Ubuntu 11.10 deinstalacija?

poruka: 7
|
čitano: 6.142
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam na laptopu instaliran W7 i Ubutnu 11.10, ali želim obrisati ubuntu. Zanima me na koji je to način moguće napraviti?

Sve je u životu 5, samo je renault 4

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 17:41 (Marko :D).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Ubuntu 11.10 deinstalacija?
zambata kaže...

Pozdrav.

Imam na laptopu instaliran W7 i Ubutnu 11.10, ali želim obrisati ubuntu. Zanima me na koji je to način moguće napraviti?

Zašto želiš obrisati Ubuntu? {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan

ma naživcirao me, dva puta sam ga ponovno instalirao. ne znam kako ali desi mi se da nestanu svi prečaci, baš sve...nema čak ni onih za gašenje i zvuk...

16 godina

-nema deinstalacije OSa. (Os nije aplikacija).

-ubaci win boot medij, 'popravi' boot (time brišeš grub loader, nije obavezno brisati ga..). Istu stvar iz windowsa možeš EasyBCDom.

-linux particiju/particije obriši ili radi s njom što želiš, iz windowsa (bez drivera za npr ext-2-3-4) ih ne možeš koristiti dok ih ne preformatiraš na npr NTFS.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Veliko sr... mi je dogodilo. Napravio sam kako je navedeno u gornjem videu. Ali kada sam obrisao nepotrebne particije sa linuxom (sve koje nisu NTFS) dobio sam nekih 25GB free space-a koji nisam mogao prebaciti u unallocated space (nisam mogao tu particiju obrisati). Onda sam napravio tu particiju kao NTFS i bila je 25GB. Zatim sam instalirao Linux Mint ali njega nisam uspio staviti na tu particiju od 25 GB kako sam planirao, nego na drugu particiju. E sad, ostalo mi je tih 25GB koje sam htio spojiti ili dodijeliti particiji na kojoj se instalirao Mint jer mi je na njoj ostalo malo memorije. Pošto to nisam uspio u W7 pročitao sam kako ima jedan dobar program za Mint u vezi particija, pa ajd da probam. I kada sam restartirao laptop da uđem u Mint dobio sam poruku na ekranu koja se vidi na slici {#}

Mogu samo ugasiti laptop i to je to...

17 godina
neaktivan

stavi neki linux live cd, digni mu samo live session, otvori tamo terminal i ukucaj ovo:

http://www.sorgonet.com/linux/grubrestore/

http://www.debian.org/doc/manuals/debian-reference/index.en.html
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice