Pa da jer je vjerojatno rootan, al provjeri kaj je sve "kuhar" promjenil, dal ti bude odgovaralo, s obzirom da hoces stock.
[FAQ] Android flash, custom ROM, root
- poruka: 2.073
- |
- čitano: 860.273
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti stavi normalno update, samo onda opet moras rootat.
Znaci gubi se root.
bolje mi onda skinuti taj novi firmware sa XDA i flesat ga
Koji mob i koji firmware imaš sada i da li si update napravio sa Pc Companion.
Znaci gubi se root.
Xperia s (danas ga root-o),firmware 6.1.A.0.452
Nisam poslije roota stavio novi update preko Companiona,iako mi ga je nudio
Znaci gubi se root.
Pa ni nemoj, osim ako misliš ostati na tom romu. Uvijek možeš staviti drugi rom sa xda foruma ali pazi koji da li za zaključani ili otključani bootloader.
To kod Xperia sa bootloaderima postaje problem, a ako si otkljućao i bootloader na S-Off e onda si na konju.
Stavi si i neki Custom Recovery kao CWM Recovery i uživaj.
Da li je to Gingerbread ili ICS.
Znaci gubi se root.
Pa ni nemoj, osim ako misliš ostati na tom romu. Uvijek možeš staviti drugi rom sa xda foruma ali pazi koji da li za zaključani ili otključani bootloader.
To kod Xperia sa bootloaderima postaje problem, a ako si otkljućao i bootloader na S-Off e onda si na konju.
Stavi si i neki Custom Recovery kao CWM Recovery i uživaj.
Da li je to Gingerbread ili ICS.
Rooto sam ga na ICS.neznam dali sam otkljucao bootloader,vjerujem da nisam,jer sada se i bez otkljucavanja bootloadera moze rootati.
O CWM Recovery neznam nista iako sam vise puta cuo za njega,ali istraziti cu o njemu.U ovome trenutku mi je najvaznije da sam pobrisao gluposti sto su se stalno otvarale sa Titanium backupom.
Znaci kao sto je kolega iznad napisao,ako stavim update preko Companiona gubim root?

Stavio sam root na galaxy mini2 i sve radi...Stavio sam oc kernel na 1,1ghz i kontroliram ga sa set cpu. Koje su jos dobre aplikaxije za root, ne samo ra cpu ?

Stavio sam root na galaxy mini2 i sve radi...Stavio sam oc kernel na 1,1ghz i kontroliram ga sa set cpu. Koje su jos dobre aplikaxije za root, ne samo ra cpu ?
Root Explorer apk, Root Uninstaller, BLN Controll i ima ih brdo sve ovisi zašto ti treba.
Obavezno AdFree da ti makne reklame, uz to može i neka aplikacija za backup tipa MyBackup Root, Titanium backup i sl.
Ponekad mi se dogodi na mildwildu kada idem upalit mobitel da se upali pa ugasi i tako tri puta dok se ne upali i ostane tako.. Zašto je to?
Ponekad mi se dogodi na mildwildu kada idem upalit mobitel da se upali pa ugasi i tako tri puta dok se ne upali i ostane tako.. Zašto je to?
Vjerojatno je nesto poslo krivo kod flashanja roma. Napravi backup aplikacija sa Titanium backup pro i sa My Backup Pro si premi poruke i jos koje podatke ako ti je bitno. Ja i sa sd kartice pobrišem sve osim glazbe, slika, videa, dokumenata. Zatim u recoveryu napravi wipe svega sto god nađeš osim sd kartice i onda flashni ponovo Mildwild. Trebalo bi pomoći. Ako nisi stavi si touch recovery, upute
Jedno pitanje, imam xperiu p i htio bi stavit ics i napravit root, eh sad zanima me jel mogu vratit na stock rom (gingerbread, dok t-mobile ne izbaci ics) preko PC companiona u slučaju da mi (nedaj Bože) zatreba servis?

Da li je moguće staviti Cyanogenmod na Samsung Galaxy Mini S5570I?
Nakon instalacije mildwilda oxygen javlja mi se poruka kada idem micati aplikacije: failed to move application. There is not enough storage left.. Što trebam radit?
Da li je moguće staviti Cyanogenmod na Samsung Galaxy Mini S5570I?
ako si ga rootao i stavio CWM recovery, pogledaj tu imas par romova
Probao sam sad jednog od tih, ali svima je autorotacija nekonfigurirana i na nekima kamera ne radi. Vratio sam nazad na stari. Vidio sam na Youtubu da ima likova koji su stavili Cyanogenmod na mini s5570 ali nema nigdje sa s5570i, pa reko da ga ne brickam, možda ima ovdje netko tko ga je uspio instalirati na svoj s5570i.
Ako ovde niko nema, onda pitaj u temi na XDA, tam ce ti neko reci odma.
Nakon instalacije mildwilda oxygen javlja mi se poruka kada idem micati aplikacije: failed to move application. There is not enough storage left.. Što trebam radit?
Pa poruka je jasna, nemaš više dovoljno memorije. Poslao sam ti upute, ako si sve napravio kako sam rekao, teško da si ju onda već uspio napuniti. Imao sam i po 180-200 aplikacija nekad pa nisam napunio 1GB. Znači, vjerojatno nisi nekaj dobro namjestio
Baš sam to trazio za reklame...Hvala!
Samo mislim da imam jedan problem,ovako, mobitel mi se sam od sebe restartao i sada normalno radi, to mi se dogodilo kad sam pojacao procesor na max.1.1ghz i stavio sam min.1.1 jer sam htio napraviti benchmark,je li moguce da se pregrijo ili je nesto drugo, temp baterije nije uopce bila visoka bila je 28C.
Vrtio sam stress test na 1.1ghz 1h i sve je bilo u redu, zato mi nije jasno zasto se to dogodilo.Isto tako nekada zna zastekati u igri i onda nakon nekog vremena se odblokira i nastavi dalje...
Pa poruka je jasna, nemaš više dovoljno memorije. Poslao sam ti upute, ako si sve napravio kako sam rekao, teško da si ju onda već uspio napuniti. Imao sam i po 180-200 aplikacija nekad pa nisam napunio 1GB. Znači, vjerojatno nisi nekaj dobro namjestio
sd je prazna. Ljudi su mi rekli na xda da treba flashat cm7r22 i onda uključit u opcijama data2sd
sd je prazna. Ljudi su mi rekli na xda da treba flashat cm7r22 i onda uključit u opcijama data2sd
dozna sam da treba flashat hboot, sad sam to napravia i sad mi je problem kad idem flashat rom recovery mi nemože učitat zip. Piše da nema fajla
Napravio sam root tutorijal za Samsung galaxy mini 2 , pa ako nekoga zanima
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/samsung-galaxy-mini-2-root-oc-kernel-tutorial/164108.aspx
ok ekipa imam jedno noob pitanje
uzeo sam bratu sgs sa JB i kad je pokusao kreirati jedan folder mob se srusio
instaliram CWM al nista
i instaliram opet preko ODIN-a semaphore i mobitel proradi.
Sto je tocno semaphore? Ako je kernel kako da znam koji je rom gore? ne moze sam semaphore raditi na mobitelu (mislim zar nije to kernel)?
ok ekipa imam jedno noob pitanje
uzeo sam bratu sgs sa JB i kad je pokusao kreirati jedan folder mob se srusio
instaliram CWM al nista
i instaliram opet preko ODIN-a semaphore i mobitel proradi.
Sto je tocno semaphore? Ako je kernel kako da znam koji je rom gore? ne moze sam semaphore raditi na mobitelu (mislim zar nije to kernel)?
semaphore je kernel...nije bitno mozes ti uvijek flashat neki kernel al rom ti ostaje..njega zasebno flashas ak oces...ak mu se opet srusi nek stavi cyanogen mod najnoviji...
to sam i mislio
vjerovatno se kernel zblesio ili sta vec i kad sam njega reinstalira onda je radija
nemam pojma koji mu je rom gore, u software info pise samo kernel
Da li netko zna mozda kada dolazi ofisl update 4.04. za galaxy note??
htjeo bi staviti jedan mod na uređaj preko CWM-a,u uputama pise da se stavi na SD Card.
Gdje da stavim kada Xperia s ima kada je spojim na usb samo internu memoriju?
htjeo bi staviti jedan mod na uređaj preko CWM-a,u uputama pise da se stavi na SD Card.
Gdje da stavim kada Xperia s ima kada je spojim na usb samo internu memoriju?
Pa to ti je to. Ti na Xperiji imas samo "internu SD card", tj. unutarnju memoriju. To ti je isto.
hvala,znaci sada napravim mapu u int. memoriji,mod unutra i nastavim slijediti upute za instalaciju?