Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.364.082
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android aplikacije, igre i problemi

Pa povukao sam prstom dolje i kao što se vidi na slici, piše no notifications.

16 godina
protjeran

Morati ces onda reboot... , probaj jos stisnuti na sami trokut...

14 godina

WARNING!!! You have been warned!

pa se ti misli

XD

13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Dal zna netko el ima kakva aplikacija da slike koje imaju ljudi na facebooku prebacim kao kontakte telefona u imeniku?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo nabavio sam Galaxy Ace,i spojim se preko Wi-Fi,ali onda mi internet ne radi(na kompu sve radi bez problema). Sad ako je netko imao sličan problem neka pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DexusOne kaže...

Dal zna netko el ima kakva aplikacija da slike koje imaju ljudi na facebooku prebacim kao kontakte telefona u imeniku?

a zasto ne linkas kontakte jednostavnije.

15 godina
neaktivan

@Jabulani:

Što ti piše kad se povežeš? Piše li ti da je spojeno?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:42 (nj0fra).
14 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

@Jabulani:

Što ti piše kad se povežeš? Piše li ti da je spojeno?

Uspio sam srediti. Tek sam dobio mob pa mi je trebali vremena da nađem "Advance" opciju za Wifi,sada sve radi.

16 godina
neaktivan

jel se može na wildfireu namjestit da aplikacije instalira direktno na karticu? ako da kako

0 0 hvala 0
14 godina

ajme ne sjecam je jel malisa dobio 2.2 update, tamo mozes apps koje su developeri omogucili premjestatti na sd card nakon instalacije. druga opcija (pod uvjetom da ga nisi updateao na zadnju verziju) je da ga rootas i particioniras sd card da prosiris internu i etc...

17 godina
master.on.wheels kaže...

jel se može na wildfireu namjestit da aplikacije instalira direktno na karticu? ako da kako

Ako imaš Android 2.1 ili noviji, samo staviš programčić imena App2SD i onda će ti se automatski svaka aplikacija (program, igra, codec paket), ukoliko to podržava, instalirati na SD karticu.

No recimo Quadrant Benchmark, Facebook Aplikacija, Google Maps i slični to ne dopuštaju i instaliraju se u memoriju telefona (ne mogu na karticu).

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
14 godina
neaktivan

vidim da pisete da se mogu skidati igrice na kompu sa neta pa ih stavljat na mob. ja imam samsung galaxy s2. vec sam skidala nintendo igrice sa neta za malu pa me zanima da li je to isti princip. instaliram neki programcic na sd karticu (koji?), u njega stavim igrice (koji format odnosno koji nastavak imaju igrice za androide, npr. nintendo=nds) i to je to?

trazim moto gp android igricu i nema nista. imam odicnu igricu za lg cookie fresh. da li je nekako moguce nesto napraviti da ona funkcionira i na androidu? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bionda kaže...

vidim da pisete da se mogu skidati igrice na kompu sa neta pa ih stavljat na mob. ja imam samsung galaxy s2. vec sam skidala nintendo igrice sa neta za malu pa me zanima da li je to isti princip. instaliram neki programcic na sd karticu (koji?), u njega stavim igrice (koji format odnosno koji nastavak imaju igrice za androide, npr. nintendo=nds) i to je to?

trazim moto gp android igricu i nema nista. imam odicnu igricu za lg cookie fresh. da li je nekako moguce nesto napraviti da ona funkcionira i na androidu? {#}

1. mislim da je isti princip

2. treba ti neki file manager (ako se dobro sjecam Astro file manager je najbolji)

3. ovo ti je nastavak primjer: NFS Shift.apk, motogp.apk.... tako trazi po googlu

4. ako je java igra onda bi trebalo moć jer mislim da android ima java u sebi, ispravite me ako griješim

a da, treba ti emulator... isto kao i za te nintendo igre

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 10:50 (Genoxxx).
15 godina
neaktivan
Nemoze java bez nekih emulatora. Samo neznam rade li ti emulatori dobro.
14 godina
neaktivan

daj, molim te ak imas vremena, ti procackaj jel ima kakva igrica. ja sam sad to sguglala i vidim ima live timing, pocket i sl. ali ovo prvo sigurno nije igrica, vec sam i vidla tu aplikaciju, a za ovo ostalo nisam sigurna. mislim da su sve aplikacije za live timing. znaci preostaje mi samo nekako napravit da mi java igrica funkcionira na androidu. {#}

da li znate za kakve dobre moto igrice ak vec nemrem igrati moto gp?

