Nije samo za 4.4. Ali nažalost ipak nije za tebe, jer kaže 4.2 i više pod zahtjeve :(
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.446.597
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako na google play trgovini promjeniti karticu sa kojom se placa, stavio sam prije svoj racun, i sad imam drugi ali neznam kako da onaj uklonim i stavim drugi..
Zaista bih cijenio pomoć, vrlo korisna i često korištena mi aplikacija. Hvala!
Pozdrav, imam HTC 500 Desire i zvuk mi je dosta slab. Ima opciju beats audio, ali je samo za slušalice dostupna, nije kao na HTC One. Zanima me da li postoje neke aplikacije (ili nešto možda nije uključeno) za pojačanje, a ako netko zna da rade. Za telefon koji košta toliko očekivao sam jači zvuk, npr. dosta mi je slabiji zvuk od xperie J. Unaprijed hvala.
Prijatelj mi je u konzuma uzeo tablet i kada se spoji na Google play, za svaku aplikaciju koju pokuša skinuti, javlja mu da uređaj nije kompatibilan. Da li je potrebna nova verzija Androida ili?
Za online gledanje filmova i serija koristim aplikaciju Tv portal.. nije losa ako netko zna jos kakvu aplikaciju za online gledanje neka posta!?
Sto je sa xbmc za android jel funkcionira, prije nekog vremena mi je trzala slika jer nije imao HW?
kod mene na prestigio pap 5044 duo xbmc radi bez problema, a pogotovo 1channel skripta:)
Ma 1channel skripta je zakon.. bas cu ponovno probati xbmc instalirati pa cemo vidjeti!
www.technodify.com/how-to-increase-internal-memory-and-ram/
sta mislite jel se isplati ovo raditi?
www.technodify.com/how-to-increase-internal-memory-and-ram/
sta mislite jel se isplati ovo raditi?
To vrijedi, ali isto tako na xda developer forumu kažu da to uništava Sd karticu, sa Swap file-om.
ZNAM DA IMATE, PA DAJTE I MENI!!
Aplikacija koja gasi wifi nakon locka, ali ga povremeno upali radi sinkronizacije :))
e ovako. s obzirom da sam uzeo polovnu xperiu x8...brandiranu na vip.Te aplikacija youtube koja mi je radila možda cirka 3 dana,te jedno lijepo jutro se probudim i izbije mi poruka "there is no network connection right now. please try later." a spajanje preko wi-fi. Neznam šta s tim da radim jer je isti problem i preko aplikacije i 3 različita preglednika. Usput ima netko neki prijedlog u vezi za neki audio programčić gdje se mogu ručno staviti "liste" kao na starijim SE mobitelima,jer ovo ovako mi se zbrka sve što je na kartici i što želim i što neželim.
ZNAM DA IMATE, PA DAJTE I MENI!!
Aplikacija koja gasi wifi nakon locka, ali ga povremeno upali radi sinkronizacije :))
Ja nemam. Meni je wifi stalno upaljen ;)
e ovako. s obzirom da sam uzeo polovnu xperiu x8...brandiranu na vip.Te aplikacija youtube koja mi je radila možda cirka 3 dana,te jedno lijepo jutro se probudim i izbije mi poruka "there is no network connection right now. please try later." a spajanje preko wi-fi. Neznam šta s tim da radim jer je isti problem i preko aplikacije i 3 različita preglednika. Usput ima netko neki prijedlog u vezi za neki audio programčić gdje se mogu ručno staviti "liste" kao na starijim SE mobitelima,jer ovo ovako mi se zbrka sve što je na kartici i što želim i što neželim.
Probaj viral aplikaciju, preko google playa skini. Jos je bolja od yt.
Ako nece probaj prisilno zaustaviti yt, drugo mi nista ne pada na pamet.
Skini Rocket player i napravi si playliste kakve zelis.
e sad ima rocket playera...odo isprobavat.
Prijatelj mi je u konzuma uzeo tablet i kada se spoji na Google play, za svaku aplikaciju koju pokuša skinuti, javlja mu da uređaj nije kompatibilan. Da li je potrebna nova verzija Androida ili?
Nije ni čudo kad je iz konzuma, ali moože biti da ima neku prastaru verziju androida (2.2, 2.1) pa neće appovi na to.
Ne kužim šta takvim ljudima prolazi glavom da kupuju tehnologiju u konzumu?
Ono, danas trebam uzeti 2 mlijeka, kruh i toaletni papir.. e vidiš mogao bi i onaj tablet tamo uzeti, ipak je 100 kn samo, skoro pa đabe.
EZY-E, da te pitam pošto sam vidio da imaš (ili si imao) MIUI ROM dali se može napraviti system upgrade ?
Trenutno imam MIUI V5/3.12.6 ali kada odem system upgrade samo se crasha...
EZY-E, da te pitam pošto sam vidio da imaš (ili si imao) MIUI ROM dali se može napraviti system upgrade ?
Trenutno imam MIUI V5/3.12.6 ali kada odem system upgrade samo se crasha...
Ako si mislio preko miui-jevog update centra-to nisam nikad probao, uvijek sam nanovo flashao novu verziju.
Pozdrav,
jucer mi se pokusao update-ati gooogle chrome ali ne uspijeva zbog "premalo memorije". Nije mi jasno kako premalo memorije kad u postavke/memorija piše da ima slobodnog mjesta.
Išto znači ovo DRUGO i kako da to počistim??
Probaj ovo Drugo počistiti, klikni na to ili sa nekim file managerom počisti iz Downloadsa šta imaš jer ti vjerojatno tamo ima stvari koji zauzimaju dosta prostora.
ljudovi postoji li app koji pusha android notifikacije na iOS uređaje??
dakle znam da se onda ne bi moglo odgovarati sa iOS uređaja nego samo da mirrora notifikacije sa androida na iOS....
Imam S4 sa CWM 10.2
ekran se zamrači kad se rukom pređe preko gorenjeg dijela mobitela, to bi bilo ono kada se priča na mobitel pa se ekran zamrači ali to se događa i bezveze, kad nema poziva, bilo kad, dosta je ruku približit i op - display off. Geste rukom sa ja mislim isključio. Gleda mi je i ovaj iz TELE2 pa nije ništa moga nać u tih 2-3 min što je gledao po postavkama. Neznam više!
Pozdrav, imam problema sa tabletom, imam dva tableta 7 incni prestigio i 10Incni aqprox (appTB104B), i sada imam jedan program koj mi omogucava da kontroliram dslr preko tableta (preko usba), na prestigu radi, dok na ovome aqprox-u nece, zasto?(tipkovnica,mis i usb stick rade na aqprox). . .inace kad spojim DSLR preko USBa na tablet pita sa kojom aplikaciom da otvori (prestigio), a na ovome apqrox ništa. . .
Imam Feiteng H9500 i unutra je SD kartica.
Kad odem na Postavke - Device - Pohranjivanje pod opcijom Željena lokacija instalacije mi fali SD kartica, dakle samo mogu birati između Interno pohranjivanje na uređaj i Phone storage
Kak da to namjestim da mi instalira na SD karticu?? Pod Default Write Disk imam Phone Storage i SD kartica, ali ako tu stavim SD kartica, instalirane aplikacije mi ne rade
Imam Feiteng H9500 i unutra je SD kartica.
Kad odem na Postavke - Device - Pohranjivanje pod opcijom Željena lokacija instalacije mi fali SD kartica, dakle samo mogu birati između Interno pohranjivanje na uređaj i Phone storage
Kak da to namjestim da mi instalira na SD karticu?? Pod Default Write Disk imam Phone Storage i SD kartica, ali ako tu stavim SD kartica, instalirane aplikacije mi ne rade
Pošto je to defaultno tako tu ti ništa baš ne pomaže, ali postoje skripte za povećanje Interne memorije za mtk modele. Ta skripta ti drugu particiju Sd kartice pretvara u internu, a internu u mobitelu disebla, ali sve u svemu komplicirano i teško vraćanje na stare postavke ako bude problema.
Probaj i sa Link2sd na drugu particiju Sd kartice ali ne garantirm uspjeh i mogući problemi postoje.

Jel zna itko kako da restoram clash of clans acc. promjernio sam rom i ponovno ga skinuo na kad sam se ulogirao u google play acc. morao sam početi ispočetka,jel zna itko restorati?
Ljudi imam problem nemogu nista kopirat u obb folder
Recimo idem prebacit data file sa starog mobitela da mogu nastavit igru ali nece jednostavno prekine nakon malo vise od pola
Koristim Samsung Galaxy S4 Mini i9195 4.2.2 ofw ROOT
Neznam u cemu je problem ako netko zna nek mi se javi
Go launcher ex prime je free na mobu.
to za teblete?
kao što je uvijek i bio? Prime i dalje dode 6$
Piše ovako: "Sve što trebate jest preuzeti Go Launcher EX, pokrenuti ga, na početnom zaslonu otvoriti skočni izbornik, odabrati Preferences, zatim About Go Launcher EX i upisati kod appsales da bi besplatno otključali full verziju."
EDIT: Valjda za sve. :P