Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.608
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Android borbeni komplet
dex3108 kaže...
Kod mene radi sve bez problema :)

Ja nemam Top paid Tab

jesi li ešto posebno napravio ili?

17 godina
dex3108 kaže...
Kod mene radi sve bez problema :)

{#}

Koji mob / rom / operater? Možda nešto od toga ima veze...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

HTC Desire sa Stock 2.2 OS-om jedino sto sam ja iz BiH mozda to ima veze ali rekli su da ce da puste za sve zemlje iz okruzenja. Nisma nista napravio to nije bilo u Marketu jutros oko 3 sata jer sam tad prije spavanja provjeravao ima li kakvih update-a neko je omoguceno negdje poslije 8 jutros.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kod mene, LG GT540, stock 2.1 rom, Tele2 nema paid... za sada... vjerojatno puštaju malo pomali, strah ih je navale. Kad mi Hrvati počnemo kupovati na marketu... {#}

17 godina
Android borbeni komplet

Da li si probao koju kupiti?

BTW i ja sam na tele2, imao sam tab paid ali ga sad nema...

AJMOOOO, SVRBI ME NOVČANIK!!

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 11:22 (redrum781).

1 0 hvala 0
16 godina

Kupiti ću tek kada plaća sjedne i to uzimam PowerAMP.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nisam nista kupio ali sam bez problema dosao do djla kad treba da unesem podatke o kartici. Jbg nisam imao na racunu da sam imao kupio bi nesto sigurno :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nema

Ali imas u CyanogenMod Settings tu postavku, koja se onda primjenjuje na sve takve aplikacije.

Hvala, ali ne mogu naći, skroz sam prekopao CM Settings i ništa, jel znaš možda gdje točno? :S

~
14 godina
Android borbeni komplet

Za dobar dan ekipi na forumu jedna novica, izašao je Flash 10.3, obzirom je 10.2 bio kakav takav, skorom nikakav, evo valjda prave stvari {#} !!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
Šef kaže...

Nema

Ali imas u CyanogenMod Settings tu postavku, koja se onda primjenjuje na sve takve aplikacije.

Hvala, ali ne mogu naći, skroz sam prekopao CM Settings i ništa, jel znaš možda gdje točno? :S

Ovako:

CM Settings - Input - na dnu je jedna opcija na koju stavis kvacicu, za  Volume buttons media control...

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Kupiti ću tek kada plaća sjedne i to uzimam PowerAMP.

Meni je osobno PowerAMP bezveze, a reći ću ti i zašto. Equilazier zvuči cool ali u praksi, dobijem neki čudan, prigušen zvuk bez obzira na postavke EQ, ko da neka kompresija radi. Jednostavno, u usporedbi sa Music playerom, zvuči loše. Netko je već to dobro opisao, danas je popularan taj "puni" zvuk, live feel, "prozračno". Ne znam bolje izraze naći ali valjda me shvaćaš. PowerAMP daje zagušen zvuk po mojem skromnom mišljenju. Nisam nikakav audiofil, samo kažem zašto sam ja odustao od te aplikacije.

3D dizajner
16 godina

Meni se trial svidio, ne koristim EQ, ali mi je jako stabilan program, baza glazbe je bolje organizirana od Winampa... jednostavno, sjeo mi je na prvu. Običan Music player od Androida nisam ni testirao nešto, tako da neću sada ulaziti da li je bolji od njega.

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ovako:

CM Settings - Input - na dnu je jedna opcija na koju stavis kvacicu, za  Volume buttons media control...

Hvala, našao sam, no iz nekog razloga na PowerAMP-u još uvijek to ne radi. Ništa, vraćam se na Winamp, sviđa mi se lako editiranje playliste :)

~
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
Šef kaže...

Ovako:

Hvala, našao sam, no iz nekog razloga na PowerAMP-u još uvijek to ne radi. Ništa, vraćam se na Winamp, sviđa mi se lako editiranje playliste :)

Radi kad je ekran iskljucen... :)

15 godina
Android borbeni komplet

imam jedno pitanje u vezi paid appova sa Marketa.dali ja mogu kupiti aplikaciju sa lovom kojom imam na računu na mobitelu ili baš moram preko kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Dobar je Power amp, ali ni blizu mediascapeu. Kako sam na CM 2.2 romu s power ampom slušam glazbu, čak i razmišljam da ga kupim. Al opet, za koji mjesec treba doći službeni 2.3 na x10 pa mi onda power amp neće trebati, jer sonyericssonov player je još uvjek daleko iznad ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

imam jedno pitanje u vezi paid appova sa Marketa.dali ja mogu kupiti aplikaciju sa lovom kojom imam na računu na mobitelu ili baš moram preko kartice?

Moraš kreditnu karticu registrirat na google checkout i tako kupovati. 

Nekaj se pričalo da će postić dogovor sa paypalom da se preko njega kupuje ali nikaj u zadnje vrijeme nisam čul za tu opciju...

16 godina
neaktivan
@Sef
Ne radi
~
17 godina
Evo super aplikacije: http://www.alwaysonpc.com/index.php
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Dali je tko imao problem sa applanetom da pocne skidati i onda nista,stane?Desava se na x10.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nitko.Hitno je!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prolistaj zadnje tri stranice...
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nisam nasao.Mozes li mi reci stranicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

htio je reci da applanet zayebava povremeno i da to zna biti do njihovih servera. ako mislis da je do tebe, uninstaliraj applanet i odi na mobitelu na www.applanet.net koja ce ti automatski skinuti applanetov apk i instalirati ispravnu verziju, ako ju sad nemas. ako ti se problem i onda ponovi, do njihovog servera je.

15 godina

Samo kada ga deinstaliraš pripazi da makneš sve ( neznam jel imaš onu opciju OBRIŠI SVE PODATKE)

Znam da je to mene zezalo. Deinstalirao bih ga, pa opet skinuo pomoću barcode skenera... Ali dok nisam OBRISAO SVE PODATKE nisam ga mogao normalno koristiti. Valjda spremi u mob negdje nešto, ali kada sam gledao po exploreru nisam našao na neki folder ili file koji mi je "sumnjiv". 

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
@GARGOY kazem zadnje 3 stranice jer djigibao isto nemoze nista skinuti, to je napisao...
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

To je telefon od moga ujaka.Jaa imam HTC Desire-a.Ja mogu skinuti sve,ali kod njega zafrkava.Skidao sam u isto vrijeme na oba mobitela baš zato što znam da applanet zafrkava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Trebao bih malu pomoc u vezi News and Weather widget.

U toj aplikaciji ima News topics (custom topic) i ja bih zelio stavit svoje vijesti (npr. Bug, 24sata...)

Kako da to napravim?

THX {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Iako jos nisam dobio od Vibera aktivaciju, mogu ga pokrenit preko widgeta, a preko obicne app ne mpgu. No kad idem zvat, stalno mi javlja da nema internet connection, a ima je. Jeli to zato sta nije jos aktiviran ili ... ?? Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Evo je skoro podne, novi tjedan i to, ima li kod vas paid apps?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice