Pozz svima... Naslov teme sve govori... Mogu di kupit di DDR400?? Maticna mi je Asus K8N... sad trenutno imam 512MB rama... i htio bih kupit jos 1 il 2gb... imam 3 utora (triple channel)...
Mogu li gdje kupit DDR400?
- poruka: 15
- |
- čitano: 6.117
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da ih dućani više i ne nabavljaju,jedino ako je gdje ostalo,a za to trebas imat sreće da naletiš
Najbolja opcija ti je oglasnik ili možda neka trgovina rabljenom robom
Pozz svima... Naslov teme sve govori... Mogu di kupit di DDR400?? Maticna mi je Asus K8N... sad trenutno imam 512MB rama... i htio bih kupit jos 1 il 2gb... imam 3 utora (triple channel)...
Nemaš ti nikakkav triple channel jer 754 procesori imaju integriran jednokanalni memorijski kontroler.
Pogledaj koje memorije matična podržava i sa kojima će raditi na 400MHz.
pogledaj ovu stranicu http://www.nabava.net/trazilica.php?q=DDR400&x=0&y=0
...pa DDR 400 još uvjek možeš nači u večini sevisa gdje se prodaju računala i oprema...
-prije kupnje RAMa, izračunaj koliko te to košta, za stariji PC DDR400 preko 300kn/GB ako uzimaš 2GB za isti iznos možeš kupiti novu MBO+2GB/DDR2 ostaje izbor CPUa u rangu 200kn pa naviše.. ali onda imaš novi kompijutor, koji ima garanciju i može vrtiti nove igre, dok stare komponente možeš prodati i time pokriti razliku za CPU.
-ako već moraš onda DDR400 kupuj iz oglasnika....
btw. nemaš triplechanel, to su tri utora, single/double chanel.
edit: koliko vidim, i VGA ti je AGP, ako je stvarno cilj pojačati PC za igranje, onda moraš na novo (postojeće AGP kartice su skuplje od istih PCIex... i nema izbora)
-prije kupnje RAMa, izračunaj koliko te to košta, za stariji PC DDR400 preko 300kn/GB ako uzimaš 2GB za isti iznos možeš kupiti novu MBO+2GB/DDR2 ostaje izbor CPUa u rangu 200kn pa naviše.. ali onda imaš novi kompijutor, koji ima garanciju i može vrtiti nove igre, dok stare komponente možeš prodati i time pokriti razliku za CPU.
-ako već moraš onda DDR400 kupuj iz oglasnika....
btw. nemaš triplechanel, to su tri utora, single/double chanel.
edit: koliko vidim, i VGA ti je AGP, ako je stvarno cilj pojačati PC za igranje, onda moraš na novo (postojeće AGP kartice su skuplje od istih PCIex... i nema izbora)
ma ja cu kupit novi PC... al dok ga ne kupim da mogu jos i igrat neke igre, moze i na low... samo da rade
ma ja cu kupit novi PC... al dok ga ne kupim da mogu jos i igrat neke igre, moze i na low... samo da rade
Vidim da si otvorio temu da kupujes novi komp pa neznam cemu onda bacanje love na ddr koji je skup? Ako bas hoces a vidim da si iz Rijeke onda lijepo u cetvratk Burzu u ruke i kupi polovno jer 1gb novog ddr-a ces platit preko 200 kn.
Polovno, oglasnik, news grupa ponuda.hardver.komponente i sl.
Osobno sam si nabavio 2GBa za 300kn polovno samo zbog novih Windoza, jer u protivnom (da ideš kupovati novo) ti se više isplati kupiti novu matičnu i proc pa sve zamijeniti.
imam ti ja kingmax 2 plocice po 512MB, ako si zainteresiran posalji pm
imam ti ja kingmax 2 plocice po 512MB, ako si zainteresiran posalji pm
Mogao si ti njemu na PM poslati ponudu a ne javno krsiti pravila! ;D
Pogledaj po ostalim Forumuma koji imaju podforum Trznica(prodaja/kupovina/razmjena), sigurno ces pronaci nesto sto ti pase
mozes kod mene prodajem 1 gigu