Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.555
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
Ja je niti nemam na gp. Radi se o se lww-u.
AMD u <3 Intel u C===3
12 godina
Android borbeni komplet

zalim drustvo cim je google play stavio igricu bila je besplatna, i to cjela i skinuo sam je bez ikake potrosnje, i radi savrseno, sad gledam i vidim i ja da je stavljena cjena od 4.99$ 

{#}

sorry na informacijama koje su se ocito promjenile kroz par sati..

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li postoji aplikacija koja bi obrisala mail kada se odlogiras. Npr. kada se odlogiram iz facebooka i drugi puta kad se krenem ulogirat ostane mail s kojim sam se zadnji put ulogirao tj. treba ne cleaner za brisanje podataka poslije log off-a

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Izašla je nova facebook aplikacija. Sad je puno bolja i sve brže radi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
samo se nadam da ce tako i ostat radit a ne da pocne laggat nakon mjesec dana.... ovo sad je preporod naspram onoga sto je bilo
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

deleted

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 0:56 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Recite mi da li sve ove aplikacije na Marketu podržavaju stariju verziju Androida, konkretno 2.2?

Recimo, od Winampa do Powerampa, Quickpic-a, App2SD ...

Uskoro će mi ukućan početi koristiti Xperiu X8 (nemam namjeru rootati, ne znam kako i ne želim

izgubiti garanciju) pa me zanima da li su sve ove aktualne aplikacije unatrag kompatibilne.

-----------------

I molim vas, stvarno mi treba preporuka nekakvog vrhunskog task managera/optimizera/boostera,

može biti i plaćena verzija.

(Recimo PowerAmp sam kupio s zadovoljstvom, takva mi nekakva kvaliteta treba, da

me lakše shvatite)

Googlao sam, čitao reviewove, skinuo 10ak različitih optimizera/task managera i

niti jedan mi ne radi kako treba za moje potrebe i pojam.

Ukratko , želim odnosno prijeko mi je potreban neki program

koji može preko wigeta ili intervalno gasiti sve nepotrebne pozadinske procese

i na taj način štediti RAM (tih sitnih 400MB na ARC S)

Vidim recimo da mi se stalno vrti prokleti google maps i zauzima 15ak MB

a apsolutno ga ne koristim nikad.

Takve stvari pokušavam srediti.

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Na svakoj aplikaciji na Playu ti pise koje sustave podrzava. Najbolje je da mob rootas i sa Titaniumom deinstaliras appove koje ne koristis. Ovi svi task manageri ti crpe bateriju i usporavaju mob, jer sam android nakon "ciscenja" opet pali procese, tak da ti je to zacarani krug. 

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
12 godina
Android borbeni komplet

Pozz drustvo, posto sam trazio na svim mogucim sajtovima za koje ja znam i nisam uspjeo naci nigdje FARMING SIMULATOR+SD data za skinuti, ako netko zna gdje naci za skinuti a da nije google market, nek mi posalje link u popruke.. Hvala unaprjed!

0 0 hvala 0
15 godina
SIII Deny kaže...

Pozz drustvo, posto sam trazio na svim mogucim sajtovima za koje ja znam i nisam uspjeo naci nigdje FARMING SIMULATOR+SD data za skinuti, ako netko zna gdje naci za skinuti a da nije google market, nek mi posalje link u popruke.. Hvala unaprjed!

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=408&t=444008&hilit=FARMING+SIMULATOR

dejanceeeeeeeeee
12 godina
dejan1471 kaže...
SIII Deny kaže...

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=408&t=444008&hilit=FARMING+SIMULATOR

hvala ti na pomoci, ali to sam nasao i ja ali kad instaliram i udem u igricu nemogu se povezati sa posluziteljem da skine ostatak igrice, pa sam mislio ako netko zna gdje ima za skinuti cijelu igricu znaci onaj fajl sddata ili obb npr:(com.gameloft.android.........rar) jedino tako bi mogao pokrenuti tu igricu :/

16 godina

Nema ti tu ostatka igre koji moraš skinuti, apk je cijela igra. Kupi ju pa će ti raditi.

12 godina
dejo6 kaže...

Nema ti tu ostatka igre koji moraš skinuti, apk je cijela igra. Kupi ju pa će ti raditi.

apk nije cijela igra, nego samo instalacija, ostalo se naknadno skida kad udes u nju, kao i sve ostale igrice.. apk ima par megabajta a cjela gigabajt, pa ti vidi sta je cjelo

16 godina

apk ima 20 MB i to je cijela igra.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

VideoMix postoje free i paid verzija, apsolutno najbolja aplikacija za gledanje streamanih filova i tv serija, filmovi i serije većinom u DVD i HD kvaliteti. Must have ako volite gledati filmove/serije na svom mobitelu/tabletu. Potreban vam je i video preglednik koji hvata streamove,preporučam MX Player .

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 22:01 (DwightSchrute).
Moj PC  
4 0 hvala 10
16 godina

ja je ne mogu ugasiti (osim da je killam)

mob je zte3

ima netko rjesenje?

Potpis
15 godina
Android borbeni komplet
cek ti sa task killerom gasis bas svaku aplikaciju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
cek ti sa task killerom gasis bas svaku aplikaciju?

ne gasim nista s TK...

pitanje je bilo za antenu..

Potpis
15 godina
Android borbeni komplet
da hahah sad bas ja gledam i stvarno je nemos ugasit osim da odes u postavke-aplikacije-aktivni i tamo je zaustavim
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav ljudi!

Može kakve preporuke za igre. Dobio neki tablet pa da ga isprobam. Da malo vidim kako funkcionira. Sigurno bolje od mog trenutnog mobitela koji nista nemre bolje upogonit.

Da barem nekako iskoristim tablet kada iskreno neznam sta bi mogao na njega korisno radit. :-/

0 0 hvala 0
16 godina

Kako gledati flash videe?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
darioklc kaže...

Pozdrav ljudi!

Može kakve preporuke za igre. Dobio neki tablet pa da ga isprobam. Da malo vidim kako funkcionira. Sigurno bolje od mog trenutnog mobitela koji nista nemre bolje upogonit.

Da barem nekako iskoristim tablet kada iskreno neznam sta bi mogao na njega korisno radit. :-/

Ako ga baš želiš testirati...

GTA Vice City

NFS Most Wanted

Modern Combat 4

mi prve padaju na pamet.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

znam da nije dozvoljeno ali probajte pronać downloadat black market alpha apk.... nekom će bit od pomoći {#} 

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Zanima me jel se tablet može spojiti na internet preko mobitela.

Imam tablet kyros koji ima podrsku samo za Wifi, a mobitel Huawei U8650,

Jel moguće povezati tablet sa mobitelom koji bi bio spojen na tele2 3gs internet?

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
da moras napravit AP od svog moba...kod tebe možda pise mobilna pristupna tocka...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Malo su đubrad ovi iz Google-a, umjesto da me upozore da igra nije kompatibilna s mojim uređajem prije kupnje, ja dobijem tu obavijest tek nakon što sam igru kupio/instalirao. 

Nije stvar u novcu nego u principu.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
12 godina
OriginalEXE kaže...

Malo su đubrad ovi iz Google-a, umjesto da me upozore da igra nije kompatibilna s mojim uređajem prije kupnje, ja dobijem tu obavijest tek nakon što sam igru kupio/instalirao. 

Nije stvar u novcu nego u principu.

kad gledas preko kompa onda pise jer mob kompatibilan, a kad gledas preko moba onda nepise 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice