problem neznam koja je moja sifra od back up-a sta da radim da ga jailbreakam moram imat bes sifre sta da radim?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Upsio sam dakle:

- Instalirat zadnje iTunese

-Napravit restore preko iTunesa, bez obzira sto sam imao 5.1.1

-Run as administrator

i Voila!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak
ja imam problem sa jailbreakom. Imam iPod Touch 4G i napravio sam update na 5.1.1 i full restore, znači imam čist uređaj na 5.1.1. I kad pokrenem jailbreak, dođe mi pred kraj i piše "something seems to went wrong" i ne ide dalje, piše da probam pokrenuti ponovno, probao sam nekoliko puta. Svak put sam pokrenuo preko opcije "Run as Administrator". Ima još tko taj problem?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
ja imam problem sa jailbreakom. Imam iPod Touch 4G i napravio sam update na 5.1.1 i full restore, znači imam čist uređaj na 5.1.1. I kad pokrenem jailbreak, dođe mi pred kraj i piše "something seems to went wrong" i ne ide dalje, piše da probam pokrenuti ponovno, probao sam nekoliko puta. Svak put sam pokrenuo preko opcije "Run as Administrator". Ima još tko taj problem?

imas najnoviji itunes?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
Stolnik kaže...
antimadridista kaže...

imas najnoviji itunes?

e nemam, vjerojatno je to problem onda. Hvala puno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
Stolnik kaže...
antimadridista kaže...

imas najnoviji itunes?

e nemam, vjerojatno je to problem onda. Hvala puno.

Da, to je 100% problem, instaliraj zadnju verziju pa javi {#}

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

imam problema sa JB na 3GS. Imam novi iTunes 10.6.1 ,iPhone je na 5.1.1(9B206) Firmware 05.16.05. unlock mi nije bitan.na iPhonu je novi bootroom napravio sam backup pa ga onda potpuno izbrisao,skinuo absint Win7 32bit....run as admin..dođe mi pred kraj i piše "something seems to went wrong" i ne ide dalje, piše da probam pokrenuti ponovno ..i neće pa neće...i neće

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 19:16 (BoL).

0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Da, to je 100% problem, instaliraj zadnju verziju pa javi {#}

evo skinuo sam najnoviju veziju iTunesa i opet isto, piše na kraju "something went wrong" neće se jailbreaka.

14 godina
neaktivan
Nabacite restore preko itunesa da vam frisko instalira iOS, meni je pomoglo.

Naravno backup pije toga obavezan.
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jailbreakan...TNX

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 19:57 (digibau).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BMK kaže...
Nabacite restore preko itunesa da vam frisko instalira iOS, meni je pomoglo.

Naravno backup pije toga obavezan.

to je bila stavka koja me zezala. JB uspio

15 godina
iPhone Jailbreak
evo i meni je pomoglo, hvala svima!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak
http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 3
16 godina

meni je uspjelo samo s postupkom broj 2!

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jel s tim Absinthe jailbreak-om mogu kaj zeznut? Tipa ak mi se ne uspije jb-at jel se mob može normalno koristit i probat opet ili se zblokira i prestane radit?

Davno mi je mob bio jb-an, ali to nisam radio ja pa neznam ništa o tome :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

nemoze se nista nepovratno zeznut

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Uspješno jb-an mobitel, nije trajalo ni 5 min{#}

EDIT: Imam jedno pitanje, prošli put sam uz Cydia ikonu imao još jednu na kojoj sam skidao stvari, nešto kao Appstore, ali se drukčije zvalo.

Naravno sad toga nema. Kako da instaliram taj "Appstore"?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 1:06 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
veki22 kaže...

EDIT: Imam jedno pitanje, prošli put sam uz Cydia ikonu imao još jednu na kojoj sam skidao stvari, nešto kao Appstore, ali se drukčije zvalo.

to se zove Installous skini si to{#}

17 godina
veki22 kaže...

EDIT: Imam jedno pitanje, prošli put sam uz Cydia ikonu imao još jednu na kojoj sam skidao aplikacije za džabe , nešto kao Appstore, ali se drukčije zvalo.

There I fixed it for your cheap ass {#} Odi u Cydiu i dodaj repo "cydia.hackulo.us" skini Installous i AppSync.

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Tuzno je vidjeti da tu vecina koristi taj "alat" :( (installous)

No da imamo podrsku kao sve ostale zemlje (npr. u austriji mozete 5$ iTunes bon kupit na kiosku -.-, s kojim mozete kupit 10ak najpoznatijih igrica, cemu se muciti s installousom, a i podrzavamo developere)

ne bi, ovako je bar donekle opravdano (donedavno sam i ja koristio) i nije uopce cudno da najpoznatiji razlog Hrvata da Jailbreaka mob

Inace o exploitima, sto se tice iOS6, imaju par exploita koje su ostavili za sebe, pa ce tako Jailbreak za slijedeci firmware postojat....

No trebalo bi ljude pouciti da ne updateaju ak ne moraju (tipa ako izdae fix, 5.1.2) , zasto bi to napravili ak imaju jailbreak na 5.1.1 i onda se

zale na hakere koji krvavo rade -.-

Racoon exploit koristen za 5.0.1 opet je koristen u 5.1.1, odnosno njegova inacica, samo da znate :)

Jos da nam downgrade ne bude patchiran i evo zadovoljnih korisnika :), i da nije iPada 3, (kako je pod2g vec rekao) nikad ni ne bi postojao JB za 5.1.1, vec za slijedecu inacicu iOSa

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

POZOR!!!

Aplle je upravo izbacio Silent update za iPhone 4 (ne zna se jos je li i za 4S), verzija firmwarea 5.1.1:

Razlika, prvi 5.1.1 je bio verzija 9B06, novi je 9B208,  ako je netko voljan eksperimentirati, da proba Jailbreak za njega,

jer vecina vas (odnosno svi koji ste spremili SHSH blobove) je u mogucnosti vratiti se na stari 5.1.1

Svi koji su na 5.0.1 (4S, iPad 2) sad oprez, prije nego dobimo novosti je li Jailbreak patchiran (ili downgrade) od strane Applea

EDIT: Absinthe trenutno nije u mogucnosti jailbreakati 9B208, ali ce po iH8sn0w ubrzo moci, i0nic porucuje da je samo neki mrezni fix u pitanju, i da ce Apple vjerojatno biti sporiji nego ikad s patchiranjem!

Dakle, iPhone4-ovci, cekate vjerojatno brzi Absinthe 2.0.2 ili 2.1

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 13:53 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Meni pise da mi je ovaj prva verzije, gdje je na kraju 6, al ne zeli mi JB napravit, neznam zašto, idem sad opet probat.

EDIT: iz drugog pokušaja uspjelo!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 14:22 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Da li netko može u Cydia-i probati pronaći temu Elite PRO HD ali onu (s plavim slovima) koja se plača te vidjeti da li gore desno kod vas piše Purchase ili dobije istu poruku kao ja dolje na slici? Isprobao sam tu temu i daleko mi je najbolja od svih pa bih ju htio i kupiti ali problemi pa ne mogu.... {#}

http://www.anno1777.com/index.php?i=289130
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iPhone Jailbreak
jeli i vama šteka Cydia?. Nemogu dodati niti jedan source kako treba, uvijek mi se prekine napola, ili kad tek ulazim u Cydiju i kad se ono učitava na početku, nikad mi ne dođe do kraja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak
Ja imam isto problema al pokusavao sam vise puta i ispio instalirari neke stvari.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Da li netko može u Cydia-i probati pronaći temu Elite PRO HD ali onu (s plavim slovima) koja se plača te vidjeti da li gore desno kod vas piše Purchase ili dobije istu poruku kao ja dolje na slici? Isprobao sam tu temu i daleko mi je najbolja od svih pa bih ju htio i kupiti ali problemi pa ne mogu....  {#}

Probaj staviti OS string na 5.0.1 (ili na kojoj god vec to verziji sigurno radi, po mogucnosti sto kasnijoj), 99% sigurno, ak se kaj desi sam restoras, sad dok je jos 5.1.1 aktualan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice