Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.686.243
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Android borbeni komplet
Hose Marinho 46 kaže...

I imam jos jedno pitanje...nadam se da netko od vas koristi facebook aplikaciju skinutu sa marketa {#}...uglavnom i ja sam je skinuo ali ne pokazuje mi sve poruke. odem na komp i pogledam i vidim da mi na mobu fali 3 zadnje poruke u inboxu,nisam vidio dali je i drugdje manjak teksta ali nebi se cudio.jel i vama tako?i ima li rjesenja

prikazuje ih samo 10...valjda ce to rijesiti u nekim buducim nadogradnjama.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li tko kako slike u gallery rasporedit u foldere? Probao sam preko Astro, ali kad otvorim gallery sve su slike i dalje na jednom mjestu.

0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam si preko kompa napravio na kartici prazne foldere, nazvao ih po raznim kategorijama, i rasporedio slike u kategoriju koju pripadaju. Nista lakse...
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ja sam si preko kompa napravio na kartici prazne foldere, nazvao ih po raznim kategorijama, i rasporedio slike u kategoriju koju pripadaju. Nista lakse...

ali kad otvorim gallery sve slike budu na hrpi!! Je li kod tebe drugčije? U kojem si folderu otvorije nove? DICM ili Camera ili nekom drugom?

15 godina
Nisu porazbacane. U DCIM mi idu samo Camera shot slike, znaci slike koje uslikam u ovom trenutku sa mobitelom. Na kartici si npr. napravis folder Slike i unutar tog foldera si napravis neke kategorije, npr. Sport i tu stavis samo sportske slike itd. Znaci, sve ih razvrstas i to je to. Ja sam tak napravio i meni lijepo kad otvorim Gallery, sve mi je svrstano onako kako sam napravio preko kompa na kartici.
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Nisu porazbacane. U DCIM mi idu samo Camera shot slike, znaci slike koje uslikam u ovom trenutku sa mobitelom. Na kartici si npr. napravis folder Slike i unutar tog foldera si napravis neke kategorije, npr. Sport i tu stavis samo sportske slike itd. Znaci, sve ih razvrstas i to je to. Ja sam tak napravio i meni lijepo kad otvorim Gallery, sve mi je svrstano onako kako sam napravio preko kompa na kartici.
Meni neće, napravija sam foldere i preko pc, pa sam provao i preko astro, pa i preko gallery uz pomoć app ctrl folder, i neće.
nije mi jasno... ima li kakva druga aplikacija?

16 godina
neaktivan
Ako koristis stock galeriju onda napravis foldere na kartici. I galerija prepozna ko albume.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može mi netko preporučiti neku aplikaciju koja bi blokirala pokretanje appova po mom izboru?

Task killer pro mi ne radi najbolje otkad sam na froyu. (wildfire)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Ako koristis stock galeriju onda napravis foldere na kartici. I galerija prepozna ko albume.

Koristim Gallery (AcrSoft Mobile Media Gallery, version:4.0.5.14) koji sam dobio s mob, nema te app stock galerije na marketu, di je mogu naći?

16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

jel zna netko neku app koja cisti sistem? npr deinstaliram neku app ali njeni folderi ostanu na sd kartici a nedda mi se svaki puta to rucno brisat, je8iga nekad se nakupi takvih govana...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cikano kaže...
nsoul kaže...

Koristim Gallery (AcrSoft Mobile Media Gallery, version:4.0.5.14) koji sam dobio s mob, nema te app stock galerije na marketu, di je mogu naći?

to je ova ?

http://www.arcsoft.com/en-us/software_title.asp?ProductCode=PMMG

stock galerija i je galerija koja dolazi s mobitelom, svaki mob ima drugačiju.

nisam baš najbolje objasnio ali eto :P

samsung ima drugačiju galeriju, htc, SE...

ja na desireu napravim mape i galerija mi to očita ko albume.

sad ovisi o kojem se mobitelu radi.

15 godina

Koliko kompliciranja! Da bi vam se vidjele mape u galeriji, ne trebate nikakav program, nikakav. Spojiš mobitel sa kompom, na kartici napraviš folder npr. "Slike", unutar tog foldera npr. "Sport" i tu stavis slike koje imaš za sport. Npr, za aute napraviš folder "Auti" i tu staviš slike od automobila. Vau, kak teško, ha???

14 godina
neaktivan

radi se o lg gt540!  to je ta app, isto mi pokazuje, sastrane se pojavi izbornik sa datumima, ali foldere nikako da prepozna.  ZA poludit, još sam pribacija sa stare nokie slike, tamo su bile lipo po folderima, a odi ih pokazuje sve zajedno.

Što korisitite a backup sms poruka? SMS Backup mi je prejednostavan, sačuva sve skupa, ne možeš odrediti koje sačuvat,a koje ne.

14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Koliko kompliciranja! Da bi vam se vidjele mape u galeriji, ne trebate nikakav program, nikakav. Spojiš mobitel sa kompom, na kartici napraviš folder npr. "Slike", unutar tog foldera npr. "Sport" i tu stavis slike koje imaš za sport. Npr, za aute napraviš folder "Auti" i tu staviš slike od automobila. Vau, kak teško, ha???

Nisam nepismen, ali jednostavno ne ide... folderi su tu, prepoznaje ih i astro na mob, ali ne i gallery

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja prebacim sliku u folder i u gallery mi ne prepoznaje tu promjenu, nego mi je i dalje u istom folderu kao i prije prebacivanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ja prebacim sliku u folder i u gallery mi ne prepoznaje tu promjenu, nego mi je i dalje u istom folderu kao i prije prebacivanja.

Meni su sve slike podiljene u foldere rzličitih naziva, (to vidim i na p i na mob putem Astro-a) a u gallery-u i dalje stoje sve skupa :-(

Što mi je činiti?

16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

probaj quickpic

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

probaj quickpic

Puno Hvala! sad to vec lici na nesto. :-)

Ako ko zna kako riješit problem s gallery neka slobodno napiše!

14 godina

@cikano: restartaj mob pa ce ti se pojaviti nova struktura po folderima

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

di mogu naći app2sd? ima li ko link?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neznam dali je ovo pitanje za ovu temu ali pitat cu svejedno {#}....uglavnom imam facebook za android aplikaciju i kik messenger (za dopisivanje prek interneta) i kad dobijem poruku bilo to na facebook ili na kik poruka mi ili ne dodje opce sve dok ne otvorim aplikaciju ili dodje ali za 3 sata a na obje mi je ukljucen notification.jel znate mozda zasto je to tako?ako ista znaci na 2.2.1 sam i ukljucen mi je stalno 2G a ne 3G ali mislim da to nebi trebao imat veze...inace na gmail dobivam poruku u roku 2,3 sekunde tak da ne kuzim ovo.a i face i kik mi puno znace da ne trosim pare saljuci poruke.pomoc?

jos samo da nesto spomenem....frend ima iphone i isto ima kik messenger i poruka mu dolazi isti tren

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cikano kaže...

Na mjesecu... www.mjesec.com{#}

Kakav A2SD zelis? Froyo vec ima A2SD sam po sebi... 

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
cikano kaže...

Na mjesecu... www.mjesec.com{#}

Kakav A2SD zelis? Froyo vec ima A2SD sam po sebi... 

Bilo kakav za android (imam mob lg gt540), samo da ne moran ić do miseca. Na marketu očito nema takvih app.  Može li kakav link za skinut Froyo, tj. kako staviti froyo na mob? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 19:31 (cikano).
16 godina
Android borbeni komplet

Apps2SD dobiješ samo sa androidom verzijom 2.2 ili većom. Ako imaš stariju verziju, nema ti tog appa koji će ti to omogućiti...to samo za 2.2+ verzije imaš app koji ti samo iskenira aplikacije i kaže ti koje možeš prešaltati na karticu a koje ne, ali i neomogućuje istu funkciju jer je to do samog OS-a

A tu aplikaciju možeš naći besplatno na marketu. Ako ju nemožeš naći, očito imaš stariju verziju androida i zato ti ju market i ne prikazuje...{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Apps2SD dobiješ samo sa androidom verzijom 2.2 ili većom. Ako imaš stariju verziju, nema ti tog appa koji će ti to omogućiti...to samo za 2.2+ verzije imaš app koji ti samo iskenira aplikacije i kaže ti koje možeš prešaltati na karticu a koje ne, ali i neomogućuje istu funkciju jer je to do samog OS-a

A tu aplikaciju možeš naći besplatno na marketu. Ako ju nemožeš naći, očito imaš stariju verziju androida i zato ti ju market i ne prikazuje...{#}

Da imam ver. 2.1., a za 2.2 očito treba malo zajebancije. Reci, je li verzija 2.2 stabilna ili je još nekakva beta, pa ne rade neke stvari na mob? I da li se može staviti na lg gt540?

15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!!

Evo, malo sam istraživao (googlao), te došao do zaključka da app killeri i nisu preporučljivo rješenje.

Po mnogim forumima se ističe bolji rad androida bez navedenog app-a.

Kakva su vaša iskustva i dali vi preporučate korištenje navedenih aplikacija, za onemogučavanje pojedinih aplikacija??

2 Koristi neki od app killera
18 Nemoj koristit app killere
5 Nisam siguran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, zanima me koliko bi moj Hero vrijedio, pa bih vas molio da mi kazete neku okvirnu cijenu ako znate, LINK na temu.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

To sve stoji, osim ako koristiš autokiller, ali on radi samo na rootanim mobitelima, on nije posebna aplikacija već samo koristi androidov sustav za killanje programa koji možeš prilagođavati. Ovi normalni task killeri su jedino ok ako ti se neka aplikacija zblokira pa da ju manualno ugasiš(da ne ulaziš u app management koji je spor) ali da sami killaju aplikaciju su ogromno zlo jer rade ne rade niš korisno onda...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

zasto ne?

ja jedino koristim kad neka app/igra zabloka pa killam.

Jahao sam pješice.
16 godina
odjavljen

gle, probaj koristiti jedan... ti ih gasis android ih pali... i cucla bateriju pretpostavljam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice