Javi nam što su ti odgovorili i da li si ju uspio pokrenuti na Sensationu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Probaj ovu
Dali itko koristi Dont Panic navigaciju?
Imam problem, kako da napravim rutu onu koju ja želim da me vodi, kroz određene ulice?
Napravim međutočke ali kad stavim svaku novu međutočku automatski mi stavi da je to prva međutočka i tako za sve međutočke

Dali itko koristi Dont Panic navigaciju?
Imam problem, kako da napravim rutu onu koju ja želim da me vodi, kroz određene ulice?
Napravim međutočke ali kad stavim svaku novu međutočku automatski mi stavi da je to prva međutočka i tako za sve međutočke
ja ne, ima dosta bugova kad je rijec o WVGA rezama...
Motonav je najbolji....
Može preporuka nekog dobrog programa za prepoznavanje pjesama?
Hvala!

Probaj ovu
Šteta što se ne može čitat i pisat po forumu. Time bi nadmašili i Domagoja
Probaj ovu
Šteta što se ne može čitat i pisat po forumu. Time bi nadmašili i Domagoja
Da, baš šteta, možda jednog dana Domagoj nešto napravi
jel mi mozete preporucit neke dobre igre i aplikacije?

Spirit FM radio
Da, baš šteta, možda jednog dana Domagoj nešto napravi
Za Androide ne vjerujem baš... Za WP7 lako moguće

app tj. igra preporuka:
http://www.appbrain.com/app/garden-of-weeden/com.gooeywebsolutions.gardenOfWeeden
onak, malo za chillanje od silnog pucanja i ispaljivanja ptica praćkom
They need to be fed - platformska igra predobre fizike.
They need to be fed - platformska igra predobre fizike.
izgleda ok..ali 4,90 kn
odkud mi tolko para?
Rockplayer. Moja preporuka. Podržava titlove samo ne zaboravi po instalaciji otići u Rockplayeru pod Settings i pod Select encoding mode namjesti na windows 1250 jer ćeš tako dobiti naša slova s kvačicama. I da, titlovi se moraju zvati identično kao i film. Full verziju pronađi na 4shared
Rockplayer. Moja preporuka. Podržava titlove samo ne zaboravi po instalaciji otići u Rockplayeru pod Settings i pod Select encoding mode namjesti na windows 1250 jer ćeš tako dobiti naša slova s kvačicama. I da, titlovi se moraju zvati identično kao i film. Full verziju pronađi na 4shared
Je, odličan player. Sve živo i neživo čita, pa čak i titlove... do sada koji god sam mu format/codec bacio čitao je bez problema.
Imam problema sa USSD checkerom. https://market.android.com/details?id=com.iba.ussdchecker&feature=search_result
Prije sam koristio starburst ROM i radio je odlično. Poslije svakog SMS-a ili poziva je automatski napravio refresh stanja računa i prikazao na widgetu. Sad koristim InsertCoin 1.0.8 stable i sad je taj problem što poziva krivi broj. Tj umjesto *130# on pozove *130 (bez znaka ljestvice #). Probao sam reinstalirati, stavljati duplit ## ali kao da ne prizna taj znak.
Prije sam na starburstu imao taj broj i na brzom biranju, pa sam to pokusao i na InsertCoin-u, ali opet poziva broj bez #.Kad bas rucno odtipkam onda normalno pozove i prikaze, ali na brzo biranje nezeli.
Znaci problem je zapravo u "automatskom pozivanju" a ne u programu. Jel ima netko slican problem i kako to rijesiti?
E, koji je dobar program za screen capture, a da ne zahtjeva root. Thnx.

Wormsi za wildfire?? dal ima netko? :)
Wormsi za wildfire?? dal ima netko? :)
Ja sam probao ovo na Desireu i radi LINK1
Prekopiraš mapu da izgleda ovako sdcard\Android\data\com.ea.worms_NA i zatim instaliraš aplikaciju.
Ovo je malo drugacija verzija i pocetni jezik je ruski. LINK2
Da bi promjenio jezik kliknes na ekran, posljednja opcija u meniu, pa ponovo posljdnja opcija u meniu i prva lijeva opcija.
Mape prekopiraš da izgleda ovako:
sdcard\Android\data\com.ea.worms_NA
sdcard\Android\data\com.ea.worms_NA_vzw
Zatim instaliraš aplikaciju
Nego, zna li tko koju aplikaciju koristiti za ScreenCapture a da ne treba root?