Ubuntu - ne mogu instalirati Wine

poruka: 5
|
čitano: 2.365
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć molim!

Ovako evo danas sam si instalirano ubuntu!I igrao bi igre koje samo windowsi podržavaju.Najme zahvaljujuci ovom forumu saznao sam da postoji program wine s kojim se pokreću igre i programi za windowse na ostalim OS-ima.No dobro krenuo sam ja s tom instalacijom,na wineu piše da treba otići na sustav>administracija>softver repzitoriji>treća strana i onda add(dodaj).Najme onda u add treba upisati ppa:ubuntu-wine/ppa.Ja to upišem i onda mi neda da kliknem dodaj izvor.ZAŠTO???????Pomoć hitno!!!!!!!!!!!

Gamer and PC master 4EVER :=)
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 14:07 (Zicka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć molim!

instaliraj ubuntu tweak i ništa te neće pitati ili iz u ubuntu centar softvera.Svim forumašima koji slave Božić, ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ!

14 godina
protjeran

sudo aptitude install wine

To je sve.

Možeš i gaming verziju instalirati preko synaptica. Upišeš u tražilicu wine->mark for installation->apply

Nije to valjda tako teško.

The world has finally accepted that open source is not a business model. We can now enjoy the experience in peace.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo za napomenu, neke igre, poput tf2 preko steam-a, neće raditi tako dobro kao u win. imaš mali input lag. ali ako te to ne smeta, samo naprijed.

živjeli!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ubuntu - ne mogu instalirati Wine
ja nigdje u administration nemam software sources, sortirani su po abecedi, ide (od s)
startup disk creator
synaptic package menager
system monitor
system testing
i to je to, vise nema s...
तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice