Slax - pohrana stanja

poruka: 5
|
čitano: 1.481
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slax - pohrana stanja

Koristim Slax neko vrijeme i super mi je, ali ga koristim dosta cesto i na razlicitim racunalima. Zanima me kako mogu sacuvati postavke i datoteke, kao da ga pokrecem s HDD-a, recimo da napravim tekstualnu datoteku na desktopu, promijenim keyboard layout, ugasim kompjuter, utaknem stick u neki drugi kompjuter i podignem sustav i da mi ta datoteka bude tu, a layout tipkovnice hrvatski? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slax - pohrana stanja

Da li pokrećeš Slax sa USB-a ili CD-a?

16 godina
neaktivan
RE: Slax - pohrana stanja
Sa USB-a
17 godina
neaktivan
Slax - pohrana stanja

To što tražiš bi onda trebalo raditi defaultno.  Slax sprema promjene koje napraviš u direktorij /slax/changes. To ne radi jedino ako ga pokreneš s opcijom "Always Fresh", u tom slučaju uvijek pokreće defaultnu instalaciju i ne čita /changes direktorij. Da li koristiš neku stariju verziju slaxa možda(prije 6.x.x)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slax - pohrana stanja

Ispricavam se sto tek sad postam. Skuzio sam da kad formatiram stick, instaliram Slax i prvi put ga dignem, sve bude normalno, ugasi se i sve 5. Sljedeci put dignem ga i opet se nastavi sve kao i prije. Napravim sto sam trebao i krenem ga ugasiti i zastane na jednoj fazi i ne mice se te moram gumbom na kucistu gasiti i cupati stick van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice