imam jedan mali problem, a to je da mi vista i ostali programi trose u praznom hodu 2gb
sve sam pogasio aplikacije osim onih koje nemogu ali je svejedno 2gb
da dokazem evo slike:
imam jedan mali problem, a to je da mi vista i ostali programi trose u praznom hodu 2gb
da dokazem evo slike:
p kad imaš 12 gb nije ni čudo vista što više rama to ona više jede
da dokazem evo slike:
Nema slike...
A jeste vi ljudi isto....
Koja je svrha RAM-a, da ostanu totalno prazni ????
Ili da ih OS koristi i radi brze nego da trpa sve u page file na prokleto sporom disku...
Kaj ces dobit s tim da ti windowsi napune recimo 128MB RAM-a umjesto trenutnih 2GB, hoce li windowsi radit brze ????
Nebi se stel mesat, al' 12GB rama? Djiz! :)) Nije to prevec 2GB kaj vlece s obzirom na 12GB neg' mene zanima za sto mos' iskoristit tak' puno rama? :))
Nebi se stel mesat, al' 12GB rama? Djiz! :)) Nije to prevec 2GB kaj vlece s obzirom na 12GB neg' mene zanima za sto mos' iskoristit tak' puno rama? :))
Ne možeš... Da otvoriš 5 GTA IV odjednom ne bi ih potrošio...
A daj ajde, to je dobro da ti vuku 2GB, bilo bi ti bolje da ti vuku još više jer ti je onda komp brži... A ne bi ti usporilo komp ni da ti 10GB vuku...
Pa meni vista 1GB ram-a normalno troši u desktopu bez ikakvih modova i sa ugašenim sidebarom, reza 1680x1050.
On ima veću rezu, pa možda i nije previše.
Ma to je dobro,bolje da ima,nego da fali.Ionako je ram jeftin
Ma to je dobro,bolje da ima,nego da fali.Ionako je ram jeftin
Njemu baš i nije jeftin, ali očito ima para kada može stavit 12GB ddr3 ram-a i i7 i nabrijanu hd4870x2.
Da te pitam šta će ti 1200W napajanje, kada ti konfa troši oko 300-400W u full loadu?
konfa mi trosi u full loadu 700-900w s tim da napajanje nije bas kvalitetno pa bi se sa nekim velikim oc-om ove kofe moglo rusit u full loadu
bil je test u pc chipu- konfa sa intel 2 quad extreme, dvije hd4870x2, hdd 1tb, jednom przom, 8 gb rama trosi 930 w na mojem napajanju
a moja konfa je: intel i7, dvije hd4870x2, 2x1tb, 2xprzom, ram-12gb trosi u full loadu slicno- puno
al ovo nije tema o tome, nego kad konfa tek dosla u widowsima je trosila 1,3-1,4 gb a sad 2,1-2,4
offtopic:zasto se zalis kad imas toliko gigabajta slobodnih da bi mogao njima igrat pikado?
ontopic:mozda si ga napunio programima ili ti mozda previse programa ide na start upu.