15 godina
bionda kaže...

daj, molim te ak imas vremena, ti procackaj jel ima kakva igrica. ja sam sad to sguglala i vidim ima live timing, pocket i sl. ali ovo prvo sigurno nije igrica, vec sam i vidla tu aplikaciju, a za ovo ostalo nisam sigurna. mislim da su sve aplikacije za live timing. znaci preostaje mi samo nekako napravit da mi java igrica funkcionira na androidu. {#}

da li znate za kakve dobre moto igrice ak vec nemrem igrati moto gp?

pogledaj sta tu imas: http://androidhd.blogspot.com/2010/03/100-android-games-in-two-video.html dal znas se sluzit qr codom ? i koji mob imas ?

za moto igru: 

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
neaktivan

imam galaxy s2.

ne znam sta je q3 code.

15 godina
bionda kaže...

imam galaxy s2.

ne znam sta je q3 code.

skini sa marketa qr reader ili nes tako slicno, otvori tu aplikaciju, uperi kameru u ekran, skeniraj to nes bijelo crno lol, i to ce ti otvorit internet na mobu tj stranicu od downloada igre, odes sa astro file manager ili koji vec imas u mapu download i tamo nades npr nfs shift.apk i to odaberes i stisnes instaliraj i instaliras

EDIT: ps. http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?p=781957 tu imas za download neke poznate naslove igara za tvoj galaxy {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 12:13 (Genoxxx).
15 godina
neaktivan
Za Android ti nema nista dobrog za motore, ali u Asphalt 5 i Asphalt 6 imas i aute i motore (al motori rasturaju ;)).
14 godina
neaktivan

He, he, sad znam sta je qr. Imam barcode scanner i tak sam si vec instalirala neke aplikacije.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 19:11 (bionda).
14 godina
neaktivan

imam jos jedno pitanje/problem. skinula sam si prvo croatian keyboard aplikaciju i nigdje nisam nasla kako ju mogu staviti u upotrebu. onda sam naisla i na komentar nekog forumasa da ta tipkovnica sve zivo sejva (lozinke, pinove itd) pa sam ju izbrisala. onda sam si skinula multiling keyboard i plug in za hr jezik. nasla sam di se ta tipkovnica moze ukljuciti umjesto samsungove ali kad sam isla pisati mail opet nisam imala nasa slova. jel netko zna di i sta moram jos ukljuciti. i da, kad sam isla aktivirati tu multiling tipkovnicu, dobila sam upozorenje da ta tipkovnica sve pamti kao sto je i onaj covjek napisal na forumu i da li sam sigurna da ju zelim aktivirati. moje pitanje je da li je to tocno, i da li ta tipkovnica sve to pamti i to je to, ili netko moze non stop pratiti sto ja utipkavam? da li preporucujete tu aplikaciju ili mi savjetujete da i dalje tipkam po ovoj univerzalnoj odnosnoj ovoj od samsunga? mob sam kupila vani a bas bih htjela imati nasa slova.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Best Apps Market

Evo i video da se vidi o cemu se radi {#}

http://av-gurus.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kad ideš pisati mail, zadržiš prst tamo di se piše pa će ti se pojavit metoda unosa, klikneš na to i odabereš tipkovnicu koju želiš.

A što se tiče da tipkovnica sve pamti, pa vjerovatno ne pamti, ali da se google ogradi ti dobiješ takvo upozorenje svaki put kad aktiviraš neku tipkovnicu.

14 godina
neaktivan

Hvala. Uspjela sam!

13 godina
neaktivan

Ima li netko licenciranu aplikaciju yozo office za android? Ako ima može link.

Dolazi sa Joyplusom m788 i licencirana je a ja sam svoju izbrisao. {#}

Pregledao sam brdo foruma ali ništa, kao ni market ni yozo oficial web.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel moguće napravit downgrade softwarea na wildfireu? 2.2.1 verzija je gore

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

resetirala sam mob, vratila na tvorničke postavke i sad više ne mogu naći (niti skinuti) s marketa određene aplikacije - lookout mobile security, mireo dont panic i igru cordy.

sve ostalo radi bez problema, ali kad na marketu potražim nešto od gore navedenog - nema. wtf??

radi se o htc desire-u.

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
probaj ga ugasit i opet upalit ili samo restartat.
15 godina
neaktivan

ne radi... ponaša se kao da na marketu te aplikacije ne postoje...

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
17 godina
shelby-eleanor kaže...

ne radi... ponaša se kao da na marketu te aplikacije ne postoje...

Jesi probao preko net-a https://market.android.com/ potrazit i instalirat?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice