Ogromna potrosnja RAM-a

poruka: 11
|
čitano: 2.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ogromna potrosnja RAM-a

imam jedan mali problem, a to je da mi vista i ostali programi trose u praznom hodu 2gb

sve sam pogasio aplikacije osim onih koje nemogu ali je svejedno 2gb

da dokazem evo slike:

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ogromna potrosnja RAM-a

p kad imaš 12 gb nije ni čudo vista što više rama to ona više jede

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ogromna potrosnja RAM-a
zaki kaže...

imam jedan mali problem, a to je da mi vista i ostali programi trose u praznom hodu 2gb

sve sam pogasio aplikacije osim onih koje nemogu ali je svejedno 2gb

da dokazem evo slike:

Nema slike...

17 godina
Ogromna potrosnja RAM-a

A jeste vi ljudi isto....

Koja je svrha RAM-a, da ostanu totalno prazni ????

Ili da ih OS koristi i radi brze nego da trpa sve u page file na prokleto sporom disku...

Kaj ces dobit s tim da ti windowsi napune recimo 128MB RAM-a umjesto trenutnih 2GB, hoce li windowsi radit brze ????   Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ogromna potrosnja RAM-a

Nebi se stel mesat, al' 12GB rama? Djiz! :)) Nije to prevec 2GB kaj vlece s obzirom na 12GB neg' mene zanima za sto mos' iskoristit tak' puno rama? :))

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

Nebi se stel mesat, al' 12GB rama? Djiz! :)) Nije to prevec 2GB kaj vlece s obzirom na 12GB neg' mene zanima za sto mos' iskoristit tak' puno rama? :))

Ne možeš... Da otvoriš 5 GTA IV odjednom ne bi ih potrošio...

A daj ajde, to je dobro da ti vuku 2GB, bilo bi ti bolje da ti vuku još više jer ti je onda komp brži... A ne bi ti usporilo komp ni da ti 10GB vuku...

17 godina
Ogromna potrosnja RAM-a

Pa meni vista 1GB ram-a normalno troši u desktopu bez ikakvih modova i sa ugašenim sidebarom, reza 1680x1050.

On ima veću rezu, pa možda i nije previše.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma to je dobro,bolje da ima,nego da fali.Ionako je ram jeftin

17 godina
Romano kaže...

Ma to je dobro,bolje da ima,nego da fali.Ionako je ram jeftin

Njemu baš i nije jeftin, ali očito ima para kada može stavit 12GB ddr3 ram-a i i7 i nabrijanu hd4870x2.

Da te pitam šta će ti 1200W napajanje, kada ti konfa troši oko 300-400W u full loadu?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2009 22:54 (Hyperion).
16 godina
Ogromna potrosnja RAM-a

konfa mi trosi u full loadu 700-900w s tim da napajanje nije bas kvalitetno  pa bi se sa nekim velikim oc-om ove kofe moglo rusit u full loadu

bil je test u pc chipu- konfa sa intel 2 quad extreme, dvije hd4870x2, hdd 1tb, jednom przom, 8 gb rama trosi 930 w na mojem napajanju

a moja konfa je: intel i7, dvije hd4870x2, 2x1tb, 2xprzom, ram-12gb trosi u full loadu slicno- puno

al ovo nije tema o tome, nego kad konfa tek dosla u widowsima je trosila 1,3-1,4 gb a sad 2,1-2,4

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 12:34 (zaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ogromna potrosnja RAM-a

offtopic:zasto se zalis kad imas toliko gigabajta slobodnih da bi mogao njima igrat pikado?

ontopic:mozda si ga napunio programima ili ti mozda previse programa ide na start upu.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice