Problem s memorijom

poruka: 15
|
čitano: 1.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

evo ovako narucia sam komp sad prije par dana i prilikom narucivanja sam odabra corsair CMX4GX3M2A1600C9 memoriju.. a oni su mi poslali dominator TW3X4G1600CD9D...

procesor mi je i5 750 na maticnoj asrock P55 Deluxe...

na stranici od corsaira ovaj dominator nisu svrstali medju preporucljive memorije za i5... negdi san cak procita da moze procesor zeznit a negdi su rekli da samo OC-am proc i da je to to... inace komp su izgleda ovi iz dostavne sluzbe sredili i kad mi je dosa na adresu nisan ga moga upalit tako da je sad na servisu :) treba bi u ponediljak trazit da mi zamine memoriju ako je problematicna...

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem s memorijom
guenhwyvar kaže...

evo ovako narucia sam komp sad prije par dana i prilikom narucivanja sam odabra corsair CMX4GX3M2A1600C9 memoriju.. a oni su mi poslali dominator TW3X4G1600CD9D...

procesor mi je i5 750 na maticnoj asrock P55 Deluxe...

na stranici od corsaira ovaj dominator nisu svrstali medju preporucljive memorije za i5... negdi san cak procita da moze procesor zeznit a negdi su rekli da samo OC-am proc i da je to to... inace komp su izgleda ovi iz dostavne sluzbe sredili i kad mi je dosa na adresu nisan ga moga upalit tako da je sad na servisu :) treba bi u ponediljak trazit da mi zamine memoriju ako je problematicna...

jesi možda u linksu kupovao... samo iz znatiželje pitam

16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

nope.. nisam kod njih jer sam se vec naslusa prica o njima..  nebi ih imenova al ionako nema bas puno preostalih... to je bilo u adm-a ja sam prvo slozia konfu i posla je gore.. al sam je nakon toga odgodia na nekiliko dana, pa ih onda nazva da cu ipak tu konfu i da mi posalje ponudu... i tek kasnije sam vidia da u toj ponudi pise da je memorija dominator a u onoj mojoj prvoj konfi nije... ne znam sta se dogodilo al inace momci su super usluzni, nije proslo ni 24h od uplate a dobia sam komp (dostava u st), kazu da su testirali gore al da se valjda nesto u transportu dogodilo pa zato nece da pali.. sad sam im vratia nazad konfu.. u ponediljak cu je dobit..

nego sta da radim s memorijom.. da je mjenjam? samo ako cu mjenjat nema vise one memorije koju sam ja odabra a nema ni neke alternative nego ici na sporiju 1333..... TW3X4G1333C9A  

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

niko nista?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s memorijom

Ako te to toliko brine i misliš da bi s tom drugom memorijom koju su ti stavili sami mogao imati problema ili lošije performanse, pitaj ih zašto su to napravili. Uostalom svakako pitaj jer je moguće da su se zabunili i slučajno krivo pročitali s tvoje narudžbe.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 22:58 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

e pa u tome i je stvar sta ne znam jeli veliki problem ako ostavim tu memoriju.. zato i pitam ove ljudove koji znaju vise o tome

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s memorijom

Svakako nazovi ADM i provjeri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

ma to cu sigurno napravit... al ocu vidit koje su mi sve mogucnosti jer one memorije koju sam ja narucia vise nema...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s memorijom

Provjeri ostale Corsairove memorije koje imaju, možda bi neka od njih isto odgovarala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

a ima od 6gb na 1333... treba bi jos nadoplatit...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s memorijom

Ako možeš i ako će ti trebati...Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

a ne boli glava od viska.. tj nece biti uopce visak... osobito kad win7 sjedne na njega...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s memorijom

Ma na win 7 ti sve radi i sa 2 GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s memorijom

provrtia sam malo po netu i izgleda da puno ovih memorija ne pase na i5 ako necu OC...

koju bi savjetovali iz adm-a za i5?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 15:14 (guenhwyvar).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s memorijom
guenhwyvar kaže...

provrtia sam malo po netu i izgleda da puno ovih memorija ne pase na i5 ako necu OC...

koju bi savjetovali iz adm-a za i5?

Probaj iz linksa Ripjawse (odlični za i5)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice