instalirao sam ubuntu i nemogu napravit novu konekciju. zvao sam sluzbu za korisnike b.neta i oni kazu da daju podrsku samo za win a ne i ostale OSe. zovem nakon toga ove u carnetu i kazu mi istu stvar ali su bar spomenuli PAP protocol i adresu 10.63.01. pokusao sam napraviti konekciju nakon toga i nece. molim vas ako mozete napisat step by step upute i stavit screeshot ako nije problem. hvala na pomoci
XCarnet konekcija pomoc HITNO
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.916
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a što ti treba?
Kako se spajaš na net preko routera pretpostavljam.
E sad da li je router u bridge ili router modu?
Znači da li se sam spaja na net (router mod) ili se ti spajaš manualno preko dial up konekcije (bridge mod)?
preko scientific atlantinog routera. u bridge modu je na windowsima, ali bih zelio da se spaja automatski kad upalim komp. trebam napravit novu konekciju
a zašto ne napraviš na njemu da se sam spaja connect on demand ili always on, zašto se mora spajat prektvog računala
jer mi do sad nije trebalo. mozes li mi napisat upute da se mogu bilo kako spojit na internet jer mi je stvarno hitno. inace sad nisam doma gdje mi je komp.
Xcarnet radi samo preko "dialupa", modem se ne moze staviti u ruter mod jer je zakljucan.
Zar se ozbiljno nemože pristupiti B-netopvim routerima, S Atlanta?
Koja je to patka, pa kaj oni nisu normalni.
Znam da t-Com i iskon imaju tu opciju.
Za amis mislim da isto nedaju da se uđe i prčka po routeru.
To je kriminal
Zar se ozbiljno nemože pristupiti B-netopvim routerima, S Atlanta?
Koja je to patka, pa kaj oni nisu normalni.
Znam da t-Com i iskon imaju tu opciju.
Za amis mislim da isto nedaju da se uđe i prčka po routeru.
To je kriminal
Nije stvar u B-netu,Optimi ili nekome trecem nego je do Carneta tako da se smo jedan komp moze spajati istovremeno.