Iphone 5 OS

poruka: 2
|
čitano: 1.356
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Iphone 5 OS

Prije svega Pozdrav svima i nadam se da sam temu strpao' na pravo mjesto.

Eh sad kupio sam kopiju Iphon-a 5s koja je izvanredna. Sto se tice toucha i ostalih stvari nemam nikakvih problema, a mislio sam da "*urcu" ne valja, a naprosto sam se iznenadio da kopija moze bit tako dobra, a o izgledu da vam ne pricam. Uporedio sam orginal i ovu moju kopiju nema ni sekunde odstupanja, znaci sve komplet isto kao orginal. 

Eh sad je jedina mana sto je na njemu os "java" . Sad me zanima da li je moguce nabaciti' os android, posto je procesor 1,2 GHz, a Ram 512 MB i 4GB ima interne memorije. A mnogi su mi rekli da bi trebalo moci posto ima jake komponente! Kao sto vidite niko do sad nije povjerovao da je kopija dok nije vidio da je java OS, pa me samo zanima da li je moguce barem android nekako instalirati jer bi bio laksi za koristenje i mogao bi mnostvo aplikacija i igrica instalirati. Ali igre manje vise kolko su mi potrebne aplikacije. Unaprijed zahvaljujem odgovoru. L.P.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 5 OS

kratko i jasno - Ne

Ako si vec kupovao kopiju mogao si uzeti neku kopiju s androidom ili jednostavno uzeti 3gs-a ili 4 ovisno koliiko si platio kopiju 

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice