Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.688.495
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Regenmeister kaže...

Za korisnike PBZ mToken aplikacije, postoji li mogućnost nekako ''sačuvati'' postavke aplikacije i upisane kodove prilikom flashanja novog ROM-a ? Poprilično je nezgodno svaki put ić u banku tražiti novi aktivacijski kod.

Ja sam s time imao problema kod backupanja aplikacije sa ICS na JB negdje u kolovozu kada su se pojavljivali prvi JB ROM-ovi za S2. Od prelaska onda nije više bilo s tim poteškoća. TitaniumBackup odradi posao {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ekipa,

treba mi preporuka navigacije za One X.

Idem za 2 tjedna u Beč a nemam navigaciju za taj grad, da ne završim kao ona teta šta je "dolepršala" do Hrvatske

hvala

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš HTC-ovu navigaciju i 30 dana FREE licencu za sve mape. Po meni best buy :)

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...

ne mogu je naci :S

jel ona ide bez neta ili?

ima neka navigacija na njemu ali koristi google maps i ne mogu spremiti cijelu mapu koja mi je potrebna
treba mi bez neta da ne placam jos mrcinu od racuna za roaming 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 9:23 (simeparanoja).
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
sardax kaže...

ne mogu je naci :S

jel ona ide bez neta ili?

ima neka navigacija na njemu ali koristi google maps i ne mogu spremiti cijelu mapu koja mi je potrebna
treba mi bez neta da ne placam jos mrcinu od racuna za roaming 

imaš navigon europe, skines si karte koje zelis, net ti vise ne treba nakon sto ih skines ;)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja koristim europa navigon, i mora biti upaljen GPS a on koristi megabajte 

EDIT: posto mi nije bilo jasno ovi dislajkovi u vezi ovoga sto sam napisao, odlucio sam isprobatii bez mobilnih podataka, samo upaliti GPS i app radi bez interneta, upravu ste, a ja se ispricavam sto sam krivo napisao, a uostalom naucili ste i mene necemu novom... HVALA!!!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 15:17 (SIII Deny).

4 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Postoji li app za android Prva pomoc ?
Samobor je lepa varoš :))
14 godina
geek_boy1 kaže...
Postoji li app za android Prva pomoc ?

U kojem kontekstu "Prva pomoć", tebi, odnoisno nekom drugom ili mobitelu {#} ????

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Nekome drugom
Samobor je lepa varoš :))
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Od ovih svih silnih mp3 music downloadera na marketu, kojega preporučate da ima dosta i domaćih pjesmi uz strane?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav.

Evo dvije nove aplikacije, istog naziva, različite primjene.

Za tviteraše, Carbon for Twitter, jako dobra aplikacija, dobrog izgleda i odličnih mogućnosti.
Za back-up freakove, ekipa iz CWM-a je napravila aplikaciju koju su proglasili najboljom aplikacijom od strane xda ekipe.
Carbon - App Sync and Backup. Sve iz naziva jasno, back-up na SD-karticu, oblak, bilo gdje. Sinkronizacija tog back-upa s ostalim Android uređajima.

A da ne pišem opet, evo nekih gluposti za Galaxy S II

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Od silnih cache cleanera jel postoji jedan koji radi?
TD za glupost

0 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Carbon - App Sync and Backup. Sve iz naziva jasno, back-up na SD-karticu, oblak, bilo gdje. Sinkronizacija tog back-upa s ostalim Android uređajima.

Neće i neće napraviti backup na DropBox.. {#} (nakon određenog vremena javi grešku)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

preporucujem BlueStacks apps player for windows
ovo je program za windows pomocu kojeg mozes igrat android aplikacije tek je iziso i jos je beta verzija ali meni je super
nisam puno igrica pokusavo pokrenit samo temple run 2 i fruit ninja i obje rade savrseno

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
jel treba za njega imat intelov procesor ili radi i na amd-u?
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

neznam u mene je intel ali evo taman instalirao rail rush i malo laga

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

skuzio sam zasto mi vjerovatno laga rail rush iz igrica i programa sam izlazio na tipku pocetna i one su ostale radi u pozadini jer kad sam usao u temple run 2 pise mi resume kao da nastavim :) jedini problem je sto kad izidjes iz programa i ponovo udjes ne ugase se procesi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

skuzio sam zasto mi vjerovatno laga rail rush iz igrica i programa sam izlazio na tipku pocetna i one su ostale radi u pozadini jer kad sam usao u temple run 2 pise mi resume kao da nastavim :) jedini problem je sto kad izidjes iz programa i ponovo udjes ne ugase se procesi

Instaliras Advanced Task Killer kao i na mobitel i problem riješen. Ja sam isprobao još davno taj program, a nedavno sam probao i radi čak i whatsapp :)

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni radi svaka aplikacija ali instalirao sam prvo google player sa interneta sam skinuo apk i instalirao i onda neki tablet launcher i sad je doslovno sve isto kao na tabletu i viber radi cak i svaka ostala aplikaciju koju sam isprobao samo npr nemogu one u kojima moras naginjat mobitel ili tablet

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jer mi moze netko preporuciti app za zakljucavanje aplikacija netko tko je koristio se time, al da neguta bateriju, probao sa ovaj app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb21vYmlsZS5hcHBsb2NrIl0. ali poprilicno trosi bateriju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Radi li vama Xabber sa fesjbukom? Izgleda da je jedini pristojan Jabber klijent za android, ali se kod mene se stalno reconnectuje.

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Virus_sc kaže...

preporucujem BlueStacks apps player for windows
ovo je program za windows pomocu kojeg mozes igrat android aplikacije tek je iziso i jos je beta verzija ali meni je super
nisam puno igrica pokusavo pokrenit samo temple run 2 i fruit ninja i obje rade savrseno

Super stvar za isprobavati razne Android aplikacije. Postoji li neki način da se mogu instalirati aplikacije s vlastitog hard diska, ili se može samo s Play-a?

15 godina
neaktivan
Darko150 kaže...

...Postoji li neki način da se mogu instalirati aplikacije s vlastitog hard diska, ili se može samo s Play-a?

Samo dvoklik na .apk aplikaciju i ona se automatski sama instalira

14 godina
Je mi može itko poslat VideoMix apk jer je nema vise na playu, a one s interneta mi ne rade.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
Android borbeni komplet

Dali ima neki program za pronalaženje uređaja GPS-om ako mi netko ukrade telefon?

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

0 0 hvala 0
14 godina
Ziga kaže...
sudy_freak kaže...

Neće i neće napraviti backup na DropBox.. {#} (nakon određenog vremena javi grešku)

Jesi kupio Premium?

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
12 godina

...Samo dvoklik na .apk aplikaciju i ona se automatski sama instalira...

Hvala,
slučajno sam i sam skužio :-))
Izvrsni program, sve aplikacije rade i mogu ih isprobati prije nego stavim na mob...
a mogu ih upotrebljavati kao na mobu, pogotovo mi se sviđa Tapatalk, ne moram cijediti mob, a ipak imam sav užitak kao na njemu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 17:36 (Darko150).
15 godina
speedy56 kaže...

Dali ima neki program za pronalaženje uređaja GPS-om ako mi netko ukrade telefon?

lookout security

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
speedy56 kaže...

PREY ti ima čak i kameru, ako mob ima prednju kameru, tako da možeš podesiti da u slučaju krađe, mob snima gdje se i kod kog nalazi a sve u cilju što lakšeg i kvalitetnijeg pronalaska moba {#} !!!!

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice