Mogu li gdje kupit DDR400?

poruka: 15
|
čitano: 6.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz svima... Naslov teme sve govori... Mogu di kupit di DDR400?? Maticna mi je Asus K8N... sad trenutno imam 512MB rama... i htio bih kupit jos 1 il 2gb... imam 3 utora (triple channel)...

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mogu li gdje kupit DDR400?

Mislim da ih dućani više i ne nabavljaju,jedino ako je gdje ostalo,a za to trebas imat sreće da naletiš

Najbolja opcija ti je oglasnik ili možda neka trgovina rabljenom robom

Potpisujem se kao dr. ali možete me zvati i"Gospodine"
16 godina
neaktivan

Imas u Vemilu ali nije bas jeftin.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
FiCo_Ri kaže...

Pozz svima... Naslov teme sve govori... Mogu di kupit di DDR400?? Maticna mi je Asus K8N... sad trenutno imam 512MB rama... i htio bih kupit jos 1 il 2gb... imam 3 utora (triple channel)...

Nemaš ti nikakkav triple channel jer 754 procesori imaju integriran jednokanalni memorijski kontroler.

Pogledaj koje memorije matična podržava i sa kojima će raditi na 400MHz.

pogledaj ovu stranicu http://www.nabava.net/trazilica.php?q=DDR400&x=0&y=0

16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

...pa DDR 400 još uvjek možeš nači u večini sevisa gdje se prodaju računala i oprema...

Krpelj - larva*
16 godina

-prije kupnje RAMa, izračunaj koliko te to košta, za stariji PC DDR400 preko 300kn/GB ako uzimaš 2GB za isti iznos možeš kupiti novu MBO+2GB/DDR2 ostaje izbor CPUa u rangu 200kn pa naviše.. ali onda imaš novi kompijutor, koji ima garanciju i može vrtiti nove igre, dok stare komponente možeš prodati i time pokriti razliku za CPU.

-ako već moraš onda DDR400 kupuj iz oglasnika....

btw. nemaš triplechanel, to su tri utora, single/double chanel.

edit: koliko vidim, i VGA ti je AGP, ako je stvarno cilj pojačati PC za igranje, onda moraš na novo (postojeće AGP kartice su skuplje od istih PCIex... i nema izbora)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 12:06 (ihush).

0 0 hvala 0
16 godina

evo ovdje cijena i gdje kupiti

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-prije kupnje RAMa, izračunaj koliko te to košta, za stariji PC DDR400 preko 300kn/GB ako uzimaš 2GB za isti iznos možeš kupiti novu MBO+2GB/DDR2 ostaje izbor CPUa u rangu 200kn pa naviše.. ali onda imaš novi kompijutor, koji ima garanciju i može vrtiti nove igre, dok stare komponente možeš prodati i time pokriti razliku za CPU.

-ako već moraš onda DDR400 kupuj iz oglasnika....

btw. nemaš triplechanel, to su tri utora, single/double chanel.

edit: koliko vidim, i VGA ti je AGP, ako je stvarno cilj pojačati PC za igranje, onda moraš na novo (postojeće AGP kartice su skuplje od istih PCIex... i nema izbora)

ma ja cu kupit novi PC... al dok ga ne kupim da mogu jos i igrat neke igre, moze i na low... samo da rade

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

ma ja cu kupit novi PC... al dok ga ne kupim da mogu jos i igrat neke igre, moze i na low... samo da rade

Vidim da si otvorio temu da kupujes novi komp pa neznam cemu onda bacanje love na ddr koji je skup? Ako bas hoces a vidim da si iz Rijeke onda lijepo u cetvratk Burzu u ruke i kupi polovno jer 1gb novog ddr-a ces platit preko 200 kn.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Polovno, oglasnik, news grupa ponuda.hardver.komponente i sl.

Osobno sam si nabavio 2GBa za 300kn polovno samo zbog novih Windoza, jer u protivnom (da ideš kupovati novo) ti se više isplati kupiti novu matičnu i proc pa sve zamijeniti.

16 godina

imam ti ja kingmax 2 plocice po 512MB, ako si zainteresiran posalji pm

17 godina
neaktivan
jazz_1802 kaže...

imam ti ja kingmax 2 plocice po 512MB, ako si zainteresiran posalji pm

Mogao si ti njemu na PM poslati ponudu a ne javno krsiti pravila! ;D

16 godina
neaktivan

Pogledaj po ostalim Forumuma koji imaju podforum Trznica(prodaja/kupovina/razmjena), sigurno ces pronaci nesto sto ti pase

I can't remember anything

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Chipoteka Heinzelova novi Transcend 278 kn ili oglasnik polovni.Ja sam kupio 2 prije dva dana i komp mi radi puno brže a imao sam 256 i 512 pa me stalno zezao...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

mozes kod mene prodajem 1 gigu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice