Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.467
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
ATJLučko kaže...
...

Kakve veze ima mail adresa sa prometom preko wifi?

Baš i ja čitam. Ogroman post u kojem baš ništa pametno nije rekao :)

Baš ste se pravi javili, a što ste vi dečki napisali pametnog u pomoć curi??!!

Nulaaa, sjedi 1.

Jel bolje cutati ili valjati gluposti?

:)
16 godina
neaktivan
shelby-eleanor kaže...
Šef kaže...
Nije mi jasno zasto ti ne radi DroidStats, meni sve radi.

daj mi reci jel imaš free ili full verziju?

Imam onu verziju s Marketa. Jesi probala nanovo instalirat? Ili možda pobrisat cache i data od aplikacije?

Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
logic kaže...
ATJLučko kaže...
...

Nulaaa, sjedi 1.

Svaka tebi Logic čast, ali se vrijeđat NE DAM!!!!{#}

Osobno smatram kada ne znam ništa o nečemu, stvarno šutim i učim od znalaca ( otkada sam na BOL-u, već sam preko nekoliko stvari bitnih, novih naučio), a ti kada si tako kuražan, gdje si ti s kakvim konkretnim i konciznim komentarom, savjetom, pomoći dami u nevolji????!!!!

Kada napišeš karikirano; problem A je zbog razloga B a rješenje je C, stisnuti ću ti palac gore i HVALA jer si me nečem naučio, ovako o tebi znam samo da voliš poklopiti po drugom a svoju riječ ne daš na dan van, to njie u redu. Slijedjeći puta daj barem napiši zbog čega me pljuješ, obrazloži mišljenje i svoj stav, znam da možeš hahahahahaha!!!!{#} 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
logic kaže...
ATJLučko kaže...
...

Nulaaa, sjedi 1.

Osobno smatram kada ne znam ništa o nečemu, stvarno šutim i učim od znalaca ( otkada sam na BOL-u, već sam preko nekoliko stvari bitnih, novih naučio), a ti kada si tako kuražan, gdje si ti s kakvim konkretnim i konciznim komentarom, savjetom, pomoći dami u nevolji????!!!!

Kada napišeš karikirano; problem A je zbog razloga B a rješenje je C, stisnuti ću ti palac gore i HVALA jer si me nečem naučio, ovako o tebi znam samo da voliš poklopiti po drugom a svoju riječ ne daš na dan van, to njie u redu. Slijedjeći puta daj barem napiši zbog čega me pljuješ, obrazloži mišljenje i svoj stav, znam da možeš hahahahahaha!!!!{#} 

OFF: Ajde specijalac smiri se, odma si ustreptao čim je rekla da je cura.

Ja koristim Call Meter NG (https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG) za praćenje potrošnje, ali nema wifi. Ne vidim potrebu za mjerenje wifi prometa (osim ako nemaš flat). 

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
...

Neko ovo rece:"Interface not dicovered yet kaže sučelje nije otkrilo još, e sada što to nije otkrilo sučelje, kažem ti vjerojatno nemaš mail adresu uvedenu kao referentnu za potrošnju prometa, jer ne vidim na konto čega ti uopće treba očitavati potrošnju curo!!". Ko li je to rekao da mi je znati.

Prvo smiri hormone jer te niko ne vrijedja ali si izvalio glupost i to ti je receno.

drugo WI FI promet i njegovo mjerenje nema nikakve veze sa e-mailom osim ako neki e-mail provjeravas kad si konektovan preko wifi.

Trece Ja ne vidim da si ti u svom prvom postu iz kojeg je ovaj citat dao rjesenje. Sad provjerih i ne nisi dao rjesenje nego si samo dao uzrok problema naravno netacan. Promet se mjeri brojem paketa koji prodju preko odredjenog interface-a i nema nikakve veze sa sadrzajem tih paketa. Ako mislis da nisam u pravu odgovori na vec postavljeno pitanje kakve veze ima mail sa mjerenjem prometa. Umjesto da me demantujes ti pjenis.

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Imam onu verziju s Marketa. Jesi probala nanovo instalirat? Ili možda pobrisat cache i data od aplikacije?

obrisala cam cache i data, postavila limite ponovo, ali još uvijek ne mjeri wifi... idem ju i ponovo instalirat... iii TO JE RIJEŠILO PROBLEM :) jeeeiii! hvala :)

redrum781 kaže...

Ja koristim Call Meter NG (https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG) za praćenje potrošnje, ali nema wifi. Ne vidim potrebu za mjerenje wifi prometa (osim ako nemaš flat). 

pa eto htjela sam vidjet kolika bi mi bila potrošnja za tek toliko da znam kad ne budem na wifi-ju, da si rasporedim nekako taj paketić od 250mb kroz mjesec... davno je bilo kad sam pazila na promet i nemam više tu naviku :D sad doma trošim barem 50gb mjesečno, nekad se zalomi i do 200 :) nije da mi treba mobilni internet, al kad me uhvati dosada tek toliko da imam nekakvu zanimaciju :)

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
17 godina
shelby-eleanor kaže...
Šef kaže...

obrisala cam cache i data, postavila limite ponovo, ali još uvijek ne mjeri wifi... idem ju i ponovo instalirat... iii TO JE RIJEŠILO PROBLEM :) jeeeiii! hvala :)

redrum781 kaže...

pa eto htjela sam vidjet kolika bi mi bila potrošnja za tek toliko da znam kad ne budem na wifi-ju, da si rasporedim nekako taj paketić od 250mb kroz mjesec... davno je bilo kad sam pazila na promet i nemam više tu naviku :D sad doma trošim barem 50gb mjesečno, nekad se zalomi i do 200 :) nije da mi treba mobilni internet, al kad me uhvati dosada tek toliko da imam nekakvu zanimaciju :)

Navedena app (call meter ng) ti mjeri potrošnju poziva, sms-ova i mobilni internet. Ako sam dobro shvatio ti želiš mjeriti mobilni internet, a ne wifi.

Dosta je konfigurabilna pa ti može računati trenutnu potrošnju u svakom trenutku, osim toga može ugasiti mobilni internet kad dosegneš mjesečni limit.

Jedina mana je što nema widget. Čini mi se da je još netko na ovom threadu pisao o sličnoj aplikaciji koja ima i widget (meni nije odgovarala jer nisam mogao pravilno konfigurirati potrošnju poziva obzirom na paket koji koristim)

Vidi sliku

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Bas taj DroidStats ima widget...
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

Navedena app (call meter ng) ti mjeri potrošnju poziva, sms-ova i mobilni internet. Ako sam dobro shvatio ti želiš mjeriti mobilni internet, a ne wifi.

Dosta je konfigurabilna pa ti može računati trenutnu potrošnju u svakom trenutku, osim toga može ugasiti mobilni internet kad dosegneš mjesečni limit.

Jedina mana je što nema widget. Čini mi se da je još netko na ovom threadu pisao o sličnoj aplikaciji koja ima i widget (meni nije odgovarala jer nisam mogao pravilno konfigurirati potrošnju poziva obzirom na paket koji koristim)

Vidi sliku

ma ja želim mjeriti oboje i uspjela sam s droidstats-om ;)

probala sma i traffic counter, ahh, isto sranje drugo pakovanje :) ali ostajem pri droidstats, nekako je ugodniji oku, jednostavniji i widget je zakon :)

sad da i ja konačno budem ontopic i stavim svoj "borbeni komplet":

APLIKACIJE

advanced task killer

astro file manager - probala sam i ES file explorer ali astro ipak ima podršku i za zip fajlove

battery time

droidstats

history eraser

QR droid

remote droid

lookout mobile security

color note

ebuddy

google reader

google translate

talpatalk

tkomezove

photoshop express

IGRE:

angry birds - sva 3

bonsai blast

bubble blast 2

jewels

raging thunder

x construct

cordy - prezakon igra

doodle bowling - btw. jel ima tko za preporučiti još kakvu bowling igru?

stupid zombies

bubble birds

yoo ninja

blow uo

ant smasher - :D

paper toss

can knockdown - isto predobra igra

pottery - za sve kreativce :D

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
16 godina
neaktivan
Hehe, imamo slican ukus :D

Imasli i ti problem u igri Pottery kad bojas? Meni se teksture promjene pa dobijem prozirne vaze...
16 godina
neaktivan

a može se i bojat? di? kak? ja ih samo napravim i spečem... imam kao opciju za materijal iii tu ne mogu niš odabrat...

16 godina
neaktivan
Moze netko preporuciti neki "pasivan" live wallpaper (recimo kao Day Of Ubuntu ili EarthRot)?
16 godina
neaktivan
shelby-eleanor kaže...

a može se i bojat? di? kak? ja ih samo napravim i spečem... imam kao opciju za materijal iii tu ne mogu niš odabrat...

Da, da, naravno da moze.

Imas u igri onaj inbox, pa vidi. U njemu ti neka tetka salje upute za izradu vaza... i radis onda vaze njoj po narudzbi...

....................................

Nije aplikacija, ali je funny

Upisite u Google tilt ili askew ;)

15 godina
Ima li koja stvarno dobra igra s autima - utrke, s lijepom grafikom za Desire? Probao i Gt racing motor academy, Asphalt i jos neke i s nijednom nisam zadovoljan pa ako netko ima koju dobru preporuku, nek kaze.
16 godina
neaktivan
NFS Shift je predobra igra po tom pitanju. Mozes probati i Extreme formula je zabavna
15 godina
Bas sam danas probao instalirati Formulu i javlja mi da moram osloboditi mjesta u memoriji. Igrica ima 40MB i je li moguce da sve ide na internu? Na internoj pak imam 35MB.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima koji applanet da radi? Skinuo ovaj zadnji al nekaj ne stima..

0 0 hvala 0
15 godina
I ja sam se sad probao spojiti, ali nejde. Vjerojatno opet nesto steka ili je izasla novija verzija. Javit ce netko pametniji.
17 godina
2.8.0.3 kod mene, al nebitno obzirom da su serveri offline
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Bas sam danas probao instalirati Formulu i javlja mi da moram osloboditi mjesta u memoriji. Igrica ima 40MB i je li moguce da sve ide na internu? Na internoj pak imam 35MB.

Ja sam oslobodio cak 50ak MB da se instalira igra... i ondaispadne da jeskoro sve to dalvik cache koji mi se prebacujena memorijsku, zbog a2sd+

15 godina
A bas bih htio instalirati ovu igru, ali opet dolazi vjeciti problem sa memorijom.
15 godina
protjeran
jurica_m kaže...
A bas bih htio instalirati ovu igru, ali opet dolazi vjeciti problem sa memorijom.

root, d2sd/d2ext i "vječitog problema s memorijom" više nema.

15 godina
Nemam volje za rootati mobitel. Mozda kasnije, sad je cisto dobro. Ako bih ga rootao, rootao bih ga samo radi toga.
17 godina
jurica_m kaže...
Nemam volje za rootati mobitel. Mozda kasnije, sad je cisto dobro. Ako bih ga rootao, rootao bih ga samo radi toga.

Rootat ćeš ga ti prije ili kasnije {#}

16 godina
redrum781 kaže...

Resistance is futile{#}

{#}

Sreća za android da samo apk file treba biti u memoriji, a da  game data bacaju na sd karticu, inače bi bio pravi lom. Bad company 2 za iOS ima "samo 350MB-a" hehe a neke imaju i po pola gige...

Stoja
17 godina
Stoja kaže...
redrum781 kaže...

Resistance is futile{#}

{#}

Sreća za android da samo apk file treba biti u memoriji, a da  game data bacaju na sd karticu, inače bi bio pravi lom. Bad company 2 za iOS ima "samo 350MB-a" hehe a neke imaju i po pola gige...

Da, ima i android prednosti, jel? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 13:06 (redrum781).
16 godina
redrum781 kaže...

Da, ima i android prednosti, jel? {#}

To nisam niti ću ikada osporiti, softwareski neke stvari su puno elegantnije i "slobodnije" rješene. 

ghh opet ja započeo off topic{#}

Niš onda jedno pitanje: dali je izašao za android hungry shark part 3? Frend zaigrao kod mene pa sada on to hoće na svom DHD-u...{#}

Stoja
17 godina
neaktivan

Evo malo exlusive za moje stovatelje ;)

Vec 7 dana se igram sa ipadom i iOS je katastrofa.

16 godina
logic kaže...

Jel ti hoćeš da netko izvrši atentat na tebe?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

ako ikad dodes u varazdin, imas cevape i pivu :) ali sad se spremi na raspravu, i sretno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice