Galaxy Nexus, otišao punjač i baterija?

poruka: 5
|
čitano: 1.127
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav! Imam problem pa ako bi mi mogao pomoći. Uglavnom već me par dana Galaxy Nexus zeza s punjenjem, kad je upaljen i stavim ga na punjač, nije htio puniti, kao da i nije stavljen, ugasim ga i puni.Jučer navečer ga stavim na punjač, ugasio sam mobitel, ujutro se probudim i na 38 % je, malo sam prčkao po njemu, došao na 14 % i u roku od minute se ispraznio. Dođem doma, hocu ga staviti na punjač i piše da se puni, pojavi se ona kocka i kao da se puni, ekran se zgasi i opet se ponovo pali da se puni, pa se ekran zgasi i tako stalno. Upalim mobitel, ne puni se a nije ni dotada jel se stalno kao resetira punjenje. Stavim ga preko usb-a u komp, puni se, maknem ga i poslije se više nije htio ni preko kompa puniti. U prijevodu, mrtav je. E sad mene zanima, ispada da je otišao punjač a i baterija s obzirom da se jako brzo danas ispraznila. Gdje da nabavim punjač i bateriju i da prođem što jeftinije? Preko E-baya? Mobitel ima još garanciju. Hvala.

Stjepan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ocito nitko ne zna odgovor. Kaze mi tip da mobitel mora u servis, ispada da je otišao oni pinovi unutra, ceka se 2 tjedna. Sta to raskopaju citav mob? Sta onda dobijem gori mob nego šta sam dao?

Stjepan

0 0 hvala 0
13 godina

Probaj preko usb, slican problem sam imao na istom mobu, imas stock rom ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Galaxy Nexus, otišao punjač i baterija?

Imam stock rom, ma ne pomaze ni preko usb-a. Sad vise nece ni preko punjača koji je bar registrirao punjenje makar se stalno resetiralo. Sad više ni to. Sta mislis hoće ga u servisu još više upropastiti? Jer znam da ljudi imaju dosta loša iskustva.

Stjepan
16 godina

A tko da ti to riješi osim ovlaštenog servisa? Imaš garanciju, prema tome, nemaš se što razmišljati.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice